Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα το πως συνδεεται ενα προβλημα οπου το μηχανημα δεν περναει καν το post screen με την εγκατασταση των windows με ξεπερναει....

Αλλα για να το λεει η νεφέλη και η τεχνικάρα κατι θα ξερουν!!

• Like 1
Δημοσ.

απάτη και να το κάνει τσάμπα δεν ξέρω φίλε μου σακη όπως είπα είναι γνωστός ο άνθρωπος άντε να του δώσει κανα 10αρικο για την 'δουλειά'.τώρα να λέει ψέμματα για να κάνει κάτι τσάμπα πρέπει να έχει κάποιο είδος ψυχολογικών εγώ από εδώ που είμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι αν ήμουν αθηνα θα έκανα ότι μπορούσα :)

Δημοσ.

...οτι κάτι είχαν πάθει τα windows επειδή είναι από τον θείο και θα της το φτιαξει με γνησια.

Τα γνήσια νομίζεις τζάμπα είναι; Αλλά ακόμα κι αν της τα κάνει δώρο (μίνιμουμ 90 ευρώ, ε), τι το τόσο διαφορετικό νομίζεις ότι έχουν από τα σπασμένα; Σόρυ ρε φιλαράκι αλλά πραγματικά φαίνονται μούφα όσα της είπε.

Το πρόβλημά κάνει μπαμ ότι οφείλεται σε H/W. Να έχεις το νου σου μη σας φάει λεφτά ο τύπος (προσπαθώντας να σας σπρώξει λειτουργικό πιθανόν). Εμείς πάντως δε βγάζουμε κέρδος απ' όσα γράφουμε εδώ μέσα, έτσι; Για καλό στα λέμε.

Ειλικρινά όμως, πες με στόκο, αλλά δεν καταλαβαίνω το κίνητρο κάποιου που σου χαρίζει κοτζάμ λειτουργικό και ζητάει ωστόσο ταρίφα 10ρικο για τις "υπηρεσίες" του.

Δημοσ.

φίλε μου ξαναλέω ότι δεν είναι ένας τεχνικός που τον βρήκαμε και πήγε είναι γνωστός= τον ξέρουμε χρονιά τώρα αν θέλει να πει ψέματα θα δείξει το απόγευμα που θα πάρει την μονάδα και θα την πάει σπίτι να την βάλει αν δεν έφταιγε αυτό πάει να πει ότι πάλι δεν θα ανοίγει τώρα αν το αποτέλεσμα είναι να μας κοροϊδέψει για κάτι που ενδεχόμενος θα κάνει τσάμπα τότε πάει να πει ότι έχει ψυχολογικά και θα ανεβώ αθηνα να του σπάσω την μούρη μήπως και συνέλθει και για το όσο λεφτά μπορεί να πάρει γιατί ξέρω τι μυαλό εχει η κοπέλα μου και οτι θα αισθανθεί αν δεν το δώσει ένα 10αρικο το λιγότερο..τα πράγματα είναι πολύ άπλα :) αν ήμουν αθηνα θα το κοίταγα μόνος τώρα που δεν είμαι βολεύομαι με αυτό..

Δημοσ.

Η εξηγηση που εδωσε, απλα δεν εχει σχεση με το προβλημα. Δεν ειναι εχει να κανει με το εαν τα windows ειναι γνησια η οχι. 
Anyway περιμενουμε νεα

Δημοσ.

φίλε μου ξαναλέω ότι δεν είναι ένας τεχνικός που τον βρήκαμε και πήγε είναι γνωστός= τον ξέρουμε χρονιά τώρα αν θέλει να πει ψέματα θα δείξει το απόγευμα που θα πάρει την μονάδα και θα την πάει σπίτι να την βάλει αν δεν έφταιγε αυτό πάει να πει ότι πάλι δεν θα ανοίγει τώρα αν το αποτέλεσμα είναι να μας κοροϊδέψει για κάτι που ενδεχόμενος θα κάνει τσάμπα τότε πάει να πει ότι έχει ψυχολογικά και θα ανεβώ αθηνα να του σπάσω την μούρη μήπως και συνέλθει και για το όσο λεφτά μπορεί να πάρει γιατί ξέρω τι μυαλό εχει η κοπέλα μου και οτι θα αισθανθεί αν δεν το δώσει ένα 10αρικο το λιγότερο..τα πράγματα είναι πολύ άπλα :) αν ήμουν αθηνα θα το κοίταγα μόνος τώρα που δεν είμαι βολεύομαι με αυτό..

Δεκτό αρχηγέ μου, μη με παρεξηγείς. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας από άσχετους που πλασάρονται ως "τεχνικοί", γι' αυτό και βγήκε το επιθετικό ύφος. 

Όπως και να 'χει, πιθανόν ο τύπος ξέρει όντως τι κάνει και απλά η κοπέλα σου παρερμήνευσε τη διάγνωση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, κράτα μας ενήμερους! 

:)

Δημοσ.

μην το ξαναπείς δικέ μου δεν παρεξηγώ κανέναν ο καθένας λέει την γνώμη του και ξέρω ότι έχετε δίκιο και εγώ έχω πάει να την πατήσω έτσι από έναν 'τεχνικό' άλλα δεν ήξερε ότι σκαμπάζω 2 πραγματάκια..άπλα δέχομαι ότι άκουσα τώρα γιατί θέλω να πιστεύω ότι όταν κάποιος θα το κάνει σχεδόν τσάμπα δεν έχει λόγο να πει ψέματα και επειδή δεν μπορώ να είμαι εκεί εγώ και παίζει και το ενδεχόμενο να μην έχει καταλάβει καλά η κοπέλα μου γιατί εκτός από κάνα λολ και cod4 δεν ξερε να κάνει τπτ άλλο όποτε αναμένω και εγώ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο υπολογιστής ειναι κομπλέ δουλεύει μια χαρά η κοπέλα μου μου είπε οτι εκτός από τα γνήσια windows της άλλαξε και μητρική όποτε κάτι μπορεί να μην είχε καταλάβει αυτή στην διάγνωση...συνολικό κόστος 20 ευρώ..

Επεξ/σία από Virus200
  • Like 1
Δημοσ.

ο υπολογιστής ειναι κομπλέ δουλεύει μια χαρά η κοπέλα μου μου είπε οτι εκτός από τα γνήσια windows της άλλαξε και μητρική όποτε κάτι μπορεί να μην είχε καταλάβει αυτή στην διάγνωση...συνολικό κόστος 20 ευρώ..

Δηλαδη αλλαξε μονο μητρικη και ειναι ολα οκ? Δοκιμασε αυτα που λενε τα παιδια παραπανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...