Γιαννάκης96 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Είχα νότε 4 αλλα το μέγεθος του δεν το μπορούσα και με κούρασε ...έτσι ψάχνω ένα μικρό κινητό μεχρι 400 ευρώ ... Σκέφτηκα να παρω το ζ3 κόμπακτ απο βονταφονε μ το εχει 379 η να παρω το 5c αλλα με προβληματίζουν τα 8'gb καθώς όσα iPhone είχα ακόμα και το 6 αρι το είχα σε 16 GB για το ζ3 κόμπακτ τ γνώμη έχετε αφου θα ειναι απο βονταφονε θα μπλέξω με αρβατο;
Calexako Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι θα πηγαίνει στην αρβατο. Αλλά κατά τα άλλα αξίζει πάρα πολύ σε αυτό το μέγεθος. Σαφώς περισσότερο από το 5c
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ισως μπλεξεις ισως οχι ποιος ξερει... το galaxy alpha που ειναι και αρκετα ομορφο?
mphxths Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Είχα νότε 4 αλλα το μέγεθος του δεν το μπορούσα και με κούρασε ...έτσι ψάχνω ένα μικρό κινητό μεχρι 400 ευρώ ... Σκέφτηκα να παρω το ζ3 κόμπακτ απο βονταφονε μ το εχει 379 η να παρω το 5c αλλα με προβληματίζουν τα 8'gb καθώς όσα iPhone είχα ακόμα και το 6 αρι το είχα σε 16 GB για το ζ3 κόμπακτ τ γνώμη έχετε αφου θα ειναι απο βονταφονε θα μπλέξω με αρβατο; Εδω σε εχω http://www.wonderslist.com/10-most-expensive-mobile-phones-in-the-world/ 1
kostas8080 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 1 htc one m8 (416 ευρω) 5 ίντσες 2 Sony xperia z3 (425 ευρω) 5,2 ίντσες 3 lg g3 32gb (354 ευρω) 5,5 ίντσες άλλα μικρό για το μέγεθος του Εγω όμως έχω να σου προτείνω lg g2 και αφου δεν έχεις θέμα με τον χώρο το 16ρι κοστίζει 250...Εχω note 4 ενω είχα lg g2 32gb εχω να πω πως το lg g2 δεν υστερεί(σημαντικα) μπροστα του... Έχουν (σχεδόν) την ίδια ταχύτητα και το g2 έχει λίγο καλύτερη μπαταρία αλλα δεν είναι αποσπωμενη Εντάξει δεν έχει την οθοναρα του NOTE 4 (και σε ανάλυση και σε μέγεθος) ούτε την κάμερα του (οχι ότι είναι άσχημη αυτη του g2) Με λίγα λόγια έχοντας το NOTE 4 δεν μετάνιωσα ποτέ που πήρα το g2 ενώ οι γύρω μου είχαν samsung s4,s5 και iPhone που είναι δίπλασια στην τιμη και μου λεγαν τι το πήρες το lg τσάμπα λεφτά έδωσες κλπ όμως το lg απέδειξε ότι μάλλον οι άλλοι δίνουν τσάμπα λεφτά για κινητα που δεν αξίζουν τα λεφτα τους lg g2 με κλειστά μάτια
StigmaX Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το να συγκρίνεις το g2 με το z3c είναι πραγματικά αμαρτία. Το μικρό είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς, και πραγματικά είναι ίσως το ισχυρότερο τηλέφωνο κάτω των 5" Θα πρότεινα στον ts από την στιγμή που τον απασχολεί το μέγεθος να προχωρήσει στην αγορά του. Σε περίπτωση θέματος έχει Doa από τη Vodafone, συν το ότι τους πας το τηλέφωνο και μπλεκουν αυτοί με αρβατο, όχι εσύ. Αν έχεις πάγιο δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σου κάνουν πρόβλημα.
kostas8080 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 φίλε @StigmanX μάλλον είσαι και συ ενας απ αυτούς που ενθουσιαζεται απο τα τεχνικά χαρακτηριστικα και τα benchmarks οταν λες ότι ενα κινητο είναι ανώτερο απο το άλλο βάζεις μέσα πολλούς παράγοντες (ταχύτητα, οθονη, ποιότητα, design, μπαταρία κλπ άλλα κυρίως την απόδοση του τηλεφώνου) Οταν του λες του ανθρώπου οτι το z3c είναι ανώτερο τι να σου πω... πρεπει να το τεκμηρίωσεις... Τα τρία βασικά στοιχεία που κοιτάς σε ένα κινητό ειναι... Οθονη, ταχύτητα, μπαταρία αντε και κάμερα... ταχύτητα έχουν ίδια μπαταρία σαν του g2 δεν υπάρχει, οθονη δεν συγκρίνεται με του z3c(μονο κάμερα ως+) να δώσει αλλα 100 ευρω για να πάρει τι για πες μου; κάτι χειρότερο που είναι και 100 ευρω παραπάνω...
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 κοιτα και το 930 παντως.. Ναι κοίτα το 930 που ούτε led ειδοποιήσεων έχει. Οι επιλογές στα 400 ευρώ είναι αρκετές και αναφέρθηκαν παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα