Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Αναζητώ μια IP ασύρματη κάμερα για την είσοδο της πολυκατοικίας. Θα είναι μέσα στην είσοδο και στο κτίριο είναι όλοι γνωστοί, οπότε δεν τίθεται θέμα κάποιος να τη σαμποτάρει/βανδαλίσει. Το ζητούμενο είναι να παρακολουθείται ο χώρος της εισόδου μέρα και νύχτα, ώστε να ξέρουμε ποιος μπαινοβγανει.

Θέλω να είναι ασύρματη και κατά προτίμηση να μην εξαρτάται από κάποιο καταγραφικό. Αν ας πούμε παίρνει μια κάρτα μνήμης και μπορεί να αποθηκεύσει μερικές μέρες είναι καλά.

Επίσης θέλω να έχει ανίχνευση κίνησης και να στέλνει φωτό με email/iMessage (αν γίνεται το δεύτερο) σε περίπτωση κάποιου event.

Αν μπορεί και να περιστραφεί, καλό θα είναι - όχι απαραίτητο.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να τη χειρίζομαι από iOS και PC. Αν γίνεται από Android, ακόμη καλύτερα.

Τέλος, δε θα με χαλούσε αν έπαιρνε και μια SIM για emeregencies ή/και μπορούσε να δουλέψει με μπαταρίες για λίγη ώρα.

Υπάρχει κάτι τέτοιο; Πόσο κοστίζει; Παρακαλώ για τα φώτα σας, καθώς είμαι εντελώς άσχετος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Ολες οι κάμερες ip κάνουν τα παραπάνω και ακόμα πιο πολλά, το θεμα ειναι ποιος θα την διαχειρίζεται. Οταν λες γνωστοί τι εννοείς, γιατι πχ εγω ουτε τον αδερφό μου δεν θα άφηνα να με καταγράψει, ποτε μπαίνω και ποτε βγαίνω

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=HD+ip+camera+wireless+720p+wifi+security+system+outdoor+video&_sop=15

Δημοσ.

Γνωστοί δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το κάνουν θέμα επίσης πιστεύω ξέρεις ότι θα πρέπει βάση νόμου να βάλεις και αυτοκόλλητο στην πορτα που να λες υπάρχει κάμερα γιατί κάποιος ξένος μπορεί να στην βαρέσει άσχημα π΄χ μπαίνει ο ταχυδρόμος βλέπει κάμερα διαφωνεί γιατί δεν υπάρχει ενημερωτικό στη βαράει

Δημοσ.

Το κτίριο είναι οικογενειακό, οπότε δεν τίθεται θέμα privacy. Όλοι είναι ενήμεροι και δεν έχουν θέμα.

Το τεχνικό κομμάτι με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Τοτε οκ παω πασο.Εγω θα προτινα περα απο την ασυρματη καμερα παρε και ενα καταγραφικο και μετα αν τα χερια σου πιανουν και το επιτρεπει η καλωδιοση της πολυκατικιας μπορεις να φτιαξεις και ενα καναλι ασφαλειας οπου θα σε καποιες τηλεορασεις την εικονα τη καμερας αυτο βεβαια θελει λιγακι μαεστρια αλλα οκ

Δημοσ.

Βάσει νόμου πάντως η κάμερα οφείλει να τοποθετείται σε τέτοιο σημείο που να καταγράφει την είσοδο από την έξω μεριά της πόρτας.

Αν είναι μέσα στο σπίτι και τραβάει προς τα έξω, αν πιάνει δηλαδή δρόμο και περαστικούς που περπατάνε εκεί, υπάρχει θέμα και οποιοσδήποτε το αντιληφθεί μπορεί να σου κάνει καταγγελία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...