Προς το περιεχόμενο

icloud / itunes account

itvol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα σας. εχω το παρακατω προβλημα

εχω μια συσκευη συνδεδεμενη με ένα icloud account,  το οποιο παραμενει συνδεδεμενο αλλα μπλοκαρισμενο , τι εννοω αν παω να συνδεθω από web δεν μου το επιτρεπει.

εφτιαξα καινουργιο iTunes  account

εκανα login στο I tunes συσκευη με το νέο account επιτυχωσ

αν κανω delete  account στη συνεχεια  to icloud account από τη συσκευη και συνδεθω με το καινουργιο.....  θα χασω  sms , contacts kai photo?

σας παρακαλω ας βοηθησει καποιος γιατι είμαι σε δειλημα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα σας. εχω το παρακατω προβλημα

εχω μια συσκευη συνδεδεμενη με ένα icloud account,  το οποιο παραμενει συνδεδεμενο αλλα μπλοκαρισμενο , τι εννοω αν παω να συνδεθω από web δεν μου το επιτρεπει.

εφτιαξα καινουργιο iTunes  account

εκανα login στο I tunes συσκευη με το νέο account επιτυχωσ

αν κανω delete  account στη συνεχεια  to icloud account από τη συσκευη και συνδεθω με το καινουργιο.....  θα χασω  sms , contacts kai photo?

σας παρακαλω ας βοηθησει καποιος γιατι είμαι σε δειλημα....

Καλημέρα. Τί πρόβλημα έχει το icloud account? Γιατί είναι μπλοκαρισμένο? Τράβα χειροκίνητα τις επαφές και τις φωτό στον υπολογιστή και πέρασέ τις στο καινούριο account. Kάνε αυτό 

http://www.wondershare.com/disk-utility/export-iphone-contacts-to-vcf-vcard.html

και μετά μπες στο icloud.com με το καινούριο icloud account και πήγαινε στις Επαφές, πάτα το γρανάζι και κάνε IMPORT VCF και πέρνα το αρχειάκι εκεί και θα εμφανιστούν όλες οι επαφές. Τις φωτό τράβα τις μέσω καλωδίου στον υπολογιστή, και ότι άλλα έχεις απο icloud (πχ notes). Μετά απλά θυμήσου όταν ποτέ πας να κάνεις restore το τηλέφωνο, να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ to FIND MY IPHONE γιατί θα κλειδωθείς. Τα sms δεν τα χάνεις δεν ειναι στο icloud. 

OI ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ HOTMAIL.

EKANA KAI TEST ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑι εμφανιστηκε στις ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ HOTMAIL.

AΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ?

AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ICLOUD ACCOUNT ΤΙ ΧΑΝΩ?

OI ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ HOTMAIL.

EKANA KAI TEST ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑι εμφανιστηκε στις ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ HOTMAIL.

AΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ?

AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ICLOUD ACCOUNT ΤΙ ΧΑΝΩ?

Aν τις έχεις στο hotmail τότε δεν τις χάνεις. Αλλά καλό είναι να τις έχεις και σε ένα vcf card κάπου σε περίπτωση που κάτι γίνει. Θα έλεγα να βρεις μια εφαρμογή να την κατεβάσεις στο iphone να το κάνεις από εκεί, έχει ένα σωρό, γράψε VCF contacts στο αππ στορ και θα βρεις. Τις φωτό δε νομίζω ότι τις χάνεις από τη συσκευή απλά όταν κάνεις login με το καινούριο λογαριασμό, αν πας να ανοίξεις τους διακόπτες φωτό και επαφές κλπ θα στα σώσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...