Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 lg g2 32gb (270 ευρώ)

2 lg g 3 16 gb(320 ευρώ)

3 moto g 2nd gen οτι ζητας όμως 1gb ram (δεν κολλάει όμως και κάνει 170 ευρω)

συγκρινεις το moto g 2nd gen με g2 και alpha.......... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

συγκρινεις το moto g 2nd gen με g2 και alpha.......... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Σαν VFM δεν είναι παράλογο, καλύπτει 3 κατηγορίες με τηλς που αναλογικά με τα λεφτά τους κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους

Δημοσ.

Παιδια galaxy s4 i9506 300ευρω απο σκρουτζ το εχω δυο εβδομαδες και ειμαι υπερευχαριστημενος..δες το κινητο και τα σπεκσ του καμια σχεση με το s4 i9505

Δημοσ.

Παιδια galaxy s4 i9506 300ευρω απο σκρουτζ το εχω δυο εβδομαδες και ειμαι υπερευχαριστημενος..δες το κινητο και τα σπεκσ του καμια σχεση με το s4 i9505

Με 340€ βρίσκεις s5 και προτείνεις να δώσει 300 για s4?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γεια χαρά και εγώ βρίσκομαι στην ψάξιμο και είμαι ανάμεσα σε G2 και xperia Z2 ! Το G3 το χω απόρριψει! Μεταξύ των δυο τι προτείνεται? Και έχετε καμια αλλη πρόταση ας πιούμε θα άξιζε να κάνω υπέρβαση στα χρήματα για να πάω σε xperia Z3? Και θέλω μονο απο Ελλάδα κινητό οχι Κίνα!

Επεξ/σία από dieccast
Δημοσ.

Με 340€ βρίσκεις s5 και προτείνεις να δώσει 300 για s4?

Βγαζει καλυτερα benchmarks το μοντελο αυτο απο το s5 ειναι μικροτερο σε μεγεθος με ιδια οθονη και επειδη σκεφτοταν για g2 (οπως και εγω οταν εψαχνα) εχει sd και αποσπομενη μπαταρια και γενικα σαφως ανωτερο το σ4 ι9506 απο g2 και πιο βολικο ;)

Δημοσ.

Παιδιά γειτονική χαρά και εγώ βρίσκομαι στην ψάξιμο και είμαι ανάμεσα σε G2 και xperia Z2 ! Το G3 το χωρίς απόρριψει! Μεταξύ των δυο τι προτείνεται? Και έχετε καμια αλλη πρόταση ας πιούμε θα άξιζε να κάνω υπέρβαση στα χρήματα για να πάω σε xperia Z3? Και θέλω μονο απο Ελλάδα κινητό οχι Κίνα!

Μετά από διάφορες πρόσφατες εμπειρίες μου θα σου πρότεινα να ξανασκεφτείς το να πάρεις κινητό στο οποίο να μην αφαιρείται η μπαταρία.

Άλλο να την αλλάζεις μόνος σου με 20€ άλλο να τρέχεις στο service

Μεταξύ g2 και g3 το g3 αν αξαιρεσεις την αυτονομία είναι σαφώς καλύτερη συσκευή

Στο Sony vs lg δεν έχω όρεξη να πάρω θέση, κραταω τα συμπεράσματα για μένα

Αν όμως κοιτάς σε Sony επειδή ανέβηκε πολύ το z2 κάνε την υπέρβαση για z3

Παιδιά γειτονική χαρά και εγώ βρίσκομαι στην ψάξιμο και είμαι ανάμεσα σε G2 και xperia Z2 ! Το G3 το χωρίς απόρριψει! Μεταξύ των δυο τι προτείνεται? Και έχετε καμια αλλη πρόταση ας πιούμε θα άξιζε να κάνω υπέρβαση στα χρήματα για να πάω σε xperia Z3? Και θέλω μονο απο Ελλάδα κινητό οχι Κίνα!

Μετά από διάφορες πρόσφατες εμπειρίες μου θα σου πρότεινα να ξανασκεφτείς το να πάρεις κινητό στο οποίο να μην αφαιρείται η μπαταρία.

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά και εγώ βρίσκομαι στην ψάξιμο και είμαι ανάμεσα σε G2 και xperia Z2 ! Το G3 το χωρίς απόρριψει! Μεταξύ των δυο τι προτείνεται? Και έχετε καμια αλλη πρόταση ας πιούμε θα άξιζε να κάνω υπέρβαση στα χρήματα για να πάω σε xperia Z3? Και θέλω μονο απο Ελλάδα κινητό οχι Κίνα!

φίλε αν σκοπεύεις να κάνεις υπέρβαση στα λεφτα του z3 πάρε ενα NOTE 4 μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και ξεμπερδεψες

Δημοσ.

μονο για την μπαταρια απο οτι καταλαβα μιλησες φιλε μου ετσι? σε g3 ουτε καν το σκεφτομαι δεν μαρεσει καθολου και γενικα μου βγαζει μια αισθηση αργη!(μην μου πειτε οτι με lollipop δεν υπαρχουν αυτα και τετοια απλα δεν κοιταω καθολου  G3  :-)

εχεις χρησιμοποιησει καποιο απο τα δυο εσυ? G2 ή Ζ2 ?

Δημοσ.

όλα τα έχω χρησιμοποιήσει 

το sony είναι πιο "γρήγορο" έχει πιο γρήγορο ui η sony από την lg , επί της ουσίας όλα γρήγορα είναι απλά η lg το παραχέζει με το ui της, δίνοντάς σου βέβαια πολλή περισσότερη παραμετροποίηση 

lollipop σε g2 περνάω αυτή τη στιγμή, θα δω πώς πηγαίνει κι αυτό..

αφού κοιτάς για sony πήγαινε σε Ζ3, το g2 είναι σπουδαία συσκευή αλλά έχει παλιώσει, δεν αναβαθμίζεται η χωρητικότητα , δε βγαίνει η μπαταρία

και από τη στιγμή που δε σου κάνει κλικ το g3 άσε τελείως την lg, έχω να πω και άλλα θετικά για το g3 πέρα από τη μπαταρία όπως οθόνη και κάμερα, από την άλλη έχω να πω και για τα sony (αυτονομία, στέρεο ηχεία)

• Like 1
Δημοσ.

το 930 δεν είναι και τόσο θεϊκό όσο το παρουσιάζουν οι wp fans.. καλή κάμερα έχει σίγουρα αλλά εκεί μάλλον τελείωνουν όλα τα θετικά 

επίσης εδώ μιλάμε για android με παραπάνω από αξιοπρεπή κάμερα έτσι κι αλλιώς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...