Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Θα ήθελα τη γνώμη σας όσο αφορά τις επισκευές βυσμάτων φόρτισης σε Laptop, Κινητό ή Tablet.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη επισκευή? Με κολλητήρι και θερμό αέρα ή με μηχάνημα bga?

Ευχαριστώ!!!

post-222831-0-57347100-1429696265_thumb.jpg

post-222831-0-07490800-1429696354_thumb.jpg

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κολλητήρι αφού δεν έχουν πολλές επαφές. Μηχάνημα BGA χρειάζεται σε τσιπάκια κτλ, που έχουν μερικές φορές εκατοντάδες επαφές ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτάω επειδή μου έτυχε περίπτωση με ένα tablet lenovo το κόλλησα 3 φορές λειτουργούσε μια χαρά και μετά από κάποιες χρήσεις ξεκόλλησε πάλι. Έχω κολλήσει και άλλες φορές βύσματα αλλά δεν είχα τέτοιο θέμα.

Δημοσ.

Ρωτάω επειδή μου έτυχε περίπτωση με ένα tablet lenovo το κόλλησα 3 φορές λειτουργούσε μια χαρά και μετά από κάποιες χρήσεις ξεκόλλησε πάλι. Έχω κολλήσει και άλλες φορές βύσματα αλλά δεν είχα τέτοιο θέμα.

Δοκίμασε κι αυτό που σου είπα με την κόλλα. Θα το κρατάει σταθερό στη θέση του!

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο έχει δύο τρυπούλες στην πλακέτα και πρέπει να μπουν και να καθίσουν τα δυο μικρά ποδαράκια μέσα. Είναι πολύ μικρά τα ποδαράκια του βύσματος.

Δείτε την εικόνα. Είναι η πλακέτα πριν από την 1η κόλληση που είχε ξεκολληθεί από το τράβηγμα του ξαδέλφου μου.

rq6whgvgz

http://postimg.org/image/rq6whgvgz/

Δημοσ.

Με κολλητήρι, προσοχή και κόλλα νομίζω θα κάνεις δουλειά...αν έχεις πιστόλι θερμού αέρα δοκίμασε και με αυτό, αν και δε νομίζω να αλλάξει το αποτέλεσμα

Δημοσ.

Καθάρισε την παλαιά κόλληση με αποροφητικό νήμα καλά και μετά πέρνα καινούργια κόλληση με υψηλή θερμοκρασία στο κολλητήρι. Συνήθως το απλά κολλητήρια που μπαίνουν στην πρίζα δεν μπορούν να ανεβάσουν τέτοιες θερμοκρασίες, απαιτείται σταθμός για αυτή την δουλειά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...