ANTONISTKME Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ SAMSUNG ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ WINDOWS ΟΛΑ ΣΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΣΤΩ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
DoYouNote Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στις ρυθμίσεις θα έχει κάπου για επιλογή γλώσσας, δεν χρειάζεται φορμάτ.
ANTONISTKME Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ειναι ολα στα νορβηγικα κ δεν βγαζω ακρη!!
soteras Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ποιο εχεις γιατί έχω και εγώ windows μπας και βημα βημα σε βοηθίσω τπτ.Αν βρεις στης ρυθμισεις την επιλογη språk εχεις βρει και το πεδιο για αλλαγη γλωσσας
WalkerSW Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Απο ποτε το Galaxy Core εχει windows και οχι android? 2
enidreiogmx Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Κατέβασε το εγχειρίδιο χρήσης από εδώ -> http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-devices/smartphones/others/GT-I8260CWAEURκαι προσπάθησε να το αλλάξεις μόνος σου
ANTONISTKME Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 απο νορβηγια το στειλανε δεν εχω ιδεα! βαζω την μικρο σιμ ανοιγει αλλα ειναι ολα νορβηγικα κ εννοειται δεν γνωριζω !! ευχαριστω πολυ!!
soteras Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μηπως ειναι τιποτα κλωνος γιατι το συγκεκριμενο δεν βγαινει με windows ή αλλιως είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτο.
ANTONISTKME Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αν γνωριζει καποιος καποιον που κανει φορματ στο κινητο παρακαλω να εποικινωνησει μαζι μου ευχαριστω
enidreiogmx Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αν γνωριζει καποιος καποιον που κανει φορματ στο κινητο παρακαλω να εποικινωνησει μαζι μου ευχαριστω Το ότι έχει Windows όπως λες στο πρώτο σου μήνυμα, πως το ξέρεις? Το core έχει android όπως σου λένε και οι άλλοι. Βεβαιώσου καλύτερα πρώτα σε αυτό. Μετά κοιτάς εδώ: http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-g350-galaxy-core-plus/
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Είμαι σίγουρος οτι λέει το android ως windows επειδή δεν έχει ιδέα και βλέπει τα εικονίδια που του θυμίζουν τα desktop windows. Και αντί να ψάξει στο Google να δει πως αλλάζει η γλώσσα στα νορβηγικά, νομίζει οτι με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα αλλάξει η γλώσσα αυτόματα.
ANTONISTKME Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ωραια θα το κοιταξω ...ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα