Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλημέρα ,τοποθέτησα στον υπολογιστή (στο μπροστινο μέρος πάνω-κάτω ) τους δύο ανεμιστήρες CORSAIR AIR SERIES SP120 QUIET EDITION HIGH STATIC PRESSURE 120MM FAN TWIN PACK.Το πρόβλημά μου είναι πως ενώ τους συνδέω στη μητρική μου ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 εκείνη δεν τους αναγνωρίζει ώστε να μπορώ να τους ρυθμίσω από το πρόγραμμα που διαθέτει και η ενδειξη που μου δείχνει είναι 0 rpm .Παρόλα αυτά οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχουν 3-pin συνδεση για αυτό (νομίζω) δε γίνεται να τους ρυθμισεις...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καταλαβα ευχαριστω. Λογικα αν παρω κανα controller δεν θα εχω θεμα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εεε προφανώς...Fan controller...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ΟΟκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μπορεις με 3πινο και να τους αναγνωρισει και να τους ελεγξει. Απλα ο ελεγχος γινεται με το voltage και οχι τετραγωνικο παλμο. Μια χαρα θα επρεπε να δουλευουν. Λογικα ομως οι συγκεκριμενοι γυριζουν αργα και δεν τους "βλεπει" η μητρικη. Εχουν κατω οριο 600 στροφες νομιζω στον σενσορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 εδω ειναι τα χαρακτηριστικα . http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-quiet-edition-high-static-pressure-120mm-fan-twin-pack-p-PER.640220 Διαστάσεις: 120mm x 25mm. Operating Voltage: 7V 12V. Airflow: 37.85 CFM. Static Pressure: 1.29 mm/H20. Ήχος: 23 dBA. Ταχύτητα: 1450 RPM. Power Draw: 0.08 A. Συνδεσιμότητα: 3-pin Δηλαδη αν καταλαβα σωστα ....θα πρεπει να τους δωσω περισσοτερα Volts μεσα απο τη μητρικη για δουλεψουν πιο γρηγορα και να τους αναγνωρίσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οχι απαραίτητα, αν δεν υπάρχει ανάγκη να γυρίσουν πιο γρήγορα, δεν το κάνουν. Τα 1450 rpm είναι τα μέγιστα. Κανονικά επειδή είναι quiet σειρά μπορεί να γυρίζει και 600-800 rpm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μαλιστα...ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα