iLam Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ, Εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω αρχεία στο office for mac για να στείλω με email κάπου, οι ελληνικοί χαρακτήρες στην ονομασία των αρχείων εμφανίζονται σαν '?????'. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biohazard7720 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τα mac απο προεπιλογή έχουν δικιά του κωδικοποίηση που ονομάζεται Mac OS. Για μέγιστη συμβατότητα μπορείς να χρησιμοποιήσεις UTF-8 που έχει εγγενή υποστήριξη σε OSX, Linux, Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLam Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ. Δοκίμασα το UTF-8 αλλά το ίδιο θέμα έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ. Δοκίμασα το UTF-8 αλλά το ίδιο θέμα έχει Το σώζεις το αρχείο ως doc ή docx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLam Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σε pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σε pdf Για δοκίμασε να τα αποθηκεύσεις σε doc και πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLam Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Για στάσου να τσεκάρω κάτι. Δε μου λες, στο μακ το αρχείο όταν το έχεις πχ στην επιφάνεια εργασίας σωσμένο έχει κανονικά τον ελληνικό τίτλο έτσι? Και αν το κάνεις επισύναψη σε μαιλ ο τίτλος γίνεται ερωτηματικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα