Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και παμε παλι..."ΔΕΝ"  υπαρχει "gaming" oθονη πανω απο 2ms.....ΝΟΜΟΣ!! Το οτι θα παιξεις ανετα ενα game με 5ms δεν την καθιστα σε gaming οθονη.ειπαμε,συγκρινουμε μηλα μα μηλα και πορτοκαλια με πορτοκαλια..οχι μηλα με πορτοκαλια..στην καρτα γραφικων θα δει την τρελη διαφορα??πες μου ειλικρινα?και αν ειναι να ερχομαστε σε αντιπαραθεση λοιπον,αν διαβαζει ο φιλος,τοτε παρε και την καλη οθονη και την καλη την καρτα,βαλε και ενα 40ευρο παραπανω να γινω φιλος κολλητος με τον Αλεξανδρο..τι λες αλεκ?πως σου φαινεται η ιδεα μου?

Φίλε μου συγγνώμη που θα στο πω αλλά είσαι άσχετος.

Mας λες οτι μπορείς να καταλάβεις μια διαφορά των 3ms; Οκ, ίσως να είσαι ο Superman, δεν ξέρω, εγω πάντως με λίγο ψάξιμο βρήκα οτι το πιο γρήγορο οπτικό ερέθισμα που μπορεί να επεξεργαστεί ο εγκέφαλος είναι διάρκειας 13ms.

Επίσης, ρωτάς αν με καλύτερη κάρτα γραφικών θα δει διαφορά; Gaming pc θέλει να φτιάξει ο άνθρωπος, ΦΥΣΙΚΑ και θα δει διαφορά!

Πιστέυεις οτι είναι καλύτερο να θυσιάσει τα χρήματα που θα μπορούσε να δώσει για να πάρει μια καλύτερη κάρτα γραφικών σε μια ΤΝ οθόνη με χάλια χρώματα για να κερδίσει 3ms λιγότερο χρόνο απόκρισης; Μάλλον δεν έχεις δει ποτέ σου οθόνη ips. Αν είχες δει θα ήξερες οτι οι ΤΝ οθόνες τρώνε σκόνη απο οποιαδήποτε ips, γι'αυτό και αν κοιτάξεις την κατηγορία "Οθόνες" θα δεις οτι όλοι προτείνουνε ips.

Αλλά μάλλον κόλλησες στη λέξη gaming που γράφει η οθόνη. Το τμήμα του marketing κάνει καλά τη δουλειά του απ'οτι φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω τι προσπαθεις να κανεις παντως ηδη σε 3 ποστ εισαι ανεπιθυμητος ενα στο θεμα με τις καρτες της nvidia 9XX ενα για μια οθονη ezio ενω τ παιδια λενε για την rog και ενα εδω...τι προσπαθεις να πετυχεις?η απλα τρολαρεις?

1gb vram δεν παιζει ρολο στο gaming ε?ενω τα 3ms παιζουν...οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω εισαι ασχετος και θα σε παρακαλουσα να μην ξανα απαντησεις σε θεμα χωρις να γνωριζεις ηδη σου εχει κανει παρατηρηση ενας Mod με απειλη για ban αλλα φαινεται δεν βαζεις μυαλο...

Δημοσ.

δεν ξερω τι προσπαθεις να κανεις παντως ηδη σε 3 ποστ εισαι ανεπιθυμητος ενα στο θεμα με τις καρτες της nvidia 9XX ενα για μια οθονη ezio ενω τ παιδια λενε για την rog και ενα εδω...τι προσπαθεις να πετυχεις?η απλα τρολαρεις?

1gb vram δεν παιζει ρολο στο gaming ε?ενω τα 3ms παιζουν...οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω εισαι ασχετος και θα σε παρακαλουσα να μην ξανα απαντησεις σε θεμα χωρις να γνωριζεις ηδη σου εχει κανει παρατηρηση ενας Mod με απειλη για ban αλλα φαινεται δεν βαζεις μυαλο...

δεν το καταλαβα αυτο..το ποστ αναρτηθηκε με βαση την γνωμη του καθενος.ο καθενας λοιπον λεει τη γνωμη του..και γιατι πλαθεις τα λογια και διασρεβλωνεις τα λογια μου λοιπον?στο θεμα με τις καρτες της nvidia 9XX ειχα μια αντιπαραθεση...ε και??υπαρχει βλεπεις αυτο εδω..στο θεμα με την eizo εκανα ερωτηση για συμβουλη και ουτε καν συγκρινα οθονες μεταξυ τους,το θεμα ευτυχως ειναι ποσταρισμενο και φαινεται εσυ τι προσπαθεις να κανεις...ξανακοιτα λοιπον το θεμα με τις οθονες διοτι κατι δεν παει καλα με σενα..και εν τελη θα αποφασισει ο ενδιαφερομενος για το τι κινηση θα κανει και εκει ληγει το θεμα!

Δημοσ.

δεν το καταλαβα αυτο..το ποστ αναρτηθηκε με βαση την γνωμη του καθενος.ο καθενας λοιπον λεει τη γνωμη του..και γιατι πλαθεις τα λογια και διασρεβλωνεις τα λογια μου λοιπον?στο θεμα με τις καρτες της nvidia 9XX ειχα μια αντιπαραθεση...ε και??υπαρχει βλεπεις αυτο εδω..στο θεμα με την eizo εκανα ερωτηση για συμβουλη και ουτε καν συγκρινα οθονες μεταξυ τους,το θεμα ευτυχως ειναι ποσταρισμενο και φαινεται εσυ τι προσπαθεις να κανεις...ξανακοιτα λοιπον το θεμα με τις οθονες διοτι κατι δεν παει καλα με σενα..και εν τελη θα αποφασισει ο ενδιαφερομενος για το τι κινηση θα κανει και εκει ληγει το θεμα!

http://www.insomnia.gr/topic/565462-%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-asus-rog-swift/page-13?do=findComment&comment=53958484

ναι οντως θεμα που λεγεται Ομαδικη παραγγελια ASUS ROG ειναι πολυ γνωστο για το οτι μιλαει για την Eizo...οτι και να πω χανω τα λογια μου...δεν το συνεχιζω και οχι δεν μπηκε ο καθενας εδω για να λεει την γνωμη του γτ αμα ηταν ετσι ο καθενας θα λεγετε τα δικα του και οι ενδιαφερομενοι δεν θα εβγαζαν ακρη αυτοι που δεν ξερουν απλα ακουνε διαβαζουνε μαθαινουνε και μετα μπορουν να κανουν προτασεις,δεν ειναι κακο να μην ξερεις ειναι κακο να να νομιζεις οτι ξερεις...

Δημοσ.

συμφωνω στο οτι χανεις τα λογια σου..και ξαναλεω εκανα μια απλη ερωτηση,οκ μπορει σε λαθος θεμα να την εκανα αλλα ηταν ερωτηση..επισης συμφωνω σε αυτο που λες και να το τονισω πως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας..το θεμα ειναι να το αναγνωρισεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...