AiWaaa Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 χμμ για τρέξε το cinebench ενω εχεις ανοιχτα cpuz hwmonitor και ποσταρε τα. Μπορει να ειναι παρκαρισμενα τα cores σου κανονικα θα επρεπε σε απαιτητικές εργασιες να επαναλειτουργουσαν αλλα windows ειναι ποτε δεν ξερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 για δες και θερμοκρασίες μια. Το σύστημα το σύνδεσες πρόσφατα; αν ναι έχεις σίγουρα βάλει το 8πινο για τον επεξεργαστη(λέω μηπως τον έχεις με το απλό 4πινο και δεν τροφοδοτείται σωστά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 για δες και θερμοκρασίες μια. Το σύστημα το σύνδεσες πρόσφατα; αν ναι έχεις σίγουρα βάλει το 8πινο για τον επεξεργαστη(λέω μηπως τον έχεις με το απλό 4πινο και δεν τροφοδοτείται σωστά) αυτες ειναι: και αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 το 8πινο το έχεις βάλει; αν το τροφοδοτικό είναι με ονομασία στα καλώδια χρειάζεσαι το EPU αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 το εχω βαλει.αν θυμαμαι καλα στην αρχη που το εβαλα χωρις δεν εμπαινε καν στα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Πανε κανε ενα Load default στο bios και ξαναδοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Kostas Karras τι τροφοδοτικό έχεις ; Δεν φαίνεται κάτι ύποπτο στις φωτογραφίες που μας έδειξες και αυτό με παραξενεύει η αλήθεια είναι. Δοκίμασε να κάνεις bios update με το τελευταίο bios πριν κάνεις format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εχω αυτο φιλε μου https://www.skroutz.gr/s/4034975/Corsair-RM-Series-RM1000-80Plus-Gold.html?keyphrase=corsair+rm+1000 η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν εχω κανει bios update.λες να παιζει ρολο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δες ποιο εχεις και δες το τελευταιο τι διορθωνει. Δεν θα συνιστούσα bios update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 πως τσεκαρω ποια βιος εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μπορεις μεσα απο το cpuz να το δεις καρτέλα mainboard και μετα δες κουτακι Bios. Επισης το virtualization το χρειαζεσαι καπου γιατι το βλεπω ανοικτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ok i check it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα