nikolas gamer Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τι θα επειλεγατε Ζ2 G3( 32gb ) ?? παρακαλω. απαντηστε
DoYouNote Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 G3 32gb. Στα λεφτά που το βρίσκεις τα κάνει όλα και συμφέρει και με την Lollipop έχουν ξεπεραστεί τα περισσότερα προβλήματα που είχε. Στο Z2 κερδίζεις σε αυτονομία και αδιαβροχοποίηση αλλά η κάμερα δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε και το έβρισκες φθηνότερα στα 325 ευρώ ενώ τώρα η τιμή του έχει ανέβει. Επειδή έκανα μια τεχνολογική βόλτα χθες και τα είδα πάλι από κοντά δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην προτιμήσει κάποιος το G3 εφόσον μιλάμε για την 32αρα του έκδοση.
Thrylos7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το G3 το 32αρι δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου αν ειναι αισθητα ακριβοτερο απο το 16αρι. Επειδη παιρνει microSD οποτε δεν εχεις θεμα με τη μνημη (οπως στο G2 ας πουμε οπου το 32αρι ειναι καλυτερη επιλογη αναγκαστικα) και τα 3gb ram δε σου δινουν smooth εμπειρια οπως λενε διαφοροι (το ειχα και ξερω). Αρα ειναι σχετικα πεταμενα λεφτα εκτος και αν εχεις ανοικτες 20-30 εφαρμογες ταυτοχρονα. Αποκει και περα, με τωρινες τιμες επειδη εχουν μονο 40ε διαφορα, το καταλαβαινω ειναι λιγο δελεαστικο το 32αρι και ας ειναι αχρειαστη η παραπανω ram. Αλλα αν πεσει και το 16αρι οπως πρεπει (οπωςε το εδινε και ο Γερμανος στα 280 πριν λιγο) τοτε θα πω παλι κρατα τα λεφτα στην τσεπη και παρε το 16αρι. Το Ζ2 οπως λεει και ο απο πανω αν και το θεωρω αρκετα καλο, δεν εχει καλη τιμη αυτη τη στιγμη.... Αν ηταν ακομα στα 320 και κατω θα ηταν καλη επιλογη, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι τοσο ακριβο που αν καποιος το θελει πραγματικα, καλυτερα να περιμενει κανα μηνα-δυο να παρει το Ζ3 κοντα σε αυτα τα λεφτα. Γνωμη μου αν μπορεις να κανεις υπομονη, περιμενε λιγο καιρο να παρεις το G3 16gb στα 260-280ε, εκει θα ειναι το απολυτο VFM. Αρκει να μην εχεις απαιτησεις για super smooth εμπειρια android, αυτο δε θα σου το δωσει ουτε σημερα ουτε αυριο ουτε το 16 ουτε το 32...
kostas8080 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 g2 32gb ...και έχεις και 100 ευρώ στην τσέπη δεν θα βρεις τίποτα παραπάνω στο z2 απ το ότι είναι αδιάβροχο
DoYouNote Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το G3 το 32αρι δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου αν ειναι αισθητα ακριβοτερο απο το 16αρι. Επειδη παιρνει microSD οποτε δεν εχεις θεμα με τη μνημη (οπως στο G2 ας πουμε οπου το 32αρι ειναι καλυτερη επιλογη αναγκαστικα) και τα 3gb ram δε σου δινουν smooth εμπειρια οπως λενε διαφοροι (το ειχα και ξερω). Αρα ειναι σχετικα πεταμενα λεφτα εκτος και αν εχεις ανοικτες 20-30 εφαρμογες ταυτοχρονα. Αποκει και περα, με τωρινες τιμες επειδη εχουν μονο 40ε διαφορα, το καταλαβαινω ειναι λιγο δελεαστικο το 32αρι και ας ειναι αχρειαστη η παραπανω ram. Αλλα αν πεσει και το 16αρι οπως πρεπει (οπωςε το εδινε και ο Γερμανος στα 280 πριν λιγο) τοτε θα πω παλι κρατα τα λεφτα στην τσεπη και παρε το 16αρι. Το Ζ2 οπως λεει και ο απο πανω αν και το θεωρω αρκετα καλο, δεν εχει καλη τιμη αυτη τη στιγμη.... Αν ηταν ακομα στα 320 και κατω θα ηταν καλη επιλογη, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι τοσο ακριβο που αν καποιος το θελει πραγματικα, καλυτερα να περιμενει κανα μηνα-δυο να παρει το Ζ3 κοντα σε αυτα τα λεφτα. Γνωμη μου αν μπορεις να κανεις υπομονη, περιμενε λιγο καιρο να παρεις το G3 16gb στα 260-280ε, εκει θα ειναι το απολυτο VFM. Αρκει να μην εχεις απαιτησεις για super smooth εμπειρια android, αυτο δε θα σου το δωσει ουτε σημερα ουτε αυριο ουτε το 16 ουτε το 32... Δηλαδή ρε παιδιά αν φορέσει κανένας Nova Prime στο G3 δεν θα πηγαίνει σφαίρα στο συρτάρι εφαρμογών και στα λοιπά transitions? Τι εννοείτε με το δεν είναι smooth? Γιατί τα ίδια λέγανε πχ για συσκευές σαν το Note 3 και γενικά για συσκευές της Samsung λόγω touchwiz και με έναν launcher αλλάζει όλο το τηλέφωνο. Εκτός κι αν εννοείτε οτι λαγκάρει σε παιχνίδια που κι αυτό το αποκλείω. Κάνοντας κάποια βασικά πράγματα, όλες οι android ναυαρχίδες ρίχνουν στ αυτιά του Nexus που υποτίθεται έχει την πιο smooth λειτουργία επειδή είναι άδειο. Δεν μιλάω για custom rom αλλά για stock rom με κάποια tweaks.
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 με nova πάει πιο ομαλά σίγουρα, το κύριο θέμα είναι στο βαρύ ui του, διαφορετικά η συσκευή δεν έχει θέμα ταχύτητας από προσωπική εμπειρία βρίσκω τα sony πιο ομαλά στη χρήση αλλά μη φανταστείς ότι και τα lg σέρνονται, θέμα συνήθειας είναι στο sony βάζω + τα στέρεο ηχεία, τα υλικά (βέβαια αυτό είναι κάπως σχετικό πχ πρέπει να περιμένεις να σου ξεβάψει το power button, ενώ το lg είναι αυτό που είναι και τέλος μάλιστα δείχνει πιο καλό από ότι είναι) και το γυαλί που δίνει premium αίσθηση καθώς και την μπαταρία, στην οποία η sony παίζει χωρίς αντίπαλο το g3 έχει αξιοπρεπή αυτονομία, αλλά όχι όσο καλή όσο ένα οποιδήποτε Ζ που σχεδόν ποτέ δε θα το φορτίσεις μες στη μέρα πλέον είμαι επιφυλακτικός με το θέμα της αδιαβροχοποίησης λόγω του ότι μου χάλασε τηλέφωνο στο νερό όταν παραέγινα γενναίος οπότε δε το θεωρώ κάτι στο οποίο πρέπει να βασίζεσαι στα αρνητικά του Ζ είναι ότι έχει μεγαλες διαστάσεις για την οθόνη του, θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαγνητικό φορτιστή γιατί τα flaps δε παλεύονται και φυσικά το λογισμικό της κάμερας που είναι αναξιόπιστο για να βγάλεις καλή φωτό χωρίς να παρέμβεις στις ρυθμίσεις με το g3 βγάζεις καλές φωτογραφίες χωρίς καμιά προσπάθεια, οπότε σε αυτό το τομέα είναι ανώτερο για κάποιον που δε θέλει να ζαλίζει το κεφάλι του. και το φλάς του είναι πολύ πιο δυνατό (ίσως παραείναι δυνατό, θα τυφλώνεις το κόσμο, του Ζ2 δε κάνει ούτε για φακό) επίσης ανοίγει το καπάκι, αλλάζει σε περίπτωση φθοράς, αλλάζεις μπαταρία μόλις αρχίσει να τα κλάνει, παίρνει και αυτό sd οπότε ισοπαλία και το ui της lg αν και βαρύ είναι πολύ εύχρηστο και παραμετροποιήσιμο της sony είναι πιο σπαρτιάτικό, αλλά έχει όσα χρειάζεσαι από ήχο το lg είναι πιο δυνατό αν και έχει χειρότερη ποιότητα ήχου,το sony λογω της αδιαβροχοποίησης ακούγεται κάπως μπουκωμένο επίσης η δόνηση είναι πιο έντονη στην lg αν σε νοιάζει να καταλαβαίνεις οπωσδήποτε τη δόνηση οθόνη έχουν και τα 2 πολύ καλές, αλλά του lg είναι σιγουρα πιο εντυπωσιακή (ειδικά σε σχέση με τις διαστάσεις της συσκευής), της sony γενικά αποδίδει τα χρώματα πιο φυσικά και κοντα στη πραγματικότητα και μάλλον θα την έλεγα και πιο φωτεινη, αλλά χωρίς να έχεις και θέματα ορατότητας στον ήλιο με την lg επίσης στη sony δουλεύει και πιο σωστά η φωτεινότητα στο αυτόματο, που πρακτικά είναι "ημιαυτόματο" παρεμβαίνεις κι εσύ μαζί με το αυτόματο αν θες, βέβαια χρειάζεται να παρεμβαίνεις συχνά στην lg είναι απλά οκ, αλλά κάποιες φορές σε βίντεο ειδικά το βρίσκω πιο σκοτεινό από ότι θα ήθελα οπότε πάω manual φωτεινότητα τέλος καλό σήμα έχουν και τα 2 , με το g3 να δείχνει συνεχώς πιο χαμηλό σήμα αλλά αυτό πρακτικά δεν επηρεάζει (επίσης το g3 έχει πολύ χαμηλό sar, πάρα πολύ χαμηλό σε σχέση με το Ζ2) όμως έχω παρατηρήσει ότι τουλάχιστον στη wind αν το γυρίσεις από 2g σε lte πιάνει lte πιο γρήγορα βέβαια αυτό δεν είναι δείγμα, γιατί το 4g της wind είναι ακόμα σε beta φάση και κάνει τα δικά του δε θα σου πω ποια από τις 2 είναι καλύτερη για σένα, λίγο πολύ σου είπα την άποψή μου για τις δυο εταιρείες, εγώ αν και συμπαθούσα πολύ τη sony λόγω του θέματός μου με το νερό δε θα την αγόραζα πλέον επειδή μου υποσχέθηκε κάτι που τελικά δεν έκανε σωστά (+ κάποια άλλα θέματα ποιότητας που είχα με το δικό μου Ζ1) η lg αυτό που λέει το κάνει ακόμα και αν λέει και κάνει λιγότερα πράγματα, για μένα είναι πιο αξιόπιστο brand όσο έχω συνυπάρξει μαζί της μου λείπει το smoothness και η αυτονομία της sony, αλλά αυτά που πρέπει να γίνονται γίνονται όπως πρέπει ΥΓ το 2 vs 3GB το θεωρώ ανούσια αντιπαράθεση με νορμάλ προς απαιτητική χρήση δε σου χρειάζεται το επιπλέον GB καλό είναι να υπάρχει δε διαφωνώ, αλλά σίγουρα όχι απαραίτητο
dieccast Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 γενικα απλα ολοι σχεδον προτεινουν μονο G2 και G3 τιποτα αλλο εχω βαρεθει να το βλεπω αυτο το πραγμα!! ενταξει γνωριζω οτι το G2 ειναι απιστευτα vfm αλλα πως γινεται το Ζ2 να μην ειναι καλυτερο και να αξιζει τα παραπανω λεφτα?(οχι τωρα βεβαια στα 370) καλυτερο επεξεργαστη, περισσοτερη ραμ καλυτερη ποιοτητα κινητου(υλικο) και μπαταρια νομιζω ειναι στα ιδια ! δεν θα ειναι προφανως πιο γρηγορο εστω και 20 % ας πουμε ! λογικα πρεπει να γυρναει ολη η ελλαδα με ενα G2 στα χερια 1
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το Z2 φοράει έναν επεξεργαστή που θα τον χαρακτηρίζαμε ως 800,5 και ονομάστηκε 801 έτσι για το θεαθήναι. Ο 801 πχ που φοράει το S5 και το G3 είναι ο πραγματικός. Οι διαφορές στο θέμα επεξεργαστή είναι αμελητέες. Λογικό το βρίσκω να προτείνονται οι συσκευές της Lg και γι αυτό βλέπουμε την Lg να αυξάνει προοδευτικά το ποσοστό της παγκόσμια. Οι συσκευές της είναι vfm. Η Sony όσο κι αν είναι χρήσιμη έχει καταντήσει ένας κομπάρσος που κοιτάει τους άλλους να πουλάνε.
dieccast Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Πάντως εκτός ελλαδας έχει τρομερές κριτικές το Ζ2! προφανώς δεν έχει πουλησει πολύ Ελλάδα γιαυτό και δεν το πρότεινουν πολύ όπως πχ το G3 k G2
greekbusters Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δηλαδή ρε παιδιά αν φορέσει κανένας Nova Prime στο G3 δεν θα πηγαίνει σφαίρα στο συρτάρι εφαρμογών και στα λοιπά transitions? Τι εννοείτε με το δεν είναι smooth? Γιατί τα ίδια λέγανε πχ για συσκευές σαν το Note 3 και γενικά για συσκευές της Samsung λόγω touchwiz και με έναν launcher αλλάζει όλο το τηλέφωνο. Εκτός κι αν εννοείτε οτι λαγκάρει σε παιχνίδια που κι αυτό το αποκλείω. Το note 3 το εχει ο κολλητος μου και το νοτε 3 neo o αλλος , ποτε δεν ειχε το λαγκ που συναντησα στο g3 στις αλλαγες του μενου.Επισης ενα πολυ απλο παραδειγμα που εχω να πω ειναι πως παιζοντας quisdom νοτε 3 - lg g3 (a6αρι) στο lg με πετουσε η και κολλαγε η εφαρμογη,πραγμα που την προηγουμενη μερα πριν ανταλλαξω το σονυ ζ2 με το g3 σε ζ2- νοτε 3 δεν κολλησε ποτε.Τωρα αν καποιος θελει αλλο launcher ok αυτο δεν το δοκιμασα.Αλλα σε στοκ σονυ και νοτε 3 δεν το συναντας το λαγκ αυτο
qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Σε note 3 θα έλεγα ότι έχεις περισσότερο από sony Το g3 σίγουρα τρώει περισσότερα σκαλωματα απο sony, αλλά γενικά έχει να κάνει και με τι έχεις συνηθίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα