Προς το περιεχόμενο

Outlook και προβλήματα αποστολής

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα site με mail server και ενώ σε όσους υπολογιστές έχω βάλει ρυθμίσεις σε outlook παίζει κανονικά, στης κοπέλας μου αρνείται να στείλει email που δεν ανήκει στον server, αμα στείλω σε hotmail λέει Σφάλμα διακομιστή: 550 και δεν στέλνει καθόλου. Τι λέτε να φταίει? Έχει ελληνικά windows xp home edition. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα site με mail server και ενώ σε όσους υπολογιστές έχω βάλει ρυθμίσεις σε outlook παίζει κανονικά, στης κοπέλας μου αρνείται να στείλει email που δεν ανήκει στον server, αμα στείλω σε hotmail λέει Σφάλμα διακομιστή: 550 και δεν στέλνει καθόλου. Τι λέτε να φταίει? Έχει ελληνικά windows xp home edition. Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα,

H κοπέλα σου συνδέεται μέσω OTEnet :) Θα πρέπει να βάλει σαν SMTP server τον SMTP server του παροχέα της.

Δημοσ.

file mpainei meso teledome net, alla isos exeis dikio, molis dokimasa me sindesi apo aristotelio kai me netcarta kai epaize kanonika. alla apo aristotelio den einai kali i sindesi kai apo netcarta prepei na plironei eno teledome net exei dorean gia ena xrono. tha psakso na bro to smtp tis teledome kai tha dokimaso. euxaristo poli.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...