DimitrisGt Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μενω στην δυτικη Θεσσαλονικη και εχω cyta. θελω να παω σε αλλο παροχο.. υπαρχει κατι καλυτερο απο cyta?(οχι οτε)
vasi Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 θέλω να πω απόσταση από το ακ του οτε ή το Line Attenuation
DimitrisGt Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 στην cyta ομως με ειπαν η γραμμη μου μπορει να πιασει εως 11.5mbps αυτο το το νουμερο ειναι μονο για cyta?
leonidas_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Όχι, όλες οι εταιρίες έως 24 δίνουν, εκτός από τη cyta που έχει κ άλλα πακέτα. Το πόσο θα πιάσεις δε μπορεί να σου το πει κανείς με σιγουριά. Η ταχύτητα που σου είπαν είναι μια εκτίμηση που έγινε, η οποία προκύπτει από τον μέσο όρο των ταχτυτήτων των συνδρομιτών της cyta στην περιοχή σου.Επίσης σε όποιον πάροχο κ αν πας θα έχεις την ίδια ταχύτητα με μικρές αποκλίσεις λόγω εξοπλισμού, προφίλ κτλ. Οπότε δοκιμάζεις να ζητήσεις από cyta να σε βάλουν σε έως 24 να δεις πόσο θα πιάσεις κ ύστερα κρίνεις αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα, αναλόγως το πόσο θα κερδίσεις. Εκτός κ αν θες να αλλάξεις πάροχο έτσι κ αλλιώς.Πάντως είσαι αρκετά κοντά στο ΑΚ κ μπορείς να το ψάξεις λίγο μήπως το πρόβλημα είναι από μεριάς σου κ φτάχνοντας λίγο την καλωδίωσή σου κερδίσεις παραπάνω.
vasi Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 δες τον γείτονα σου , καλύτερη προσφορά μόνο όταν φύγεις. Και μένα η ηολ με ελεγε το ανώτερο στα 16 !! αλλά στον οτε όταν πήγα φιλοτιμηθηκαν με άλλαξαν τον χαλκό ,24μβ.στην forthnet 45/5 και στην WIND 50/10, έχω Line Attenuation 10 και απόσταση απο το ak 550 μέτρα Σήμερα η hol ακόμα να βάλει vdsl από το a.k στην Βέροια
morby Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πήγαινε Wind, έχει τις καλύτερες τιμές από όλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα