Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος θέλει να φτιάξει το πρώτο του pc και δίνει μέχρι 650 ευρώ.

Επειδή δεν το πολύ κατέχω σε τέτοιο budget μπορείτε να προτείνεται ένα όσο πιο gaming γίνεται μαζί με οθόνη στα 650 ευρώ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 650

Χρήση υπολογιστή : gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο τον ίδιο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

Δημοσ.

ram:https://www.skroutz.gr/s/4719464/Kingston-HyperX-Fury-Blue-8GB-DDR3-1866MHz-HX318C10F-8.html

δεν θα εχει τεραστια  διαφορα...εξαλου ηκαρτα γραφικων καμια στιγμη αναβαθμιζετε στο μελλον και βαζει αλλη..η οθονη ομως??να μην ειναι λιγο πιο ανταξια και στο μελλον και στο game?

καλη ειναι αλλα προτεινω να βαλει την lg που ειναι μια χαρα και να παει προς r9 280!

Δημοσ.

τεραστια διαφορα δεν νμζ οτι θα εχει...ουτε καν μεγαλη και οι διαφορες που θα χει ισως να μην τις καταλαβαινει ενα απειρο ματι αλλα καλυτερα ας παει στην ενοτητα με τις οθονες να ρωτησει αν αξιζουν τα 40 ευρο παραπανω για την οθονη σε σχεση με το να παει απο 270 σε 280!

Δημοσ.

ms                    vesa                       ratio                                power

ViewSonic VX2252MH:         2                      100 x 100 mm                 50.000.000:1                               18.6W (Eco Mode)15.8W (Save Mode)

LG 22MP55HQ-P         :         5                      75   x 75     mm                5.000.000:1                                 20 watt

δεν θα εχει διαφορα ε??? ο φιλος θελει "gaming" pc αρα και gaming οθονη.την οθονη μια φορα την παιρνει ενω η καρτα ειναι "αναλωσιμη".Αρα αφου παει σε gaming κατηγορια γιατι να κουραζει τα ματακια του με την lg και να μην παει στην viewsonic που η υπαρξη της ειναι γι'αυτο και οχι μονο για ταινιουλες.. θα δει διαφορα..ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Η LG είναι ips απ'οτι βλέπω. Πάρα πολύ μεγάλο + αυτό.  Η Dell μου που είναι ips είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με μια παλιά LG που είχα.

Τέλος πάντων, ο φίλος μου θα αποφασίσει.

Δημοσ.

ms                    vesa                       ratio                                power

ViewSonic VX2252MH:         2                      100 x 100 mm                 50.000.000:1                               18.6W (Eco Mode)15.8W (Save Mode)

LG 22MP55HQ-P         :         5                      75   x 75     mm                5.000.000:1                                 20 watt

δεν θα εχει διαφορα ε??? ο φιλος θελει "gaming" pc αρα και gaming οθονη.την οθονη μια φορα την παιρνει ενω η καρτα ειναι "αναλωσιμη".Αρα αφου παει σε gaming κατηγορια γιατι να κουραζει τα ματακια του με την lg και να μην παει στην viewsonic που η υπαρξη της ειναι γι'αυτο και οχι μονο για ταινιουλες.. θα δει διαφορα..ειμαι σιγουρος.

https://www.skroutz.gr/s/5242941/Asus-ROG-Swift-PG278Q.html?from=autocomplete&keyphrase=asus+rog+swift+pg278q

οριστε εδω εισαι για gaming οθονη...η viewsonic μπροστα της ειναι αστεια...

Τι θελω να δειξω με αυτο?οτι ΔΕΝ εχει διαφορα η lg με την view τοσο μεγαλη για να ξοδεψει 40 ευρο αντι να παρει την 280 που αξιζει πολυ παραπανω απο την 270!

δλδ πιστευεις οτι θα καταλαβεις την διαφορα των 3ms?http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1855772/difference-2ms-5ms-monitors-gaming-whats-brand.html

η της αντιθεσης?

δεν θα καταλαβει τπτ...Οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουν 5ms ρωτα τους ολους ενας αν σου πει οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος οκ...αλλα σε συστημα 650 ευρο δεν μπορεις να δινεις το 1/4 των λεφτων για οθονη ειδικα σε τοσο χαμηλα budget...να ειχε 1000 ευρο να του βαλεις 300 ευρο οθονη κανεις δεν θα λεγε τπτ

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5242941/Asus-ROG-Swift-PG278Q.html?from=autocomplete&keyphrase=asus+rog+swift+pg278q

οριστε εδω εισαι για gaming οθονη...η viewsonic μπροστα της ειναι αστεια...

Τι θελω να δειξω με αυτο?οτι ΔΕΝ εχει διαφορα η lg με την view τοσο μεγαλη για να ξοδεψει 40 ευρο αντι να παρει την 280 που αξιζει πολυ παραπανω απο την 270!

δλδ πιστευεις οτι θα καταλαβεις την διαφορα των 3ms?http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1855772/difference-2ms-5ms-monitors-gaming-whats-brand.html

η της αντιθεσης?

δεν θα καταλαβει τπτ...Οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουν 5ms ρωτα τους ολους ενας αν σου πει οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος οκ...αλλα σε συστημα 650 ευρο δεν μπορεις να δινεις το 1/4 των λεφτων για οθονη ειδικα σε τοσο χαμηλα budget...να ειχε 1000 ευρο να του βαλεις 300 ευρο οθονη κανεις δεν θα λεγε τπτ

και παμε παλι..."ΔΕΝ"  υπαρχει "gaming" oθονη πανω απο 2ms.....ΝΟΜΟΣ!! Το οτι θα παιξεις ανετα ενα game με 5ms δεν την καθιστα σε gaming οθονη.ειπαμε,συγκρινουμε μηλα μα μηλα και πορτοκαλια με πορτοκαλια..οχι μηλα με πορτοκαλια..στην καρτα γραφικων θα δει την τρελη διαφορα??πες μου ειλικρινα?και αν ειναι να ερχομαστε σε αντιπαραθεση λοιπον,αν διαβαζει ο φιλος,τοτε παρε και την καλη οθονη και την καλη την καρτα,βαλε και ενα 40ευρο παραπανω να γινω φιλος κολλητος με τον Αλεξανδρο..τι λες αλεκ?πως σου φαινεται η ιδεα μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...