Προς το περιεχόμενο

χαμηλα Benchmarks με "καλο" hardware

Kostas.karras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω: cpu:fx-8350 mobo:asus croshair v formula z psu:corsair rm1000 gpu: saphire r9 290 tri-x ram: G.SKILL TridentX F3-2400C9D-8GTXD   storage: δυο ssd σε raid0 Corsair Force Series LS 240GB   κατεβασα ενα προγραμμα απο passmark να κανω ενα τεστ και το passmarking ηταν τραγικα χαμηλο!!που ευθυνεται αυτο??ο/c δεν εχω κανει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για άνοιξε την διαχείριση εργασιών να δεις μπας και τρέχει κάτι άλλο από πίσω,και αν όχι τότε τρέξε κάνα καλό antimalware,η ταχύτητα που δείχνεις στο cb είναι χειρότερη από celeron,κάτι σου ρουφάει επεξεργαστή.

• Like 1

αυτο εδω..

ok,αφου εκλεισα τα παντα και τσεκαριστηκε για malware το αποτελεσμα ηταν αυτο...

Είσαι υπερβολικά χαμηλά για τα specs του υπολογιστή σου.Τσέκαρε ότι σου είπαν και τα άλλα παιδιά και καλού κακού και ένα format στο τέλος αν δεν στρώσει.

Για άνοιξε την διαχείριση εργασιών να δεις μπας και τρέχει κάτι άλλο από πίσω,και αν όχι τότε τρέξε κάνα καλό antimalware,η ταχύτητα που δείχνεις στο cb είναι χειρότερη από celeron,κάτι σου ρουφάει επεξεργαστή.

task manager:

Μήπως έχεις κλειστό κάνα module(2-3) από το bios;

θα το τσεκαρω αυτο...παντως ειναι πολυ χαλια,παιζω καμια dota2 και λαγγαρει καμια φορα ή αργει πολυ να φορτωσει.και η καρτα γραφικων μου ομως εχει χαμηλα marking

Στην θεση σου θα εκανα ενα format και περασμα ολα απο την αρχη. Τα νουμερα ειναι πολυ χαλια....

τι προτεινετε σε περιπτωση format? windows 7 ή 8.1? Σε 64 παντα λογικά,έτσι?

post-330131-0-58392500-1429799661_thumb.png

post-330131-0-90311500-1429799679_thumb.png

post-330131-0-70777400-1429799733_thumb.png

ta 8.1 να βαλεις 

μου φαινεται σαν να μην λειτουργουν οι μισοι σου πυρηνες παντως ή να ειναι η συχντητα του επεξεργαστη μονιμα στο ελαχιστο δυνατο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...