Προς το περιεχόμενο

Η Ιστορια της Insomnia

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι παλιο μελος,

αλλα εχω την περιεργεια να μαθω ποτε δημιουργηθηκε το forum, ποιοι πηραν την αποφαση, και σε ποιους ανηκει(?)...για να ξερουμε να τους ευχαριστησουμε! Αντε μιληστε για να θυμουνται οι παλιοι 8) και να μαθαινουν οι νεωτεροι...!!! :shock:

:!: :!: :!: :!:

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι περισσότερες πληροφορίες για την Insomnia περιέχονται στο topic* στο οποίο παραπέμπει ο Nemo.

Όσο για τα λοιπά: Το Insomnia Forum δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2000. Την απόφαση πήρε μια τριμελής επιτροπή από πέντ' έξι άτομα. Οι περισσότεροι νοσηλεύονται σήμερα σε νευρολογικές κλινικές.

Ιδιοκτήτης της Insomnia και του forum ο Hal9000 - ένας υπερυπολογιστής που πρωτομπήκε σε λειτουργία στο Εργαστήριο HAL στην Urbana του Illinois στις 12 Ιανουαρίου 1992.

Αυτά.

* Τροποποίησα τα post του εκλεκτού μέλους HaPagan για να φαίνονται και οι φωτογραφίες!

Δημοσ.

Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ τον εκλεκτό super moderator paredwse για τα καλά του λόγια και τη βοήθειά του στο πολύτιμο έργο μου . :P :)

Δημοσ.
τριμελής επιτροπή από πέντ' έξι άτομα ?!?!??!? tria melh apo 5-6 atoma?!?!?!

Από τις ιστορικές ατάκες του Βαμβακούλα... :lol:

Δημοσ.

Την απόφαση πήρε μια τριμελής επιτροπή από πέντ' έξι άτομα. Οι περισσότεροι νοσηλεύονται σήμερα σε νευρολογικές κλινικές.

ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ!!! Μα και κάμποσα μέλη θα έλεγα οτι νοσηλεύονται σε παρόμοιες κλινικές. Αφού το "Αιγινήτειο" έχει ειδική πτέρυγα βαρέων περιστατικών με την Κωδική Ονομασία "Insomnia" όπου βρίσκονται πολλά μέλη τα οποία έχουν...χαθεί από το Forum!

Που το ξέρω; Εε....Αφού και εγώ περνάω που και που καμιά βόλτα, έτσι για ένα ηλεκτροσόκ στα γρήγορα, και επανέρχομαι :P Κλασσικός Insomniac δηλαδή :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...