Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Dell Hellas Παιδια η dell Hellas ειναι απαραδεκτη !!!!!!!Εχω στην κατοχη μου ενα xps 15 9530 με Qhd οθονη τουch το πιο ακριβο τους μοντελο!Απο ενα καμμενο pixel στην οθονη εφτασα με τον ασχετο τον τεχνικο που μου εστειλαν να την αλλαξει να εχει καει η μητρικη 3 φορες διοτι ανοιξε το μηχανημα του αλλαξε τα φωτα χωρις να φοραει ουτε καν αντιστατικο βραχιολιμε δικια του υπαιτιοτητατο χαλασε και μου ειπε με ανεση Θεος συγχωρεσε το λες και ο μ... το ειχε πληρωσει αυτος.Κατοπιν το στελνω στην Αθηνα και μου το επιστρεφουν τελειως νεκρο χωρις ουτε καν να μπορω να κανω boot εστω και στο Uefi!Μιλησα με αμερικη 10 φορες εχω ολες τις συνομιλιες τους παιρνω τηλ στην ελλαδα για αντικαταστη κι δεν δεχονται ενω εχω εγγυηση 2 χρονια next bussiness day!!!Ενω η Dell usa μου ειπε αμεση αντικατασταση!!!Εγω πιστευω οτι τα μηχανηματα τα καινουργια τα κλεβουν!!εχουν ενα μαγαζακι παραπλευρο του φιλου τους στην γειτονια και κοροιδευουν το κοσμο!!!!!ταχα μου οτι κανουν service!!!service σε ολοκληρωμενα κυκλωματα!!Ειμαι χωρις λαπτοπ 6 μηνες τωρα με επισκεψεις απο τον τεχνικο τους στην οικια μου και αποστολη στην Αθηνα Dell Hellas χωρις λυση!Ακουω γνωμες!
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το ανέφερες στο αλλο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/442307-a%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF-service-dell/page-5?do=findComment&comment=53954240
Προτεινόμενες αναρτήσεις