Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , ειμαι στην αναζητηση νεου κινητου μιας και το παλιο τα φτυσε..

Budget δεν θα ηθελα να ξεπερασει τα 300 και επιθυμω οσο ειναι δυνατο τα παρακατω:

-Μετρια και πανω μπαταρια(οχι σαν του τραγικοτατου xperia sola ....)

-Μετρια και πανω καμερα

-Αν δεν εχει θυρα για μνημη τουλαχιστον 32gb

-2gb ram

-Δευτερη καμερα και flash στην πισω..

Χρηση all around και ισως καποιο παιχνιδι...

Δεν θελω κινα , μονο skroutz

Μεχρι τωρα εχω δει τα galaxy alpha και lg g2 ,προτιμωντας το 1ο για τα καλυτερα specs εκτος οθονης και μπαταριας , και λογο του οτι δεν θελω θηκη στο κινητο και αν σπασει του 2ου κανει 150 ευρω η αλλαγη... Ετσι εκτος απο προτασεις θα ηθελα αν υπαρχει και καποια γνωμη για την μπαταρια του 1ου ..Ευχαριστω

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το alpha έχει μια από τις καλύτερες οθόνες που έχουν μπει σε κινητό ever. Οπότε το μοναδικό πλεονέκτημα του g2 είναι η μπαταρία αλλά μην περιμένεις και τπτ τεράστια διαφορά. Τα mah του alpha φαίνονται λίγα αλλά έχει πολύ καλή διαχείριση ενέργειας.

Το g2 έχει κλείσει δύο χρόνια στην αγορά. Εξαιρετική συσκευή, αλλα προσωπικά θα επέλεγα το alpha, ως ομορφότερο, εξαιρετική οθόνη και design πολύ ανώτερο του g2.

Δημοσ.

Πέρασα από Sola, το χειρότερο μου κινητό EVER! απλά απαίσιο. Από κει και πέρα τα παιδιά σου έκαναν 3 προτάσεις με διαφορετικές διαστάσεις, όλες καλές. Δες τι σου ταιριάζει τσίμπα ένα από αυτά και θα σαι χαρούμενος

Δημοσ.

Αρα μεταξυ g3 και alpha τι θα λεγατε?? Απλα επειδη το alpha εχει αποσπωμενη μπαταρια και το προοριζω για χρηση 3ετιας θα το εβλεπτα σαν ενα + παραπανω..

Δημοσ.

Αδερφέ εμένα οι 4.7 ίντζες μου φαίνονται ελάχιστες. Πέρσυ η γυναίκα μου ήθελε ένα μαζεμένο κινητό, και της πήρα το Μότο G 1ης γενιάς, όταν παρέδωσε πνεύμα ζήτησε κάτι μεγαλύτερο αφού το χρησιμοποιεί και σαν τάμπλετ, πήρε της 2ης γενιάς και λέει wow, ενώ πρακτικά έχει χειρότερη οθόνη αλλά ίδιο επεξεργαστή/ραμ, καλύτερη κάμερα. Once you go big, you cant go back. Είναι όμως κάτι πολύ υποκειμενικό αυτό.

Δημοσ.

Αδερφέ εμένα οι 4.7 ίντζες μου φαίνονται ελάχιστες. Πέρσυ η γυναίκα μου ήθελε ένα μαζεμένο κινητό, και της πήρα το Μότο G 1ης γενιάς, όταν παρέδωσε πνεύμα ζήτησε κάτι μεγαλύτερο αφού το χρησιμοποιεί και σαν τάμπλετ, πήρε της 2ης γενιάς και λέει wow, ενώ πρακτικά έχει χειρότερη οθόνη αλλά ίδιο επεξεργαστή/ραμ, καλύτερη κάμερα. Once you go big, you cant go back. Είναι όμως κάτι πολύ υποκειμενικό αυτό.

εντελώς όμως,εγώ πήγα στο g3 και δεν την πάλεψα,ένα g4 στις διαστάσεις του g2 δεν μπορεί να βγάλει?

Δημοσ.

Οπως ειπα ομως σολα και 3.7 ιντσες :-P ..και με ppi μικρότερο του alpha οποτε δεν θα μου κακοφανει το 720p και οι 4.7 ιντσες

Δημοσ.

εντελώς όμως,εγώ πήγα στο g3 και δεν την πάλεψα,ένα g4 στις διαστάσεις του g2 δεν μπορεί να βγάλει?

Ναι Leo, δεν διαφωνώ για αυτό είπα πως να επιλέξει διαστάσεις και μετά τηλέφωνο, αν και σαν άνθρωπος έχω νορμάλ διαστάσεις, 182/85 με βόλεψε φοβερά ειδικά στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση και χρήση σαν τάμπλετ, αλλά ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Δημοσ.

Κατι τελευταιο,δηλαδη να προτιμησω το g3 ? . δεν εχει θεματα υπερθερμανσης κλπ οπως ακουγονται?Επισης τα 2 gb ραμ δεν ειναι "λιγα" σε σχεση με του alpha αν συλλογιστουμε την αναλυση της οθονης?

Δημοσ.

απλα λεω μηπως η μεγαλη αναλυση που εχει το g3 καταναλωνει περισσοτερους πορους

Πόρους ναι με κύριο τη μπαταρία αλλά η ram γενικά αρκεί μη τρελαίνεσαι με αυτό το θέμα
Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση η ανάλυση της οθόνης με την Ram. Για μένα το G3 είναι προτιμότερο επειδή μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες. Αν δεν έχεις κόλλημα περι μεγέθους τότε δεν βλέπω το λόγο να προτιμήσεις το Alpha παρά την καλή υλοποίηση του τελευταίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...