achilleas78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 καλήμερα σε όλους αγόρασα μεσώ του φόρουμ μια sapphire r9 280x vapor-x-tri-x μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν είμαι σε game τρέχει 10-15 λεπτά και ξαφνικά παγώνει η οθόνη βγάζει πράσινα νταμακια κάτι σαν μιλιμετρε και κρασαρει το σύστημα. Όταν κάνω επανεκκίνηση συνεχίζει και δείχνει πράσινες γραμμές οχι συνεχείς ακόμα και στο αρχικό load της μητρικής.Μόλις μπω στα win ολα οκ .Εξέλεξα θερμοκρασία όλα οκ έβγαλα τους drivers σε safe mode με το DDU τίποτα το πρόβλημα παραμένει Παρακαλώ οποίος γνωρίζει τι συμβαίνει ας βοηθήσει Ευχαριστώ το spec είναι Psu Fractal Newton R2 800W-- I5-4440 kai Asrock Fatla1ty H97 performance 8GB ddr3/1600
Sakisss!!! Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, Δυστυχώς έχει πρόβλημα η κάρτα. Πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή για αντικατάσταση (RMA) αν είναι εντός εγγύησης, Το τροφοδοτικό σου είναι καλό. Αν δεν βγάλεις άκρη, μπορείς να δοκιμάσεις κατεβάσεις λίγο τα ρολόγια(underclock) μπορεί να δουλέψει έτσι.
achilleas78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει λάθος στα modul του psu και να μην περνει σωστά ρεύμα; στο overdrive του catalyst controlet εχει ένα εικονίδιο μιας μπαταρίας αυτό εναι στο 0% τα modules τα έβαλα όπου ναναι εκτός του CPU Kai motherboard
Sakisss!!! Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλημερα, αν ειχες κανει λαθος την συνδεση με το τροφοδοτικο θα ειχε παρει φωτια η καρτα γραφικων η δεν θα αναβε καθολου, και στην δικια μου καρτα γραφικων η μπαταρια ειναι στο μηδεν. Δοκιμασε να κατεβασεις -100mhz στα ρολογια
BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μάλλον για gpu μιάζει το θέμα μιας και το τροφοδοτικό σου είναι κομπλέ (80+).
achilleas78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εντάξει μίλησα με τον πωλητή και θα του την επιστρεψω παλι καλά που έπεσα σε κύριο ευχαριστω για την βοηθεια
Tzimaras Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μπράβο στον πωλητή που δέχτηκε την επιστροφή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα