Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλα τα έχω χρησιμοποιήσει 

το sony είναι πιο "γρήγορο" έχει πιο γρήγορο ui η sony από την lg , επί της ουσίας όλα γρήγορα είναι απλά η lg το παραχέζει με το ui της, δίνοντάς σου βέβαια πολλή περισσότερη παραμετροποίηση 

lollipop σε g2 περνάω αυτή τη στιγμή, θα δω πώς πηγαίνει κι αυτό..

αφού κοιτάς για sony πήγαινε σε Ζ3, το g2 είναι σπουδαία συσκευή αλλά έχει παλιώσει, δεν αναβαθμίζεται η χωρητικότητα , δε βγαίνει η μπαταρία

και από τη στιγμή που δε σου κάνει κλικ το g3 άσε τελείως την lg, έχω να πω και άλλα θετικά για το g3 πέρα από τη μπαταρία όπως οθόνη και κάμερα, από την άλλη έχω να πω και για τα sony (αυτονομία, στέρεο ηχεία)

για το Ζ2 που ειπες η τιμη του τωρα ειναι απλα οτι ναναι στα 390 στο σκρουτζ! το σκεφτομαι για μεταχειρισμενο αμα το βρω σε αψογη κατασταση βεβαια! το G2 μου αρεσει πολυ αλλα το G3 οχι για το λογο που σου ειπα(ξερω οτι εχει πολυ καλη και καμερα) 

η διαφορα απο Ζ2 σε Ζ3 ειναι μεγαλη? σε ταχητυτα και καμερα ας πουμε?

με ενδιαφερει πολυ να ειναι γρηγορο και να εχει μια καλη καμερα δηλαδη το εχω διαβασει αυτο οτι η Σονυ εχει πιο γρηγορο Ui απο την LG η οποια το φορτωνει με πραγματα που δινουν 'παραμετροποιηση' αλλα δεν την θελω αμα ειναι να μου βαρενει το κινητο προφανως  B)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ στο φίλο προτινω g3. Από 5' δεν θα πήγαινα στις 4.7 με τίποτα οποτε 5.5..

Γενικά τα g τα έχω πάρει με καλό μάτι. Δεν ξέρω για το alpha αλλά g3 που έχω δει έχει γαματη οθόνη χρώματα κλπ

Δημοσ.

το 930 δεν είναι και τόσο θεϊκό όσο το παρουσιάζουν οι wp fans.. καλή κάμερα έχει σίγουρα αλλά εκεί μάλλον τελείωνουν όλα τα θετικά

επίσης εδώ μιλάμε για android με παραπάνω από αξιοπρεπή κάμερα έτσι κι αλλιώς

Επιτέλους κάποιος το έγραψε και μάλιστα για φωτογραφίες που κατά κύριο λόγο ανεβαίνουν στο fb που μειώνει την ανάλυση.

Δημοσ.

Την καλύτερη αυτονομία σε smartphone έως 300 ευρώ πιο την έχει όμως;

το LG G2 ; το G3 ή κάποιο άλλο κινητό άλλης εταιρείας; πχ Z1 compact ; 

το τελευταίο της Sony το έχω και φορτίζω με μέτρια χρήση κάθε 3-4 ημέρες.. Πολύ καλή αυτονομία.

Δημοσ.

Το g3 σίγουρα όχι, το g2 έχει σίγουρα καμιά ώρα οθόνης παραπάνω σε ανάλογες συνθήκες.

Από Sony τα μεγάλα z είναι στα επίπεδα του g2 και ίσως λίγο καλύτερα και για τα μικρά δε ξέρω, το z1 compact πάντως αν και έχει ισχυρό hw δε το βρίσκω ενδιαφέρον σα συσκευή και έχει και το τρισαθλιο asf.

Δημοσ.

το lg g flex(δεν το προτείνω απλά το αναφέρω) από κει και πέρα το g2 έχει με διαφορα πέρα απο κάθε άλλο flagship την καλύτερη αυτονομία εμένα με 50% φωτεινότητα έβγαζε 5:30-6 ώρες Screen on time (πολυ YouTube, browsing Facebook και λίγο gaming) ενώ το note 4 που έχω τώρα 5-5:30

Δημοσ.

εγώ το note 4 δε το έχω δει να βγάζει 5:30 ούτε για πλάκα ειδικά αν ανοίξει το lte

αν μιλάς για wifi και σχετικά συνεχή χρήση ίσως 

το Note 4 πάνω κάτω παίζει στα ίδια σκατά με το g3 και από κει και πέρα τα g2, z1,z2, z3 παίζουν σε τελείως άλλη κατηγορία αυτονομίας με χαλαρά μια ώρα επιπλέον οθόνης

Δημοσ.

Αν το ζητούμενο είναι η αυτονομία το G3 σίγουρα δεν είναι η απάντηση. Αν πάρεις 5 ώρες οθόνη είσαι πολύ χαρούμενος, το κλασσικό αν έχεις και LTE λίγο πάνω από 4.

Δημοσ.

και 3.5 μη σου πω με κακό σήμα.. 

βέβαια το g3 είναι και κάπως αψυχολόγητο εγώ τώρα είμαι στις σχεδόν 2 ώρες με 62% που θεωρητικά θα με οδηγήσει στο 5ωρο, αλλά ξαφνικά μπορεί να αρχίσει να γίνεται μακελειό

δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι ακόμα στη 5.0 που γενικά ήταν και κακή έκδοση android, ελπίζω να δούμε σύντομα 5.1

το g2 που το αναβάθμισα αυτές τις μέρες πήγε κατευθείαν σε 5.0.2 , το ui έγινε ολόιδιο με το g3 και πάει αρκετά καλά

στο g3 ελπίζω να πάνε απευθείας σε 5.1 αφού εδώ και τόσο καιρό δε το προχωράνε το θέμα 

πάντως σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή παρόλο που ήμουν αρχικά αρνητικός απεναντί της

η τιμή σίγουρα με οδήγησε σε αυτή αφού έπρεπε να αλλάξω άμεσα τηλέφωνο και οι υπόλοιπες ναυαρχίδες δε με έψηναν ιδιαίτερα, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μου αρέσει όντας φυσικά προσγειωμένος, δε πετάω από τη χαρά μου

επίσης ενώ ήμουν σκεπτικός, παθαίνω σιγά σιγά έρωτα με τη μεγάλη οθόνη και με βοήθησε πολύ που το κινητό δεν έχει μεγάλη διαφορά από το Ζ μου σε συνολικές διαστάσεις  που είχε γιγάντια πλαίσια  

η εκμετάλλευση του χώρου είναι φοβερή , μέχρι και το 6+ παρόλο που είναι πολύ λεπτό φαίνεται γελοία πιο ογκώδες στις υπόλοιπες διαστάσεις 

Δημοσ.

Άρα είχα δίκιο όταν στο πρότεινα; ήμουν αντικειμενικός σε όσα σου είπα; έτσι για να τα ακούν μερικοί μερικοί

Δημοσ.

άδικο δεν είχες αν και γενικά για να λέμε και του στραβού το δίκιο με όλες τις "ναυαρχίδες" ειδικά σε λογικό κόστος δε βγαίνεις χαμένος

όλες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και η sony όπως έχω ξαναπεί έχει κάποια θετικά που δε τα έχουν άλλοι

όμως έχει και κάποια αρνητικά που είναι ασυγχώρητα να τα συζητάμε το 2015, οπότε πλέον για μένα δε παίζει 

όμως δε μπορώ να μην αναγνωρίζω και κάποια καλά που είχε και θα ήθελα να έχω και στο g3 και μου λείπουν

από την άλλη όπως έχω ήδη πει το g3 είναι μια "τίμια" αγορά, κάνει όλα αυτά που υπόσχεται και τα κάνει καλά (σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που υπόσχονται πιο πολλά από όσα κάνουν)

και στη πορεία ανακαλύπτω και πράγματα που αγνοούσα (μιας και είχα να αγοράσω lg κάποια χρόνια) και τα οποία μου προκαλούν ευχάριστη έκπληξη

πχ το ui της αν και στην αρχή με "απωθουσε" που ήταν βαρύ και heavily skinned (μιας και ανέκαθεν ήμουν λάτρης του vanilla android και παραμένω και πάντα θέλω να έχω και κάποιο nexus στη κατοχή μου), έχει κάποιες φοβερές ευκολίες που μου διευκολύνουν τη καθημερινότητα και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί δε τις βλέπω και αλλού.

επίσης είναι και αρκετά εύχρηστο σαν συσκευή παρόλο που σε κάποια πράγματα φεύγει από τη λογική του σκέτου android και πολύ εύκολα μπορείς να το συνηθίσεις και φυσικά είναι και αρκετά παραμετροποιήσιμο ώστε να μη σκέφτεσαι να του βάλεις κάποια custom rom   

και στις εφαρμογές της έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ώστε να μη χρειαστεί κάποιος που δε θέλει να ασχολείται 3rd party apps

λόγου χάρη έχει άριστο πληκτρολόγιο (της sony ήταν σκουπίδι), παρόλο που από συνήθεια έχω της google

επίσης έχει άψογο player που παίζει τα πάντα και με ελληνικούς υποτιτλους και σου δίνει και δυνατότητες παραμετροποίησης, ώστε να μη χρειάζεσαι mx/bs player, μπαίνεις στη gallery και ξεκινάς και βλέπεις τη σειρά/τανία σου

(επίσης έχει απλή gallery, η "υπερπαραγωγή" των xperia με κούραζε μιας και ήταν ουσιαστικά δύσχρηστη και τελικά χρησιμοποιούσα της google που ήθελε να μου ανεβάσει τις φωτό μου στο cloud :lol:

έχει βέβαια και μπόλικο bloatware, το οποίο βέβαια σε κάποιους θα φανεί χρήσιμο, αλλά δεν είναι και τόσο εστιασμένο στα social media όπως στη sony

επίσης έχει πολύ καλό δικό της "μαγαζί" για επιπλέον παραμετροποίηση, καμιά σχέση με τη προχειροδουλειά της sony και τέλος και βασικό, έχει απλή κάμερα που δουλεύει σωστά και δε χρειάζεται να λύνεις γρίφους για να βγάλεις μια καλή φωτό όπως στα sony με το προβληματικό λογισμικό

σε αυτό βάζουμε ότι αλλάζει καπάκι/μπαταρία που πλέον δε ξανακάνω το λάθος να πάω σε συσκευή που δεν ανοίγει και φυσικά παίρνει sd που για μένα αν και ήμουν καιρό σε nexus έμαθα ξανά να εκτιμώ (από τη sony βέβαια, αλλά χαίρομαι που το έχω κι εδώ) 

τέλος από τιμολογική άποψη, την lg δε τη φτάνει κανείς από τους "επώνυμους" κατασκευαστές και παίζει άνετα μπάλα και κόντρα σε κινέζους, έχοντας όμως επί της ουσίας  και όχι απλά εκ πρώτης όψεως καλύτερη ποιότητα

και από την εμπειρία μου από το Ζ1 και από τη sony έχει καλύτερη ποιότητα παρόλο που δεν έχει τη premium αίσθηση που σου δίνει αρχικά η sony

πχ δε νομίζω να μου ξεβάψει το power button όπως γίνεται τουλάχιστον στα Ζ1/2 που ξέρω σίγουρα ότι παίζει και μου έχει συμβεί κι εμένα, ούτε να μου χαλάσει το μοτεράκι της δόνησης που δε μου έχει χαλάσει ποτέ ξανά σε καμιά συσκευή (και συμβαίνει σωρηδόν στα Ζ1) 

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους κάποιος το έγραψε και μάλιστα για φωτογραφίες που κατά κύριο λόγο ανεβαίνουν στο fb που μειώνει την ανάλυση.

Το Facebook μειώνει έτσι και αλλιώς την ανάλυση ανεξαρτήτως λειτουργικού (στοιχειώδης γνώσεις) .
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα πηρα το galaxy alpha και ηρθε,εκανα την 1η χρηση μεχρι να τελειωσει η μπαταρια και εχω να πω αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις:αρκετα καλη καμερα,μεχρι τωρα μπορω να πω μονο καλα για την αυτονομια και πως τα 1860 mah που αναγραφονται την αδικουν,μηδενικο lag ,ισως αρκετο bloatware (λυνεται με root διαγραφοντας τα) , το touchwiz δεν ειναι οσο κακο λενε, ειναι πιστευω θεμα συνηθειας ,και πολυ καλη οθονη αν και 720p...Αυτα τα ολιγα εκ πρωτης οψεως :D

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...