KeepWalking7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ρε παιδια μια ερωτηση, σημερα πηρα το Iphone 6 16gb, και παρατηρω οτι στις φωτογραφιες (front camera) γυρναει την φωτογραφια αντιστροφα, δηλαδη πχ, αν εχω τα μαλια μου αρισταερα, η φωτογραφια θα τα δειξει δεξια. Αυτο ειναι πολυ σπαστικο κ δεν με βολευει καθολου. Ξερετε πως γινεται να το αλλαξω;;;;;
overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 εννοεις στην μπροστινη καμερα σωστα fixed 1
iMarilina Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ναι στην μπροστινη. Κοίταξε μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας πρέπει να έχει κάποιο setting που να μην γίνονται mirror image οι selfie.
KeepWalking7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν βρισκω καποιες ρυθμισεις...μπορεις να μου πεις που να κοιταξω;; καινουργιος στο Ios.
mr ok21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δυστυχώς δεν εχει και πολλες ρυθμισεις το iphone στην καμερα οπως το android. Και αποσο ειδα τωρα δεν πρεπει να υπαρχει σχετικη ρυθμιση. Δηλαδη οτι ειχε απο την αρχη.
iMarilina Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Στα φόρουμ της apple που κοίταξα λένε ότι και καλά δεν υπάρχει θέμα και έτσι όπως βγαίνει είναι το σωστό γιατί είναι σαν mirror η σελφι. Βέβαια ναι, στο αντροιντ βρήκα τρόπο και ειχε μια ρύθμιση η κάμερα; όπου έλεγε κάτι σαν "original or mirror" και τη ρύθμισα. Αν έχεις τζειλμπρεικ υπάρχει ένα tweak που λέγεται un-mirror και κάνει αυτό που θες.
ramarg Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δυστυχώς δεν εχει και πολλες ρυθμισεις το iphone στην καμερα οπως το android. Και αποσο ειδα τωρα δεν πρεπει να υπαρχει σχετικη ρυθμιση. Δηλαδη οτι ειχε απο την αρχη. Δεν υπάρχει ρύθμιση.Μόλις την τραβήξεις έτσι κι αλλιώς γίνεται mirror στο κανονικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα