The Spirit Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Πήρε η κοπέλα μου το συγκεκριμένο κινητό αλλά μόλις το άνοιξε είναι όλα στα Γερμανικά και ενώ πήγε στις ρυθμίσεις μου λέει ότι δεν βρήκε Ελληνική Γλώσσα. Είναι πιθανό αυτό? Και αν ναι τι κάνουμε τώρα?
DoYouNote Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Πήρε η κοπέλα μου το συγκεκριμένο κινητό αλλά μόλις το άνοιξε είναι όλα στα Γερμανικά και ενώ πήγε στις ρυθμίσεις μου λέει ότι δεν βρήκε Ελληνική Γλώσσα. Είναι πιθανό αυτό? Και αν ναι τι κάνουμε τώρα? Δεν είναι πιθανό. Από skroutzoμαγαζο δεν το αγόρασε; Είναι δεδομένο οτι έχει ελληνικά. Πες της να κοιτάξει προς τα κάτω για τα ελληνικά στη λίστα με τις γλώσσες.
The Spirit Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι από skroutzoμαγαζο. Λοιπόν, μου είπε σήμερα το πρωί ότι το βρήκε, έπρεπε να γυρίσει πρώτα την γλώσσα στα Αγγλικά και μετά βρήκε μέσα και την Ελληνική γλώσσα. Θεωρώ ότι την είχε και πριν, απλά επειδή ήταν στα Γερμανικά θα την έλεγε κάπως αλλιώς και δεν το καταλάβαινε. Μόνο και μόνο για την γκρίνια που άκουσα χθες το βράδυ ότι της παρήγγειλα λάθος κινητό, δικαιούμαι τον τίτλο του ήρωα που δεν της το σπασα στο κεφάλι σήμερα 1
DoYouNote Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι από skroutzoμαγαζο. Λοιπόν, μου είπε σήμερα το πρωί ότι το βρήκε, έπρεπε να γυρίσει πρώτα την γλώσσα στα Αγγλικά και μετά βρήκε μέσα και την Ελληνική γλώσσα. Θεωρώ ότι την είχε και πριν, απλά επειδή ήταν στα Γερμανικά θα την έλεγε κάπως αλλιώς και δεν το καταλάβαινε. Μόνο και μόνο για την γκρίνια που άκουσα χθες το βράδυ ότι της παρήγγειλα λάθος κινητό, δικαιούμαι τον τίτλο του ήρωα που δεν της το σπασα στο κεφάλι σήμερα Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μια χαρά θα το χαρεί. 1
GianniSM Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αν την γλύτωσες με λίγη γκρίνια καλά είσαι...εμένα όποτε πάθει κάτι το κινητό της βάζω κράνος για καλό και για κακο 1
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι από skroutzoμαγαζο. Λοιπόν, μου είπε σήμερα το πρωί ότι το βρήκε, έπρεπε να γυρίσει πρώτα την γλώσσα στα Αγγλικά και μετά βρήκε μέσα και την Ελληνική γλώσσα. Θεωρώ ότι την είχε και πριν, απλά επειδή ήταν στα Γερμανικά θα την έλεγε κάπως αλλιώς και δεν το καταλάβαινε. griechisch είναι στα ελληνικά.. τα ελληνικά εγώ πάντως αν και θα το έπαιρνα από σκρουτζομάγαζο (ήμουν έτοιμος δηλαδή) μιας και βρήκα στο κοντινό μου πλαίσιο από τα τελευταία κομμάτια που είχαν ξεμείνει και η τιμή ήταν ίδια (325€) το πήρα από κει παρόλο που δεν ανέφερε καν διαθεσιμότητα, εκτός απο εκθεσιακά (το δικό μου δεν ήταν εκθεσιακό βέβαια) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το playstore το βλέπει ως "telestet lge lg-d855" , όπως και το Ζ1 μου που ήταν παραεισαγωγή από γερμανία και το έβλεπε ως "telestet Z1" όχι ότι με νοιάζει και έχει σημασία ειδικά για lg, αλλά από ότι φαίνεται (όχι ότι δε το ξέραμε) και τα μεγάλα μαγαζιά κάνουν παραεισαγωγές 1
kostas8080 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 σε όποια γλώσσα και να το έχεις τα ελληνικά (ελληνικά γράφει)... πχ αν το είχε στα αγγλικά δεν θα έγραφε greek αλλά πάλι <<ελληνικά >> απλά δεν το πρόσεξε 1
DoYouNote Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 griechisch είναι στα ελληνικά.. τα ελληνικά εγώ πάντως αν και θα το έπαιρνα από σκρουτζομάγαζο (ήμουν έτοιμος δηλαδή) μιας και βρήκα στο κοντινό μου πλαίσιο από τα τελευταία κομμάτια που είχαν ξεμείνει και η τιμή ήταν ίδια (325€) το πήρα από κει παρόλο που δεν ανέφερε καν διαθεσιμότητα, εκτός απο εκθεσιακά (το δικό μου δεν ήταν εκθεσιακό βέβαια) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το playstore το βλέπει ως "telestet lge lg-d855" , όπως και το Ζ1 μου που ήταν παραεισαγωγή από γερμανία και το έβλεπε ως "telestet Z1" όχι ότι με νοιάζει και έχει σημασία ειδικά για lg, αλλά από ότι φαίνεται (όχι ότι δε το ξέραμε) και τα μεγάλα μαγαζιά κάνουν παραεισαγωγές Εννοείται πως κάνουν. Είχε αναφερθεί παλιότερα περίπτωση από το Πλαίσιο που το κινητό προοριζόταν για Ισπανία και το είχε πληρώσει με ελληνικότατη τιμή.
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 εντάξει εγώ το πλήρωσα με τιμή skroutz, αλλιώς ούτε για πλάκα δε το έπαιρνα από κει (και γενικά δε γουστάρω πλαίσιο) απλά έτυχε να πάω να πάρω πράγματα για τη δουλειά, ήμουν και χωρίς κινητό λόγω ατυχήματος, βαριόμουν να τρέχω μέχρι την ομόνοια οπότε το πήρα από αυτούς για ευκολία αυτή πάντως είναι η καλύτερη στιγμή για το g3, δε νομίζω να το δούμε και πολύ χαμηλότερα τους επόμενους μήνες, άντε μέχρι 280 να πάει και αυτό όπως το g2 και θα αργήσει κιόλας, θα είναι και πιο περιορισμένη η διαθεσιμότητα από την ήδη περιορισμένη σε όποια γλώσσα και να το έχεις τα ελληνικά (ελληνικά γράφει)... πχ αν το είχε στα αγγλικά δεν θα έγραφε greek αλλά πάλι <<ελληνικά >> απλά δεν το πρόσεξε μάλλον αυτό που λες παίζει, εγώ το βάζω πάντα στα αγγλικά που τα βρίσκω εύκολα ψηλά ψηλά
The Spirit Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 σε όποια γλώσσα και να το έχεις τα ελληνικά (ελληνικά γράφει)... πχ αν το είχε στα αγγλικά δεν θα έγραφε greek αλλά πάλι <<ελληνικά >> απλά δεν το πρόσεξε Tι να σου πω δε ξέρω, χθες πάντως επέμενε ότι δεν την έβρισκε την γλώσσα με τίποτα. Αν ισχύει αυτό που λες, τότε μπορεί να μην μου το είπε ξέρεις για να μην την κράξω που μου γκρίνιαζε χθες το βράδυ και δεν με άφησε να παίξω το αγαπημένο μου ΜW3 axaax Το απόγευμα που θα την δω θα ρίξω μια ματιά μόνος μου και θα σας πω την πραγματική αλήθεια.... Και αυτό νομίζω παραεισαγωγή από skroutzoμάγαζο είναι, της πήρα το Gold στα 333 euro.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εμ γι'αυτό σε αφήνει να παίξεις το mw3, Αλλιώς με τον Τάκη τον γείτονά θα έβγαινε 1
The Spirit Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Παιδιά τελικά την είχε μέσα την Ελληνική γλώσσα, άρα ήταν μπροστά στα μάτια της και δεν την είδε. Προφανώς και δεν γκρίνιαξα αν και το δικαιούμαι για το τι άκουσα, γιατί το παρελθόν μου έχει δείξει ότι όταν πάω να γκρινιάξω καταλήγουμε στο να μου γκρινιάζει για κάτι που είχα κάνει στο διάστημα 6-12 μήνες πριν....
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 καλά δείξει κι εσύ λίγο χαρακτήρα μη την αφήσεις να σου παίρνει τον αέρα (και κάπως έτσι το τοπικό παίρνει άλλη τροπή ) 1
GianniSM Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Παιδιά τελικά την είχε μέσα την Ελληνική γλώσσα, άρα ήταν μπροστά στα μάτια της και δεν την είδε. Προφανώς και δεν γκρίνιαξα αν και το δικαιούμαι για το τι άκουσα, γιατί το παρελθόν μου έχει δείξει ότι όταν πάω να γκρινιάξω καταλήγουμε στο να μου γκρινιάζει για κάτι που είχα κάνει στο διάστημα 6-12 μήνες πριν.... Δεν χρειάζεται να πεις πολλά, φτιάξε ένα δεματάκι σε στυλ δώρου, δώσε της το και όταν το ανοίξει όλο χαρά να βρει μέσα κάρτα οφθαλμίατρου. Αν έχει χιούμορ θα γελάσει, αν όχι θα γελάς 2 μέρες από τις αντιδράσεις της 1
The Spirit Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν χρειάζεται να πεις πολλά, φτιάξε ένα δεματάκι σε στυλ δώρου, δώσε της το και όταν το ανοίξει όλο χαρά να βρει μέσα κάρτα οφθαλμίατρου. Αν έχει χιούμορ θα γελάσει, αν όχι θα γελάς 2 μέρες από τις αντιδράσεις της Μετά το insomnia θα έχει και επίσημα ένα μέλος λιγότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα