Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρες CORSAIR AIR SERIES SP120 QUIET EDITION HIGH STATIC PRESSURE120MM FAN TWIN PACK

Xplode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα ,τοποθέτησα στον υπολογιστή (στο μπροστινο μέρος πάνω-κάτω ) τους δύο ανεμιστήρες CORSAIR AIR SERIES SP120 QUIET EDITION HIGH STATIC PRESSURE  120MM FAN TWIN PACK.Το πρόβλημά μου είναι πως ενώ τους συνδέω στη μητρική μου ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 εκείνη δεν τους αναγνωρίζει ώστε να μπορώ να τους ρυθμίσω από το πρόγραμμα που διαθέτει και η ενδειξη που μου δείχνει είναι 0 rpm  .Παρόλα αυτά οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά.

Γνωρίζει κάποιος γιατί  συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις με 3πινο και να τους αναγνωρισει και να τους ελεγξει. Απλα ο ελεγχος γινεται με το voltage και οχι τετραγωνικο παλμο. Μια χαρα θα επρεπε να δουλευουν.

Λογικα ομως οι συγκεκριμενοι γυριζουν αργα και δεν τους "βλεπει" η μητρικη. Εχουν κατω οριο 600 στροφες νομιζω στον σενσορα.

εδω ειναι τα χαρακτηριστικα .  http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-quiet-edition-high-static-pressure-120mm-fan-twin-pack-p-PER.640220

• Διαστάσεις: 120mm x 25mm.
  • Operating Voltage: 7V 12V.
  • Airflow: 37.85 CFM.
  • Static Pressure: 1.29 mm/H20.
  • Ήχος: 23 dBA.
  • Ταχύτητα: 1450 RPM.
  • Power Draw: 0.08 A.
  • Συνδεσιμότητα: 3-pin

Δηλαδη αν καταλαβα σωστα ....θα πρεπει να τους δωσω περισσοτερα Volts μεσα απο τη μητρικη  για δουλεψουν πιο γρηγορα και να τους αναγνωρίσει?

Οχι απαραίτητα, αν δεν υπάρχει ανάγκη να γυρίσουν πιο γρήγορα, δεν το κάνουν. Τα 1450 rpm είναι τα μέγιστα. Κανονικά επειδή είναι quiet σειρά μπορεί να γυρίζει και 600-800 rpm ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...