Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω να αγοράσω headphones, για να ακούω ήσυχα το βράδυ  και κατα τη διάρκεια της μέρας μουσική χωρίς να ενοχλώ και χωρίς να ενοχλούμε απο τους τριγύρω.

Πήγα στο mediamarkt προχθες και είδα κάποια πράγματα. Έμεινα σε αυτά τα δυο 

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/AKG-K-518-Black,99452,484516,2022079.html?langId=-18

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/AKG-K-619-BLU,99452,484516,2022805.html?langId=-18

Βέβαια οι τύποι δεν τα είχαν συνδέσει σε μουσική πηγή αλλά τέλος πάντων. Η αλήθεια είναι οτι ένιωσα μετά απο λίγη ώρα να με πιέζουν το κεφάλι αλλά ίσως σκέφτηκα πως μπορεί να αναοίξουν αργότερα (σαν τα ρούχα).

Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας και την εμπειρία σας με τέτοιες συσκευές. Έχω σκοπό να τα φοράω αρκετές ώρες και δεν θα ήθελα να έχω πονοκεφάλους.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα akg 518 τα έχω και είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους. Ένα μικρό μείον είναι ότι δεν έχουν βαθύ μπάσο και μεγάλο όγκο στη μουσική, αν και αυτό εξαρτάται από το τι μουσική ακούς. Εμένα με έχουν βολέψει αρκετά πάντως.

Δημοσ.

αν μπορεις κατι παραπανω να δωσεις , η να περιμενεις λιγο να τα μαζεψεις , δεν θα τα μετανιωσεις τα hd25.

ειναι σκυλια, αθανατα ακουστικα , κυκλοφορουν ποολλλλαααα χρονια τωρα..

κριτηκες και αξιολογησεις μπορεις να βρεις οπουδηποτε.

ολες θετικες!

τα akg 518 μου φαινονται μετριας κατασκευης , δηλαδη θα μπορουσαν να σπασουν ευκολα..

εδω βλεπεις μεταλικα με την ιδια φιλοσοφια να σπανε..

πηγαινε σε κατι πιο rock-solid.

εγω θα πηγαινα με την σειρα , 205 II , 429 , hd25sp

Δημοσ.

μάλιστα μάλιστα... θα συνεχίζω να το ψάχνω και θα αποφασίσω φαντάζομαι.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...