Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα για μηχανάκι ανεξάρτητο

mazdakiass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρο; Αν είναι εφικτό σα σενάριο δεν έχω πρόβλημα, ίσα - ίσα. Αλλά μην είναι κάνα κτήνος που θ' ανοίξω το γκάζι και θα βρεθώ στο δέντρο απ'το πρώτο μάθημα. :P

Μάλλον θα του πω, να κάνουμε τα 2-3 πρώτα με το "μικρό" και μετά να πάμε στο θεριό.

Αν μπορείς να οδηγήσεις αυτή του Α2 τότε μπορείς και του Α, μόνο στο μάτι(όγκος)  καταλαβαίνεις ουσιαστική διαφορά

Μη φανταστείς ότι θα ανοίξεις και πολύ το γκάζι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να ρωτήσω και εγώ κάτι...είμαι 24 ετών δεν έχω κάποιο διπλωμα οδηγησης.. Θέλω όμως να βγάλω διπλωμα για μοτοσυκλετα..εντελώς ενημερωτικά στο περίπου ξέρει κάποιος να μου πει πόσο θα μου κοστίσει συνολικα όλη η διαδικασία? Μένω Αθήνα...

Ευχαριστώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

"ανεξαρτητο" λενε το "μεγαλο-μεγαλο" διπλωμα, που δεν εχει περιορισμους σε ισχυ κτλ

αν το βγαλεις 14/6 σου κανουν δωρο κρανος με stars 'n' stripes painjob

Παλιά το λεγαν απεριοριστο,το ανεξαρτητο πρωτη φορα το ακουω

Σίγουρο; Αν είναι εφικτό σα σενάριο δεν έχω πρόβλημα, ίσα - ίσα. Αλλά μην είναι κάνα κτήνος που θ' ανοίξω το γκάζι και θα βρεθώ στο δέντρο απ'το πρώτο μάθημα. :P

Μάλλον θα του πω, να κάνουμε τα 2-3 πρώτα με το "μικρό" και μετά να πάμε στο θεριό.

συνηθως εχουν η σαβουρια cb400,η σαβουριασμενα gsr600 και κομμενα γκαζια αν θυμαμαι καλα δεν προκειται να πεταξεις μην φοβασαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...