Προς το περιεχόμενο

Samsung T24D391

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

'Εχω την παραπανω οθονη..την αγορασα 21/4/15 απο 200 στα 180 ευρω απο το e-shop (μενιδι).

Ολα καλα,ωραια οθονη , τουμπανη με καλες αποδοσεις σε μαυρο-ασπρο και σε gaming με το ms να ειναι στα 5..

Αφου πηγα σπιτι και ανοιξα την κουτα ηταν σφραγισμενη με ολα τα ζελοφαν και τα σχετικα ..

αφου εβγαλα την ταινια απο την οθονη προς εκπληξη μου βλεπω οτι εχει δαχτυλιες σε μερικα σημεια..

Λεω δεν πειραζει, παιρνω ενα πανακι και την καθαριζω.. 

Συνδεω κανονικα, ρυθμιζω τα καναλια και μετα ερχεται η σειρα να την βαλω στο pc με HDMI ..

Συνδεω κανονικα τα παντα, την ανοιγω..τσσσσσσσοοουπ.. ενα καμενο Pixel..Παιρνω σημερα το πρωι το eshop και τους λεω οτι το προιον ειναι ελατωματικο και οτι θελω αντικατασταση, να διευκρινησω οτι το eshop παρεχει DOA 7 ημερων που σημαινει οτι αν ειναι ελατωματικο στο κανουν αντικατασταση..

Το eshop δεν το δεχτηκε αυτο και μου ειπε πως αν η οθονη ανοιγει δεν ειναι ελλατωματικη και οτι η samsung δεν υποστηριζει κατω απο 3 pixel αντικατασταση ή επισκευη..

Εν τω μεταξυ και η samsung οσο και το Eshop εχουν 7 μερες DOA στα site τους..

Το pixel δεν ξερω αν ειναι καμενο η 'κολημενο', το βλεπω στο ασπρο φοντο μονο και ειναι σαν απρο με κοκκινο..δεν μπορω να δωσο σαφη απαντηση για το χρωμα του ..

Υπαρχει κατι το οποιο μπορω να κανω ετσι ωστε να σωσο την οθονη αν δε δεχτουν να την παρουν για αντικατασταση η εστω για επισκευη? 

Ολο αυτο το κανω θεμα διοτι ειμαι χρονια πελατης του eshop και ποτε δεν ειχα θεμα, η αντιμετωπιση που ειχα ομως τωρα ηταν το λιγοτερο γελοια και αντιεπαγγελματικη..

Πραγματικα ειναι κριμα μια οθονη που αγοραστηκε εχθες να εχει ενα καμενο η παγωμενο pixel..

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ , περιμενω τις γνωμες σας και οτι φωτιση εχετε να μου δωσετε περι του θεματος.. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Ολα καλα,ωραια οθονη , τουμπανη με καλες αποδοσεις σε μαυρο-ασπρο και σε gaming με το ms να ειναι στα 5..

Ποσες φορες θα το ακουσω αυτο... Anyway

Ενα καμμενο\κολλημενο πιξελ ειναι συχνο φενομενο και δεν επηρεαζει την λειτουργια της οθονης οποτε γιαυτο δεν στο αλλαζει το e-shop. Το λεει και το ονομα DOA (Dead On Arrival), δηλαδη κατι που να μην δουλευει καθολου. Η samsung δεν εχει 0 pixel εγγυηση οποτε πρεπει να ζησεις με αυτο.

Δημοσ.

Κι ομως , μολις μιλησα με samsung και μου ειπαν πως θα την παρουν για ελενχο κι αν δεν την αντικαταστησουν τουλαχιστον θα την επισκευασουν..

Δημοσ.

Πανω απο 5 για αντικατασταση,κατω απο 5 επισκευη..

Οποτε τι εγινε στην αντικαταστησανε - επισκευασανε?

Δημοσ.

Ηρθαν την πηραν , τωρα περιμενω, την πηρανε την  προηγουμενη πεμπτη..

Πω πω ρε φιλε ποσο ψυχοθφορο ειναι αυτο. Να αγοραζεις κατι,  αν ειναι προβληματικο και να το στελνεις πισω χωρις να ξερεις καν τι παιζει. Υπομονη τοτε.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε..μου την φερανε εχθες την οθονη..δεν την εκαναν αντικατασταση αλλα μου εκαναν αλλαγη panel που ειναι κατι σαν αντικατασταση .. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...