Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσφατα κατεβασα το ruby Installer 2.2.2 (http://rubyinstaller.org/downloads/), και αφου κατεβηκε Προσπαθησα να το ανοιξω - τιποτα.

-Προσπαθησα να το ανοιξω ως διαχειριστης -τιποτα

-Οποτε κανω να το διαγραψω - παλι τιποτα. Δεξι κλικ -> διαγραφη δεν δουλεψε, Shift+Del δεν δουλεψε, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ CMD ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ . Βοηθηστε γιατι εχω αρχισει και εκνευριζομαι

(Υ.Γ. οταν λεω δεν δουλεψε εννοω οτι αφοτου πατησεις το οτιδηποτε ο υπολογιστης δεν κανει τιποτα απολυτως. Συνεχιζει κανονικα την ροη του και τις διεργασιες του + δοκιμασα να διαγραψω αλλα αρχεια και γινεται δεν εχω καποιο "γενικο θεμα" + εκανα και επαννεκινηση)

Δημοσ.

Ακυρο. ευχαριστω πολυ. Απλα ανταποκριθηκε μετα απο 1 μισαωρο.... δεν ξερω τι παιχτηκε (Παρεπιπτοντως για την συμπεριφορα ιου που λες γι'αυτο εβαλα την σελιδα και την χρηση του προγραμματος για να αποκλισω αυτη την περιπτωση. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως) :-)

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θεμα μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για να κανει καλο unistall στα προγραμματα,να μην αφηνει

υπολειματα και φακελους.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θεμα μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για να κανει καλο unistall στα προγραμματα,να μην αφηνει

υπολειματα και φακελους.

Ευχαριστω.

Άμα έχεις 64 bit λειτουργικό δες και το GeekUninstaller.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα καλα αυτα αλλα το καλυτερο ειναι το wise unistaller επειδη εχει και force unistall αν για καποιους λογους δε μπορει να αφαιρεθει το προγραμμα, λειπει καποιο αρχειο π.χ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...