Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω την συμβουλη σας.Εχω το ibiza cupra 1.8T μοντελο του 2000.

Εχει 2 βεντιλατερ.Χαλασε το αριστερο και θελει αλλαγμα.Ο μαστορας μου ειπε σπασανε τα δαχτυλιδια που κρατανε τον αξονα.Δεν επισκευαζεται γιατι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα αρα παμε για καινουργιο.

Το γνησιο ανταλλακτικο εχει 305 ευρω,κατοπιν παραγγελιας, ζητανε 40% προκαταβολη και παραδοση σε 15 μερες.Βρηκα ιμιτασιον μαρκας Auto Gamma στα 108 ευρω.Αλλη επιλογη να βρω μτχ αυθεντικο.

Τι με συμβουλευεται να κανω?

Να παω για το γνησιο ? με το ιμιτασιον θα εχω προβληματα?

Για μτχ το φοβαμαι.Δεν ξερεις ποσο θα κρατησει και κατω απο 100 ευρω δυσκολα θα βρω.

Ειναι γνωστη μαρκα η Auto Gamma?

Εγραψα και στο ibizaclub να παρω γνωμες αλλα τζιφος.

Δημοσ.

Αυτό που ψάχνεις πρέπει να είναι αυτό που σου έδειξα εφόσον έχεις cupra από 08/99 έως 11/01.

Όσο για το site δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο, ενδεικτικά στο έδειξα, ανταλλακτικά valeo βρίσκεις σχεδόν παντού.

Δημοσ.

Σε αναζήτηση που έκανα για το μοντέλο σου μου έβγαλε αυτά:

http://www.mister-auto.gr/el/bentilat-r-psuxe-kinet-ra/seat-ibiza-iii-6k1-1-8-t-20v-cupra-156bhp_v13199_g508.html

Από αυτά τα 2 μόνο στο δεύτερο ταιριάζουν οι κωδικοί κινητήρα σε 1.8T, στο πρώτο έχει 1F(1600cc), ABF(2.0 gti), ADZ(το απλό 1,8) κτλ, για αυτό λέω πως πρέπει να σου ταιριάζει το δεύτερο.

Όπως και να έχει, με ένα τηλεφώνημα θα σιγουρευτείς για το ποιο ακριβώς σου κάνει.

Δημοσ.

Το πρωτο εχει ιδιο κωδικο με το γνησιο ανταλλακτικο.

Το δευτερο κανει αν ειχε χαλασει το δεξιο.Γιατι το δικο μου ibiza ειναι με 2 βεντιλατερ.

Παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...