Pa0ki Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Σίγουρο; Αν είναι εφικτό σα σενάριο δεν έχω πρόβλημα, ίσα - ίσα. Αλλά μην είναι κάνα κτήνος που θ' ανοίξω το γκάζι και θα βρεθώ στο δέντρο απ'το πρώτο μάθημα. Μάλλον θα του πω, να κάνουμε τα 2-3 πρώτα με το "μικρό" και μετά να πάμε στο θεριό. Αν μπορείς να οδηγήσεις αυτή του Α2 τότε μπορείς και του Α, μόνο στο μάτι(όγκος) καταλαβαίνεις ουσιαστική διαφορά Μη φανταστείς ότι θα ανοίξεις και πολύ το γκάζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosgrav36 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Να ρωτήσω και εγώ κάτι...είμαι 24 ετών δεν έχω κάποιο διπλωμα οδηγησης.. Θέλω όμως να βγάλω διπλωμα για μοτοσυκλετα..εντελώς ενημερωτικά στο περίπου ξέρει κάποιος να μου πει πόσο θα μου κοστίσει συνολικα όλη η διαδικασία? Μένω Αθήνα... Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 200-400€ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 "ανεξαρτητο" λενε το "μεγαλο-μεγαλο" διπλωμα, που δεν εχει περιορισμους σε ισχυ κτλ αν το βγαλεις 14/6 σου κανουν δωρο κρανος με stars 'n' stripes painjob Παλιά το λεγαν απεριοριστο,το ανεξαρτητο πρωτη φορα το ακουω Σίγουρο; Αν είναι εφικτό σα σενάριο δεν έχω πρόβλημα, ίσα - ίσα. Αλλά μην είναι κάνα κτήνος που θ' ανοίξω το γκάζι και θα βρεθώ στο δέντρο απ'το πρώτο μάθημα. Μάλλον θα του πω, να κάνουμε τα 2-3 πρώτα με το "μικρό" και μετά να πάμε στο θεριό. συνηθως εχουν η σαβουρια cb400,η σαβουριασμενα gsr600 και κομμενα γκαζια αν θυμαμαι καλα δεν προκειται να πεταξεις μην φοβασαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα