Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε για να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι ανεξάρτητο τι χρειάζεται και πόσα λευτα περίπου ,αυτή την στιγμή έχω δίπλωμα για 125 και το έχω βγάλει το 99.

Δημοσ.

τι είναι το ανεξάρτητο δίπλωμα; :-D  εννοείς νέο δίπλωμα για κάποιον που ΔΕΝ έχει;

250 ευρώ είναι το πρώτο.. κάπου εκεί γύρω, με μικρές αποκλίσεις.

Δημοσ.

Παλιότερα αν είχες κλείσει 2ετία με δίπλωμα 125cc, απλά πλήρωνες ένα παράβολο (κάνα 30ευρο) και έπαιρνες απεριορίστων κυβικών.

Εγώ έτσι το είχα κάνει, αλλά ακουγόταν πως δεν θα ισχύει για πάντα αυτός ο τρόπος, καλύτερα να ρωτήσεις σε μία σχολή οδηγών.

Δημοσ.

μπορεί να εννοεί να το βγάλει χωρίς να έχει δίπλωμα αυτοκινήτου ή κάτι τέτοιο ...δεν πάει πουθενά αλλού το μυαλό μου

Δημοσ.

"ανεξαρτητο" λενε το "μεγαλο-μεγαλο" διπλωμα, που δεν εχει περιορισμους σε ισχυ κτλ

αν το βγαλεις 14/6 σου κανουν δωρο κρανος με stars 'n' stripes painjob

• Like 1
Δημοσ.

Noob-o-question: το Α2 μετατρέπεται σε Α μετά από κάποιο καιρό, όπως παλιότερα συνέβαινε με το Α1  Α;

Το ψήνω να βγάλω δίπλωμα μηχανής. Δεδομένου ότι σε δύο εβδομάδες θα είμαι 25+ προσπαθώ να "ζυγίσω" το τι με συμφέρει, εφόσον στο μέλλον θα κινηθώ (σίγουρα) σε μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις. Για τώρα, δεδομένου ότι η εμπειρία μου από δίτροχα είναι στο 0, μάλλον για Α2 θα πάω κι όχι Α (ακόμα κι αν μπορώ λόγω ηλικίας).

Δημοσ.

Noob-o-question: το Α2 μετατρέπεται σε Α μετά από κάποιο καιρό, όπως παλιότερα συνέβαινε με το Α1  Α;

Όχι

Δημοσ.

Το ψήνω να βγάλω δίπλωμα μηχανής. Δεδομένου ότι σε δύο εβδομάδες θα είμαι 25+ προσπαθώ να "ζυγίσω" το τι με συμφέρει, εφόσον στο μέλλον θα κινηθώ (σίγουρα) σε μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις. Για τώρα, δεδομένου ότι η εμπειρία μου από δίτροχα είναι στο 0, μάλλον για Α2 θα πάω κι όχι Α (ακόμα κι αν μπορώ λόγω ηλικίας).

για σιγουρια ρωτα

το 2003 εγω που ειχα "α" ("Α μικρο" το λεγανε, το εβγαζες στα 18, και ειχε περιορισμο μεχρι 25kw) στα 2 χρονια εγινε αυτοματα (δεν θυμαμαι αν πληρωσα κανα παραβολο) "A μεγαλο" απεριοριστο

τωρα τα εχουν αλλαξει, οποτε παιζει να χρειαστει να δινεις εξετασεις

αν σε παιρνει βγαλε κατευθειαν το απεριοριστο να ξεμπερδευεις. Ακομα και πορεια να χρειστει να δωσεις, τα μηχανακια που εχουν εκει ειναι πολυ ευκολοδηγητα

Δημοσ.

αν σε παιρνει βγαλε κατευθειαν το απεριοριστο να ξεμπερδευεις. Ακομα και πορεια να χρειστει να δωσεις, τα μηχανακια που εχουν εκει ειναι πολυ ευκολοδηγητα

Σίγουρο; Αν είναι εφικτό σα σενάριο δεν έχω πρόβλημα, ίσα - ίσα. Αλλά μην είναι κάνα κτήνος που θ' ανοίξω το γκάζι και θα βρεθώ στο δέντρο απ'το πρώτο μάθημα. :P

Μάλλον θα του πω, να κάνουμε τα 2-3 πρώτα με το "μικρό" και μετά να πάμε στο θεριό.

Δημοσ.

οχι ρε, σιγα μην εχουν και turbo hayabusa. Βγαλε κατευθειαν το μεγαλο να ξεμπερδευεις και να μην ξαναπληρωνεις

αυτο με τα 2-3 μαθηματα να συνηθισεις τα χειριστηρια ειναι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...