Virus200 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 μάγκες καλησπέρα δυστυχώς σήμερα η κοπέλα μου πήγε να ανοίξει το pc της και κολλάει στο σημείο που θα δείτε στην φώτο έχει κάνεις καμιά ιδέα το τι μπορεί να παίζει ξέρω οι πληροφορίες είναι πολύ λίγες άλλα βρίσκεται στην αθηνα και εγώ στην Καλαμάτα ότι μου λέει και είδα από την φώτο λέω και εγώ.. edit:τώρα μου είπε ότι όταν τον ανοιγει βγαζει μονο ενα μηνυμα:attention no video input και στο τελος μαυριζει sorry αλλα δεν ξερω πως να βαλω την εικονα
Mikri Nefeli Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αρχίστε με ένα linux live usb,να δείτε αν παίζει,και αν ναι,φορμάτ.
Virus200 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 πως ακριβως γινεται αυτο γιατι ειναι και λιγο δυσκολο να το κανει μιας και δεν γνωριζει απο αυτα
CMD Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για να κολλάει στο post, μάλλον κάποια συσκευή δεν αναγνωρίζει. Ξεκινάς βγάζοντας τον σκληρό δίσκο, να δεις αν προχωράει μετά από αυτό το σημείο.
Mikri Nefeli Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Θα χρειαστεί ένα pc με σύνδεση στο ιντερνετ και ένα στικάκι 2 γίγα κατεβάζει από εδώ το iso http://www.linuxmint.com/edition.php?id=173 Κατεβάζει αυτό http://unetbootin.sourceforge.net/ τρέχει το παραπάνω,επιλέγει το iso του linux και περιμένει Διαλέγει από το bios να μπουτάρει από το στικάκι,ή αφαιρεί το δίσκο και περιμένει να φορτώσει το linux. Αν φορτώσει,έχει καλώς.Αν όχι..ας αφαιρέσει και τη κάρτα γραφικών,ή αν έχει ενσωματωμένη...κακά μαντάτα.
Virus200 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 αυτο ειναι το θεμα οτι to pc στην φωτο δεν κανει τιποτα δεν δουλευει ουτε σε bios να μπει ουτε τιποτα σαν να μην δουλευει το πληκτρολογιο μονο που αυτο ειναι κομπλε γιατι την εβαλα να το δοκιμασει αλλου και ηταν καλο.
Mikri Nefeli Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ας βγάλει το δίσκο,να φορτώσει από το στικάκι.
WalkerSW Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αρχίστε με ένα linux live usb,να δείτε αν παίζει,και αν ναι,φορμάτ. Και που ακριβώς θα ωφελήσει αυτό σε έναν υπολογιστή που δεν περναει καν το post screen? 2
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 μάγκες καλησπέρα δυστυχώς σήμερα η κοπέλα μου πήγε να ανοίξει το pc της και κολλάει στο σημείο που θα δείτε στην φώτο έχει κάνεις καμιά ιδέα το τι μπορεί να παίζει ξέρω οι πληροφορίες είναι πολύ λίγες άλλα βρίσκεται στην αθηνα και εγώ στην Καλαμάτα ότι μου λέει και είδα από την φώτο λέω και εγώ.. edit:τώρα μου είπε ότι όταν τον ανοιγει βγαζει μονο ενα μηνυμα:attention no video input και στο τελος μαυριζει sorry αλλα δεν ξερω πως να βαλω την εικονα Αυτό το "Attention: No video input" μάλλον προέρχεται από την οθόνη, όχι από τον υπολογιστή. Πιθανά σενάρια: 1) Ο υπολογιστής σβήνει λόγω ανεπάρκειας τροφοδοτικού. 2) Ο υπολογιστής κλείνει λόγω υψηλής θερμοκρασίας (του επεξεργαστή πιθανότατα). 3) H κάρτα γραφικών έχει κλατάρει. Επειδή απ' τα γραφόμενά σου δεν νομίζω πως μας παίρνει για πολλές πατέντες, προτείνω: 1) Με τον υπολογιστή κλειστό και αφού ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα, ανοίγετε το κουτί και σταμπάρετε τις μνήμες και την μπαταρία της μητρικής. Ιδανικά πρέπει να βρείτε και το jumper που κάνει clear το CMOS. 2) Αν υπάρχουν πάνω από δύο modules μνήμης RAM, αφαιρείτε το ένα. Δοκιμάζετε να εκκινήσετε τον υπολογιστή. Αν δεν στρώσει, δοκιμάζετε την ίδια διαδικασία με το άλλο module μνήμης. 3) Προχωράτε σε reset του CMOS. Αν βρείτε jumper, το τοποθετείτε στη θέση clear για περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια το αφαιρείτε και δοκιμάζετε να εκκινήσετε το μηχάνημα. Αν πάλι δεν βρείτε jumper, αφαιρείτε τη μπαταρία για 2-3 λεπτά (λιγότερο θέλει κανονικά, κράτα το όμως εσύ λίγο παραπάνω). Μετά την πάροδο αυτών, ξαναβάζετε τη μπαταρία στη θέση της και εκκινείτε τον υπολογιστή. Τώρα αν τίποτα απ' τα παραπάνω δεν πιάσει, γράψε και το ψάχνουμε.
magic4spell Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Φιλε μου με σπασμενο τηλεφωνο ΔΕΝ γινεται αφου οτι και να σου πουμε ειναι αμφιβολο αν η φιλη σου θα μπορεσει να τα κανει ή επειδη μαλλον δεν ασχολειται με υπολογιστες να μας δωσει να καταλαβουμε ακριβως τι γινεται...τωρ α αν ειναι οντως κολλημα στο post μαλλον για mb ή memory δειχνει 1
Virus200 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 συγνώμη για την απουσία από το θέμα παιδιά άλλα ο χρόνος είναι περιορισμενος..δυστυχώς επειδή δεν μπορούσα να ανέβω αθηνα της είπα να το πάει σε έναν γνωστό τεχνικο.αυτος της είπε οτι κάτι είχαν πάθει τα windows επειδή είναι από τον θείο και θα της το φτιαξει με γνησια.τώρα δεν μπορώ να γνωρίζω και εγώ από εδώ πιο πολλά σας ευχαριστώ πολύ όλους αν γίνει τίποτα άλλο θα σας πω
Mikri Nefeli Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ε,αυτό που εικάσαμε,κάτι έπαθε η εγκατάσταση των win. Τσάμπα κερατιάτικα θα πληρώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα