astrea966 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 καλησπερα.πριν απο 6 μηνες περιπου ειχα στησει σε ενα πελατη ενα ασυρματο Link για να δινει σε κατι βιλες απομακρυσμενα ιντερνετ καπου στα 2 χιλιομετρα αποσταση.ο αποδεκτης ειχε ενα ρουτερ thomson που ηταν συνδεμενο στο client access point και μοιραζε ιντερνετ.ως τωρα ολα καλα κανενα προβλημα.εδω και μερικες μερες παραπονιεται οτι εχει προβλημα στο ιντερνετ και οτι ενα ipad Που εχει συνδεεται κανονικα αλλα ενα macbook ενω συνδεεται δεν εχει νετ.πηγα σημερα να δω τι γινεται και οντως διαπιστωσα οτι υπαρχει προβλημα.αλλαξα το ρουτερ με ενα αλλο μηπως ειχε θεμα αλλα το προβλημα παρεμεινε.και εδω αρχιζουν τα περιεργα.το ipad του το κινητο μου και ολα τα υπολοιπα κινητα συνδεονται και εχουν ιντερνετ το λαπτοπ μου με windows και το macbook του συνδεονται αλλα δεν εχουν ιντερνετ.προσβαση στο δικτυο υπαρχει κανονικα.ip-gateway και dns παιρνουν κανονικα επικοινωνια με τα access point και τα 2 ρουτερ υπαρχει απροβληματιστη.ιντερνετ δεν εχουν.συγκεκριμενα στο δικο μου λαπτοπ μου λεει μη αναγνωρισμενο δικτυο χωρις να μπορω να αλλαξω κατι εκει.με καλωδιο σαν να μην συμβαινει τιποτα ολα δουλευουν χωρις προβλημα,με ασυρματο τα ιδια.εκανα ρισετ τα ρουτερ τα ξαναστησα απο την αρχη.dhcp ανοιχτα τα ιδια κλειστα παλι τα ιδια,ασυρματο κλειδωμενο ξεκλειδωτο b-g παλι τα ιδια.αλλαξα ενα ενα τα καναλια στη σειρα αλλα τιποτα.με ενα σκαναρισμα που εκανα βρηκα αλλα 3 δικτυα απομακρυσμενα βεβαια να εκπεμπουν στα καναλια 1-6-11.αυριο θα ξαναπαω για να δοκιμασω και με δυο διαφορετικα access point να δω αν γινει κατι. οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη
mitsus Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δοκίμασες με "καρφωτές" ρυθμίσεις(ip,gateway,dns)?
astrea966 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 οχι γιατι το ρουτερ αποδιδει κανονικα διευθυνσεις.και στο ασυρματο και στο ενσυρματο και δικτυο υπαρχει κανονικα.ιντερνετ μονο δεν υπαρχει στο ασυρματο
CMD Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Βάλε στο router leasing time στο 0. Μήπως έχουν συνδεθεί πολλές ασύρματες συσκευές και λόγω του leasing δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άλλες.
astrea966 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 κατι δεν παει καλα.αν βαλω καρφωτη παιζει.εβαλα ενα αλλο ρουτερ και εφτιαξα ενα ξεχωριστο δικτυο και εχω νετ κανονικα,το κακο ειναι οτι δεν εχω προσβαση στο ρουτερ του παροχου να δω αν γινεται κατι εκει.δεν εχω τους κωδικους να μπω απομακρυσμενα.αν δεν βαλω ακρη θα αφησω το νεο ρουτερ και δεν τρεχει τιποτα.απλα δεν θα βλεπουν οι μεν τους δε μεσω δικτυου.
astrea966 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 επαναφερω το θεμα γιατι παρουσιαστηκε παλι το προβλημα.λοιπον ο πελατης εχει macbook ipad και iphone και ενω συνδεονται κανονικα με σωστες ip δεν εχουν ιντερνετ.πηγα σημερα παλι εκει και κρατουσα και ενα νεο ρουτερ μαζι μου.ο εξοπλισμος ειναι: το ρουτερ του παροχου που δινει το ιντερνετ,2 TL-WA7210N για να στελνουν και να λαμβανουν και ενα ρουτερ απο παροχο με κλειστο dhcp στην ακρη του client για να μοιραζει ασυρματα στο οικημα.το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι το δικο μου λαπτοπ που εχει windows συνδεεται κανονικα και εχει ιντερνετ.καμια αλλη συσκευη ομως δεν εχει.οπως ειπα ο ιδιοκτητης εχει μονο apple αλλα και το κινητο μου με windows phone δεν εχει ιντερνετ ενω συνδεεται και αυτο κανονικα.αν τωρα αντικαταστησω το ρουτερ που εχει με το νεο που πηγα δεν εχει ουτε το λαπτοπ το δικο μου ιντερνετ.δικτυο υπαρχει κανονικα.επικοινωνια και απο τις 2 πλευρες.και με αυτοματες Ip και με καρφωτες το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.καθολου ιντερνετ μονο δικτυο.το μονο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να αντικαταστησω το κυριως ρουτερ που συνδεεται στο ιντερνετ με ενα αλλο. καμια βοηθεια?καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα