billyray Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 σημερα βρηκα μια παρατημενη τηλεοραση toshiba. Ο προηγουμενος που την ειχε η θα πηρε αλλην η μαλλον δεν θα ειχε τα λεφτα για να την επισκευασει παντως εγω ενδιαφερομαι για να την φτιαξω. βεβαια δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα της. Την δοκιμασα να δω αν λειτουργει. περνει ρευμα κανονικα και το μενου για τις ρυθμισεις του δουλευει κανονικα δλδ μπορω να αλλαξω χρωματα να ρυθμισω τον ηχο κτλπ. Πρωτη δοκιμη: δοκιμασα το HDMI γιατι την θελω για παιχνιδι με την κονσολα βεβαια δεν καταφερα κατι, η οθονη παρεμενε μαυρη και δεν ακουγοντουσαν ηχοι. Το μονο που παρατήρησα ηταν οτι απλα γινοτανε λιγο πιο σκουρο μαυρο η πιο φωτεινο. αλλα ομως καθολου εικονα. Υπηρχαν ομως στιγμες που για κατι κλασματα του δευτερολεπτου μου πεταγε εικονα απο το PS3 αλλα τπτ περισσοτερο μονο αυτο για πολυ λιγο κιολας. Δευτερη δοκιμη: δοκιμασα να συνδεσω την κονσολα με το scart . εβαλα στην τηλεοραση τα τρια καλωδιακια του PS3 κοκκινο,ασπρο,κιτρινο, και ξαφνικα....εχω εικονα! δεν ξερω πως γινεται αλλα οσο ητανε ρυθμισμενη για το scart εγω επαιζα playstation κανονικα. Τριτη δοκιμη: Υποτιθεται οτι η συγκεκριμενη εχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητη οποτε βαζω το καλωδιο της κεραιας στην τηλεοραση μπας και δω τα καναλια της tv. τις ονομασιες των καναλιων τις αναγνωριζει απο το σημα που περνει. δλδ βλεπω να λεει νετ η ant1 αλλα δεν εχω ουτε ηχο ουτε εικονα μονο κυμματα. το μοντελο της ειναι αυτο toshiba regza av series 32" LCD. Μενω λαρισα και δεν ξερω σε ποιον να την παω για φτιαξιμο ηθελα να ξερω αν ειναι καλυτερα να την παω σε καποιο μεγαλο καταστημα οπως public η κοτσοβολο η σε καποιον ιδιωτη εδω στην λαρισα? εσεις τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα