Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η LG αποκάλυψε το LG G Stylo στην Νοτιοκορεάτικη αγορά και όπως φανερώνει και η ονομασία του, συνοδεύεται από ένα stylus, όπως συνέβη και με το περσινό LG G3 Stylus.Το νέο G Stylus βασίζεται στο 64-bit SoC της Qualcomm, Snapdragon 410, το οποίο διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz και συνοδεύεται από 1,5GB RAM και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου -μέσω κάρτας microSD έως και 2TB.

Στην πρόσοψη διαθέτει οθόνη LCD IPS ανάλυσης 720 x 1280 pixels καθώς και κάμερα με αισθητήρα 5,0 Megapixels. Η κύρια κάμερα, που βρίσκεται στο πίσω μέρος και συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels. Η συσκευή προσφέρει υποστήριξη σε δίκτυα 4G LTE και έχει WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, GPS ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh. Οι διαστάσεις της είναι 154,3 x 79,2 x 9,6 χιλιοστά και το βάρος της 163 γραμμάρια.

Το νέο LG G Stylo θα κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά της Ν.Κορέας ενώ στις υπόλοιπες αγορές θα κυκλοφορήσει από τον Μάϊο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Αδιάφορο... Αν ψάχνεις budget έκδοση phablet με stylus έχεις και το note 3 neo

Στα χρήματα που θα κοστίζει αρχική τιμή το Stylo βρίσκεις και το κανονικό Note 3. Αν και προτιμότερο είναι να περιμένει κάποιος να πέσει το Note 4 κάτω από τα 500. Η σειρά Note δεν μπορεί να κοντραριστεί προς το παρόν εντός android.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη το πενάκι θα έπρεπε να είναι πιο διαδεδομένο (όπως στα παλιά smartphones). Βολεύει για πολλές δουλειές (με πιο απλό παράδειγμα τις χειρόγραφες σημειώσεις!)

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη το πενάκι θα έπρεπε να είναι πιο διαδεδομένο (όπως στα παλιά smartphones). Βολεύει για πολλές δουλειές (με πιο απλό παράδειγμα τις χειρόγραφες σημειώσεις!)

Άλλοι δεν το αποδέχονται αυτό. Η αλήθεια είναι οτι εγώ μπορώ και γράφω, άλλος όμως πιθανόν δεν μπορεί και το θεωρεί άχρηστο. Εγώ το χρησιμοποιώ και στο πληκτρολόγιο swype γράφοντας ταχύτατα.

• Like 2
Δημοσ.

Άλλοι δεν το αποδέχονται αυτό. Η αλήθεια είναι οτι εγώ μπορώ και γράφω, άλλος όμως πιθανόν δεν μπορεί και το θεωρεί άχρηστο. Εγώ το χρησιμοποιώ και στο πληκτρολόγιο swype γράφοντας ταχύτατα.

Προφανώς πολλοί δεν το αποδέχονται γι'αυτό και είναι τόσο λίγες οι συσκευές με πενάκι...(από την άλλη το note έχει μεγάλη επιτυχία, δεν ξέρω! )

• Like 1
Δημοσ.

Αδεξια προσπαθεια της LG να σφυγμομετρησει το ενδιαφερον του κοινου για μια συσκευη της με stylus. Ξερουν οτι πανε σε βαθεια νερα και ετσι σοφα επιλεγουν να μην κοντραριστουν απευθειας με το Note διοτι θα γελαγαν και οι πετρες.

Αδιαφορο οταν υπαρχει το Note 4 και προσεχως το Note 5 οποτε και το 4αρι θα πεσει σε απολυτα λογικα επιπεδα.

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος τί έχουν πάθει φέτος οι εταιρείες και βάζουν low end SOC σε ακριβά κινητά;

Ο SD 410 είναι για κινητά μέχρι 200€ το πολύ (imho πάντα...)

Δημοσ.

μα πόσο να πέσει το Note 4? Είναι στα 500 ευρώ, το Note 3 είναι στα 400κάτι και το Note 3 Neo στα 350.

Και ήδη υπάρχει το Νote Edge. Εκτιμώ ότι ακόμα και με την έλευση του Note 5 που θα ξεκινάει στα 800 ευρώ, το 4 δε θα πέσει.

Απεναντίας, όταν αρχίσει να κατρακυλάει το 5... το 3 και το 4 θα αποσυρθούν σταδιακά, ή θα παραμείνουν με μια κλιμακωτή διαφορά όπως αυτή που υπάρχει τώρα.

Εν κατακλείδι, δε νομίζω ότι το 4 θα πέσει κάτω από τα 450 με 470 ευρώ.

Εγώ μόλις το παρήγγειλα.... το περιμένω από μέρα σε μέρα στα 510.

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος τί έχουν πάθει φέτος οι εταιρείες και βάζουν low end SOC σε ακριβά κινητά;

Ο SD 410 είναι για κινητά μέχρι 200€ το πολύ (imho πάντα...)

Η apple το κάνει από πάντα :devil:

Τράβα πες σε 100 smartphonάκιδες,SoC και πες μου αντιδράσεις.

Για τους λοιπούς με τα σχόλια που αφορούν την βολή που προσφέρει το στυλό και γιατί αυτό δεν είναι διαδεδομένο.

Ρωτήστε τους 100 από πάνω,αν χρησιμοποιούν το 200-400-700 ευρώ τηλέφωνό τους,ως ένα έξυπνο φορητό γκάτζετ,ή αν απλά βγάζουν σέλφι και μπαίνουν fb ,όταν πάνε για καφέ,ποτό,χέσιμο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...