Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ SAMSUNG ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ WINDOWS ΟΛΑ ΣΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ...

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΣΤΩ ΑΓΓΛΙΚΗ :whistle:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Ποιο εχεις γιατί έχω και εγώ windows μπας και βημα βημα σε βοηθίσω τπτ.Αν βρεις στης ρυθμισεις την επιλογη språk εχεις βρει και το πεδιο για αλλαγη γλωσσας

Δημοσ.

απο νορβηγια το στειλανε δεν εχω ιδεα! βαζω την μικρο σιμ ανοιγει αλλα ειναι ολα νορβηγικα κ εννοειται δεν γνωριζω !!

ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Μηπως ειναι τιποτα κλωνος γιατι το συγκεκριμενο δεν βγαινει με windows ή αλλιως είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτο.

Δημοσ.

Αν γνωριζει καποιος καποιον που κανει φορματ στο κινητο παρακαλω να εποικινωνησει μαζι μου

ευχαριστω

Το ότι έχει Windows όπως λες στο πρώτο σου μήνυμα, πως το ξέρεις? Το core έχει android όπως σου λένε και οι άλλοι. Βεβαιώσου καλύτερα πρώτα σε αυτό. Μετά κοιτάς εδώ:

http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-g350-galaxy-core-plus/

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος οτι λέει το android ως windows επειδή δεν έχει ιδέα και βλέπει τα εικονίδια που του θυμίζουν τα desktop windows. Και αντί να ψάξει στο Google να δει πως αλλάζει η γλώσσα στα νορβηγικά, νομίζει οτι με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα αλλάξει η γλώσσα αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...