joakim Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Γεια σας.Παιδια μια ερωτηση:εχω το ρουτερ που δινει ο οτε,το γνωστο ZTE.Eπειδη σε κανα μηνα θα υπαρχουν στο σπιτι 3 σταθεροι και ενα λαπτοπ ,που θα λειτουργουν ταυτοχρονα,υποθετω θα υπαρχει προβλημα.Υπαρχει περιπτωση αν παρω καποιο "ανωτερο"να δω διαφορα;Αν ναι, μπορειτε να προτεινετε καποιο,που πραγματικα να ειδατε βελτιωση;
adsl2+ Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Όταν έρθουν οι τρεις σταθεροί συν το λαπτοπ και το ZTE - αν βγάλει πρόβλημα - πρώτα θα φταίει η ποιότητα της γραμμής και μετά το ΖΤΕ. Ως μόντεμ συγχρονίζει αρκετα καλά συνήθως πάσχει στο wifi. Αφήνεις το ΖΤΕ ως μοντεμ κλείνεις το WIFI και συνδέεις πανω του αυτό http://www.e-shop.gr/asus-rt-n10u-wireless-router-p-PER.614962ως ρουτερ wifi !
joakim Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ηδη δουλευουν 2 pc και 1 λαπτοπ.Σε 1 μηνα επιτελους φτιαγνω και δικο μου.Το προβλημα (για να γινω πιο σαφης)ειναι οταν πχ η γυναικα μου κατεβαζει τορεντ,ο γιος φωναζει"κολλαει το λολ".Mηπως θελεις να πεις ,οτι ρουτερ και να βαλω,ΔΕΝ γινεται να τρεχουν σωστα ολες οι συσκευες;(ρωταω γιατι δεν γνωριζω).Πηρα τον ΟΤΕ και ρωτησα για γραμμη 50(εχω 24)και μου ειπε η περιοχη δεν υποστηριζεται.
WalkerSW Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μειωσε το bandwidth που τρώει το torrent και θα δεις οτι ο γιος δεν θα φωνάζει πια!!!
joakim Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μειωσε το bandwidth που τρώει το torrent και θα δεις οτι ο γιος δεν θα φωνάζει πια!!! ε..ε......πως το κανω αυτο;ημιμαθεις γαρ.....
WalkerSW Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ε..ε......πως το κανω αυτο;ημιμαθεις γαρ..... Ποιο προγραμμα για τορεντ χρησιμοποιείς?
joakim Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Στο ενα pc και στο λαπτοπ το gbittorrent,στο αλλο pc mtorrent.
WalkerSW Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Στο μtorrent κατω κατω εκει που σου γραφει την ταχυτητα κατεβασματος και ανεβασματος αμα κανεις δεξι κλικ μπορεις να αλλα το μεγιστο bandwidth και στα δυο. Μειωσε το αρκετα και στα δυο και θα στρωσει! Το αλλο το προγραμμα δεν το ξερω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα