Yahiro Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παιδια είμαι καινουριος στο χωρο (πριν ενα μηνα τελειωσα Javascript ) Αλλα ξερω html5 , wordpress και css3 εδω και τρια χρονια(τα χρησιμοποιω ομως καθε δυο μερες περιπου ) Μπορειτε να μου πειτε καποιο τροπο για να βγαλω ενα μικρο budget για το καλοκαιρι??
Yahiro Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 που;; με τις γλωσσες που ξερω που να πάω? θελω κατι γρηγορο(οχι elance κλπ γιατι θελει καιρο να βρεις καποιον πελατη επειδη δεν εχεις rating και προηγούμενους πελατες)
thiva7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μα δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. ...το να κάνεις αυτήν την δουλειά είναι το ίδιο με της άλλες δουλειές φαντάζομαι. ...ξέρεις κάτι καλά και πάνω σε αυτό ψάχνεις..και μάλιστα εσύ θες και μέχρι το καλοκαίρι . Άρα στην ουσία το μόνο που θα μπορούσε τόσο σύντομα να σου φέρει λεφτά είναι να είχες 3 4 πελάτες να του παραδώσεις κάποιο πρότζεκτ. ..Κατά τα άλλα άμα θες τίποτα ψιλά κάνε account στο fiverr και βάλε τα δυνατά σου
Lanike71 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μάθε και τα βασικά σε php και ξεκίνα με φίλους και γνωστούς, δουλεύοντας και με χαμηλότερες τιμές (πολύ πιθανό να βρεις ως ντελίβερι γρηγορότερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...) 1
Yahiro Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 sorry guys,δεν το διευκρίνησα αλλα γνωριζω και javascript,SQL,PHP απλά δεν τα χρησιμοποιώ τοσο συχνα
te0ne Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μπορείς να δουλέψεις σαν freelancer είτε μέσω γνωριμιών στην πόλη σου κ.λ.π. ή μπορείς να κάνεις εγγραφή σε freelancing websites όπως είναι για παράδειγμα το http://freelancer.com/ . Κάτι άλλο δεν μου έρχεται κατ άνου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα