Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν ssd xyper x της kinston 120gb κανα 1.5 μηνα περιπου, τον εχω συνδεσει σε μητρικη με sata 2 και εχει χαμηλοτερη ταχυτητα αλλα και παλι μια χαρα ειναι. το προβλημα μου ειναι οτι τις τελευταιες μερες οταν ανοιγω τον υπολογιστη πριν καν ξεκινησει το φορτωμα των windows μου βγαζει σφαλμα -error loading operating system-  με επανεκκινηση δεν αλλαζει κατι, οταν βαζω το cd των windows (7αρια pro 32bit) και κανω οποιαδηποτε ενεργεια (αποκατασταση εκκινησης, ελεγχος μνημης) ολα ειναι μια χαρα και με επανεκκινηση το συστημα λειτουργει βγαζω το cd και οταν ξανακανω επανεκκινηση παλι τα ιδια. σημερα εκανα ελεγχο με το hard disk sentinel και ανεβασα το αποτελεσμα σε φωτο να μου πειτε την γνωμη σας.

post-136378-0-89156400-1429687518_thumb.jpg

Δημοσ.

Για σκληρούς δίσκους δεν γνωρίζω και πολλά αλλά από αυτά που βλέπω πιστεύω πως θα θέλει κανα update ή το firmware του δίσκου ή ο controller.Αλλά καλύτερα περίμενε και άλλες απαντήσεις από παιδιά που γνωρίζουν περισσότερα.

Δημοσ.

Το παραπάνω και ολα αυτα που περιγράφεις μας δείχνουν οτι ο δίσκος ειναι να το πως ευγενικά για πέταμα και θέλει άμεση αντικατάσταση και εφόσον και το toolbox της kingston σου λεει τα ίδια μαλλον αυτο ειναι. Πες λίγο ομως τον δίσκο τον αγόρασες καινούργιο , τον δοκίμασες και σε καποιο αλλο pc ?

• Like 1
Δημοσ.

Εψαξα και βρηκα την αποδειξη,ο δισκος ειναι καινουργιος αγορασμενος απο καταστημα γνωστο και απο μεγαλη αλυσιδα στα τελη του ιανουαριου. οχι δεν τον εχω δοκιμασει σε αλλο pc αλλα τι να κανω τωρα? να τον κανω φορματ και να τους τον παω? να τον παω οπως ειναι? τι να τους πω?

Δημοσ.

Όχι δεν θα κάνεις τιποτα απλα θα τον πάς πίσω αλλα πριν το κάνεις βρές ενα αλλο pc και δοκίμασε τον

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν εχω προλαβει να τον δοκιμασω στο λαπτοπ του αδερφου μου αλλα μεχρι τωρα δουλευει κανονικα εδω και αρκετες μερες απο εκει που δεν εκανε εκκινηση, τρελα πραγματα. :unsure:  :unsure:  :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δίσκος τέλειωσε γύρισε τον πίσω αφού ειναι σε εγγύηση ακόμα

Επεξ/σία από SPANK
κεφαλαία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...