Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα ρυθμίσει στο Thunderbird το Hotmail account μου σαν IMAP, και δούλευε χωρίς πρόβλημα. Τώρα έχει σταματήσει.

Έψαξα στο internet και είδα ότι έχουν αλλάξει τον incoming server. Το IMAP ισχύει ακόμη (δε χρειάζεται απαραίτητα να το κάνεις POP3), αρκεί να αλλάξεις τον IMAP incoming server. Ο νέος incoming server είναι imap-mail.outlook.com. Αλλάζω τη ρύθμιση, και στη δοκιμή που κάνω μού ζητάει να βάλω ξανά το login password. Το βάζω, αλλά βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί ο server να πιστοποιήσει το password.

Κάποια βοήθεια;

Δημοσ.

Σχετικά με άλλο client:negative.

Όσο για νέα v., ίσως η αναβάθμιση λύσει το πρόβλημα. Τότε, εν αναμονή.

Αν υπάρχουν καί άλλες απαντήσεις, καλοδεχούμενες.

Δημοσ.

Ο εισερχόμενος είναι: imap-mail.outlook.com με πορτ 993

Ο εξερχόμενος είναι: smtp-mail.outlook.com με πορτ 587

Με το passwords δεν υπάρχει κανένα προβλημα

Δοκίμασες να μπεις στο account σου από το browser, μπαινεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από browser μπαίνω. Απλά με λίγη ταλαιπωρία. Μου έστειλε σε άλλο mail έναν κωδικό επιβεβαίωσης, τον συμπλήρωσα, και τότε έκανα login.

Αλλά δεν καταλαβαίνω. Ζητάει επίμονα κατά καιρούς να κάνουμε μέσω αυτού του κωδικού επιβεβαίωση, για λόγους ασφαλείας.

Οπότε, στον Thunderbird, το ότι δε μπορεί να γίνει επιβεβαίωση του κωδικού μάλλον είναι λογικό, αφού αυτή η φόρμα για τον κωδικό δεν υφίσταται. Μόνο σε browser. Μήπως γι΄ αυτό δε μπορεί να γίνει το login;

Αλλά τέτοια επιμονή; :ph34r:

Γιατί αφού πιστοποιώ με κωδικό ότι όντως είναι δικός μου ο λογαριασμός, και όχι κάποιος hacker θέλει να βλάψει, θέλουν κάθε λίγο και λιγάκι αυτήν την επιβεβαίωση;

Επεξ/σία από johnyb98

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...