lefteristz Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους.ξαφνικα επαψε να ανταποκρινετε το ποντικι.ενω μπορει να πατηθει κανονικα το αριστερο δεξι κλικ το βελος δεν κινειται.αλλαξα ποντικι παλι το ιδιο εβαλε το προηγουμενο σε αλλο pc μια χαρα παιζει.τι μπορει να φταιει και το επαθε ετσι ξαφνικα?επιπλεον εχω δοκιμασει reboot και ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες απο πινακα ελεγχου. καποια ιδεα παιδια?
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έκανες κανένα update του λειτουργικού πρόσφατα; Κάποια εγκατάσταση προγράμματος ίσως; Σε safe mode δουλεύει το mouse;
WorldOfGlass Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δοκίμασε κανένα scan με το antivirus. Μπορεί να είναι κάποιος ιος
enidreiogmx Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το ποντίκι το έχει σε usb θύρα ή αλλού? Δοκίμασες άλλη θύρα?
lefteristz Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έκανες κανένα update του λειτουργικού πρόσφατα; Κάποια εγκατάσταση προγράμματος ίσως; Σε safe mode δουλεύει το mouse; δεν εκανα τιποτα..πως μπαινει σε safe mode? Δοκίμασε κανένα scan με το antivirus. Μπορεί να είναι κάποιος ιος δεν μπορει να γινει τιποτα τωρα διοτι δεν εχω ποντικι με το tab ανοιγω μονο καρτελες.ειχα κανει εκκαθαριση δισκου και ανασυγκροτηση πριν.. Το ποντίκι το έχει σε usb θύρα ή αλλού? Δοκίμασες άλλη θύρα? δοκιμασα αλλη θυρα,τιποτα παλι τα ιδια.. να σημειωσω οτι επανερχεται απο μονο του καποιες φορες,λειτουργει κανονικα και μετα παθαινει παλι το ιδιο.
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 δεν εκανα τιποτα..πως μπαινει σε safe mode? Για Windows XP/Vista/7 δες εδώ και για 8/8.1 εδώ.
lazarnik Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παιδιά έχω κα εγώ παρόμοιο πρόβλημα, είμαι με 8.1 και έχω 2 account. Λοιπόν όταν ανοίγω το pc μπαίνω στο account μου κανονικά και δουλεύει mouse και πληκτρολόγιο κανονικά, όταν παταω να μπω στο δεύτερο account τοτε κάτι παθαινει το ποντίκι και δεν κουνιετσι ο κερσορας, αριστερό και δεξι κλικ κάνει κανονικά όμως, για να ξεκολλήσει τραβάω το καλώδιο απο την θύρα και το ξαναβαζω, δεν το κανει παντα αλλά αρκετά συχνά. Και τώρα τελευταια το κανει και με το πληκτρολογιο, αλλαζω account και δεν με αφήνει να γράψω password (τα λαμπάκια όμως ανάβουν) το βγάζω/βάζω και όλα καλά. Δεν γίνεται αυτή η δουλεια συνέχεια ομως. Έχετε να προτεινεται κάτι?
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παιδιά έχω κα εγώ παρόμοιο πρόβλημα, είμαι με 8.1 και έχω 2 account. Λοιπόν όταν ανοίγω το pc μπαίνω στο account μου κανονικά και δουλεύει mouse και πληκτρολόγιο κανονικά, όταν παταω να μπω στο δεύτερο account τοτε κάτι παθαινει το ποντίκι και δεν κουνιετσι ο κερσορας, αριστερό και δεξι κλικ κάνει κανονικά όμως, για να ξεκολλήσει τραβάω το καλώδιο απο την θύρα και το ξαναβαζω, δεν το κανει παντα αλλά αρκετά συχνά. Και τώρα τελευταια το κανει και με το πληκτρολογιο, αλλαζω account και δεν με αφήνει να γράψω password (τα λαμπάκια όμως ανάβουν) το βγάζω/βάζω και όλα καλά. Δεν γίνεται αυτή η δουλεια συνέχεια ομως. Έχετε να προτεινεται κάτι? Να δοκιμάσεις κι εσύ εκκίνηση σε safe mode. Αν εκεί το ποντίκι δουλεύει, ίσως είναι θέμα "σκαστού" driver. Αν όχι...βλέπουμε.
lazarnik Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εμένα δουλεύουν κανονικά όταν μπω στο δικο μου account, όταν κάνω πως αλλαζω για να πάω στο δεύτερο account χαζεύει ενα απο τα δυο. Πάντως ακολούθησα την διαδικασία στι λινκ έκανε επανεκκίνηση και έχει δέκα λεπτα περιμένετε γράφει.... Τόσο πολύ κανει; Μπήκα σε safe mode, δουλεύει κανονικά, αλλά όπως είπα και πιο πανω, δεν δουλεύει ενα απί τα δυο όταν απί το ενα account πηδαω στο άλλο
lazarnik Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Να το κανω φορματ, να δουμε τι θα γίνει???? σημερα μου το ξανα εκανε, αλλα με το πληκτρολογιο...... μπαινω στο Λογαριασμο μου, ποντικι και πηκτρολογιο να δουλευουν κανονικα, με το που παω στο δευτερο λογαριασμο, μου κολισε το πληκτρολογιο.... δεν με αφηνε να γραψω pass.....
enidreiogmx Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Να το κανω φορματ, να δουμε τι θα γίνει???? σημερα μου το ξανα εκανε, αλλα με το πληκτρολογιο...... μπαινω στο Λογαριασμο μου, ποντικι και πηκτρολογιο να δουλευουν κανονικα, με το που παω στο δευτερο λογαριασμο, μου κολισε το πληκτρολογιο.... δεν με αφηνε να γραψω pass..... Ο άλλος λογαριασμός τι δικαιώματα έχει? Μήπως τον έχεις περιορίσει κάπου? Φτιάξε και ένα τρίτο λογαριασμό, αλλά admin και δες εάν σου κολλάει εκεί. Εφόσον δεν σου κολλάει στον ένα, κάτι παίζει με δικαιώματα.
N3k21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Να το κανω φορματ, να δουμε τι θα γίνει???? σημερα μου το ξανα εκανε, αλλα με το πληκτρολογιο...... μπαινω στο Λογαριασμο μου, ποντικι και πηκτρολογιο να δουλευουν κανονικα, με το που παω στο δευτερο λογαριασμο, μου κολισε το πληκτρολογιο.... δεν με αφηνε να γραψω pass..... Πριν φτάσεις στο φορμάτ, δοκίμασε την πρόταση του enidreiogmx. Αν ούτε αυτό πιάσει, δοκίμασε ένα system restore.
lazarnik Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν νομιζω να έχει σχέση με τα δικαιώματα γιατί εδώ και 4 μηνες δεν μου τι έκανε, έχει μια βδομάδα που ξεκίνησε. Αλλά ας το δικιμασω αυτό που λέτε. Αν βγάλω τι usb και το ξανά βάλω δουλεύει κανονικά. edit Αφου δουλεψει κανονικα, αν ξνακανω αλλαγη στον λογαριασμο μου, δουλευει κανονικα οσες φορες και να κανω εναλλαγες.
enidreiogmx Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν νομιζω να έχει σχέση με τα δικαιώματα γιατί εδώ και 4 μηνες δεν μου τι έκανε, έχει μια βδομάδα που ξεκίνησε. Αλλά ας το δικιμασω αυτό που λέτε. Αν βγάλω τι ysb και το ξανά βάλω δουλεύει κανονικά Στον προβληματικό λογαριασμό αυτό? Μήπως έχει πρόβλημα η usb Θύρα? Αλλά και πάλι και να είχε, θα είχες πρόβλημα και στον άλλο λογαριασμό...
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω αν το έλυσες το πρόβλημα σου εγώ θα πρότεινα και ενα repair με το cd των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα