multikaraG Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια, αγορασα ενα κινητο σημερα, συγκεκριμενα το gsmart mika m3 και βαζωντας οσο πιο προσεκτικα μπορουσα στην αρχη το προστατευτικο της οθονης εκανε μερικες φουσκαλες, το εβγαλα ,προσπαθησα παλι κ τελικα με τα πολλα χαλασε οπως καταλαβαινετε. Το ερωτημα μου ειναι αν θα χρειαστει να παραγγειλω αλλο. Εχω αγορασει θηκη απο αυτες που κλεινουν , flip cover. Απλα απ οτι καταλαβα μονο απο εξωτερικο μπορω να βρω προστατευτικα για gsmart
mary Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 στο ebay ολο και κατι θα βρεις για το κινητο σου. Μη σκας. Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις, εκτος αν πας σε generic screen protector.
elenit24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 παρε tempered glass να σου λυθουν τα χερια, στο ebay κατι θα βρεις λογικα
multikaraG Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναγορασει απο ebay. Μονο χρεωστικη εχω και με paypal δεν εχω ψαχτει αρκετα. Το ebay μονο με paypal δουλευει ετσι?
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια, αγορασα ενα κινητο σημερα, συγκεκριμενα το gsmart mika m3 και βαζωντας οσο πιο προσεκτικα μπορουσα στην αρχη το προστατευτικο της οθονης εκανε μερικες φουσκαλες, το εβγαλα ,προσπαθησα παλι κ τελικα με τα πολλα χαλασε οπως καταλαβαινετε. Το ερωτημα μου ειναι αν θα χρειαστει να παραγγειλω αλλο. Εχω αγορασει θηκη απο αυτες που κλεινουν , flip cover. Απλα απ οτι καταλαβα μονο απο εξωτερικο μπορω να βρω προστατευτικα για gsmartΔε γίνεται να μη κάνεις φουσκάλες σε ζελατίνα Μετά θα πρέπει απλά να διώξεις τον αέρα Δες κάνα βίντεο στο YouTube για το πώς γίνεται η διαδικασία έχει αμέτρητα Το tempered που λέει ο φίλος διώχνει μόνο του τον αέρα, αλλά αμα χρειαστεί να το ξεκολλήσεις είναι πολύ πιθανό να σπάσει στη γωνία και να αχρηστευθεί, συν ότι δίνει και αρκετό πάχος. Γιατί δεν αφήνεις σκέτη οθόνη;
multikaraG Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ετσι την εχω τωρα. Και στο προηγουμενο κινητο που ειχα ετσι την ειχα αφησει και δεν επαθε τιποτα, δουλευει μια χαρα ακομη και 2-3 χρονια μετα. Μονο για προστασια απο γρατζουνιες ειναι ή υπαρχει περιπτωση να χαλασει και κανενα κουμπι αφης?
Alex21121988 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Η λύση για άριστη τοποθέτηση screen protector χωρίς φουσκάλες είναι δύο απλά πραγματάκια. Καλός καθαρισμός οθόνης σε περιβάλλον με όσο το δυνατό λιγότερη σκόνη. Γρήγορη τοποθέτηση αφού βγει το κάτω μέρος του protector, όταν δηλαδή πάμε να το κολλήσουμε πάνω στην οθόνη μας. Εκεί είναι που γίνεται πάντα η ζημιά και μαγνητίζεται η σκόνη από το protector. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα