Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία νέα οθόνη θα διαθέσει στην αγορά η BenQ, η οποία προσφέρει υποστήριξη στην τεχνολογία AMD Freesync και απευθύνεται κυρίως σε gamers.Η νέα BenQ XL2730Z είναι μία οθόνη με διαγώνιο 27 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και χρόνο απόκρισης 1ms.

Μπορεί και συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης με αυτόν της εξόδου της κάρτας γραφικών μεταξύ 40Hz και 144Hz και για να εκμεταλλευτεί ο χρήστης την τεχνολογία AMD Freesync απαιτείται η σύνδεση της με κάρτα γραφικών που διαθέτει έξοδο DisplayPort 1.2a (ή πιο σύγχρονη).

Αυτή την περίοδο, οι κάρτες γραφικών τύπου AMD Radeon που διαθέτουν DisplayPort 1.2a είναι οι Radeon R9 285, R9 290, R9 290X και R9 295X.

Άλλα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι οι γωνίες θέασης των 170° και 160° οριζόντια και κάθετα αντίστοιχα, ο λόγος αντίθεσης 120.000:1 και η μέγιστη φωτεινότητα των 350cd/m². Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται επίσης μία βάση για headset, ένα control pad και USB 3.0 hub. Το κόστος της στις ΗΠΑ είναι $599.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Περιμενω να βγει καιρο το FreeSync αλλα οχι και σε τετοια τιμη,αμα βγουν στα 350-400 κατι γινεται!

Δημοσ.

BENQ = προιόντα που αξίζουν και το τελευταίο €€€ !

Σχεδόν πάντα ότι πιο VFM στο είδος του και στα χαρακτηριστικά του.

Ελπίζω και αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

VFM ολα της τα προιοντα! Για να δουμε ομως πως θα τα πανε οι δυο τεχνολογιες Gsync και FreeSync! Θα εχει ενδιαφερον!

• Super Moderators
Δημοσ.

στις ΗΠΑ βγαινουν 600$ οπως και η Asus και εδω στην Ευρωπη ξεκινουν απο 750 Ευρω. Δλδ 810$

κόστος στις ΗΠΑ χωρίς το ΦΠΑ όμως...

Δημοσ.

Μάπα εταιρία, η μάπα, ω μάπα, τρελλή μάπα.

επειδή βλέπω γνωρίζεις από οθόνες, πρότεινε μου μία για gaming. καμιά καλή όμως. αυτή την στιγμή είμαι με την XL2411Z και με χάλασες τώρα. αφού το λες εσύ ότι είναι μάπα, θα την βάψω μπλε και θα την πετάξω στο θερμαικό. 

Δημοσ.

επειδή βλέπω γνωρίζεις από οθόνες, πρότεινε μου μία για gaming. καμιά καλή όμως. αυτή την στιγμή είμαι με την XL2411Z και με χάλασες τώρα. αφού το λες εσύ ότι είναι μάπα, θα την βάψω μπλε και θα την πετάξω στο θερμαικό. 

ντον'τ ντου ητ φαιδων :P

δωστην σε μενα αμα θες.. Μ αρεσουν η μαπα οθονες! :P

τι αλλο θα ακουσουμε ρε γμτ.. μαπα οι benq...

και ειμαι σιγουρος ο τυπος ειναι τρελος υποστηρικτής lg samsung κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους κυκλοφόρησαν ! Πάρα πολύ καλή οθόνη ! Τώρα μένει μόνο να τις βγάλουν με 120hz + σε ultrawide και να πέσουν οι τιμές ! (Κυρίως το 2ο.)

Δημοσ.

ντον'τ ντου ητ φαιδων :P

δωστην σε μενα αμα θες.. Μ αρεσουν η μαπα οθονες! :P

τι αλλο θα ακουσουμε ρε γμτ.. μαπα οι benq...

και ειμαι σιγουρος ο τυπος ειναι τρελος υποστηρικτής lg samsung κλπ κλπ

μαρεσει που δίνετε σημασία στους fboys........ αφού μπαμ κάνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...