Inler Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Βρε μπορει να ψηνει και καφε δεν διαφωνω αλλα ειναι κατι που ειναι αχρηστο για εμενα και κανει 400+e... 1
IceFrog Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Και 50 ευρω να κανει εαν δεν σου χρειαζεται για πιον λογο να τα δωσεις? Το θεμα ειναι να ξερεις τις αναγκες σου ωστε να μπορεσεις να δεις τι σου χρειαζεται.
looproll Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) off topic Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από looproll
Inler Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον επειδη θα μου αναψουν τα λαμπακια το topic ειναι για να κανετε προτασεις και οχι να τσακωνεστε ποιος την εχει πιο μεγαλη...Υποτιθεται οτι το ανοιξα για να βοηθηθω και οχι να διαβαζω οτι του ερθει του κανενος...Φανταστειτε να ειχε ανοιξει το topic ενας ανθρωπος που δεν εχει καθολου ιδεα και να διεθετε ενα ποσο για αγορα θα ειχε τρελαθει και τα λεφτα θα πηγαιναν ακλαφτα...Ανεφερα αναλυτικα για τη χρηση που τον θελω τι μηχανημα εχω για σχετικη συγκριση και τι προσδοκω απο το καινουργιο...Ειναι σαν να ψαχνω phablet και να μου προτεινετε κινητο 4αρων ιντσων... Και οχι δεν εχω το μικροβιο της αναβαθμισης ουτε του καπιταλισμου δεν εχω λεφτα για πεταμα δεν εχω κομπλεξ κατωτεροτητας να θελω το Galaxy 6 ή το Iphone 6 αν δεν μου χρειαζεται για το σκοπο μου...Οποτε κοψτε τα εκτος θεματος και οποιος θελει να βοηθησει καλως... 1
driverpit Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μην αλλάξεις τίποτα από την σύνθεση που έχεις δεν αξίζει να πετάξεις τα χρήματα σου. 1 1
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 αδελφέ,ένα γαιδουράκι κινείται ταχύτερα από μια ferrari στα ζαγοροχώρια,αυτό τι σημαίνει; Οτι το γαιδουράκι είναι καλύτερο από την ferrari; Έχεις 6.451 μηνύματα και ακόμη δεν κατάλαβες οτι το κάθε hardware φτιάχνεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό; Που θα μας βγάλεις σκάρτο τον 5820Κ; Ένα hardware γίνεται σκάρτο στα χέρια ενός άσχετου και δεν είναι σκάρτο από μόνο του. Αν αγοράσεις τον 5820Κ για να λιώνεις στα παιχνίδια,τότε δεν θα φταίει ο 5820Κ,αλλά η ασχετοσύνη σου. ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΛΑ ΜΕ ΜΗΛΑ! Εγω αγαπητε ts κανενα λογο για τσακωμο δεν εχω. Αλλοι οπως ο κυριος παραπανω και μαλλον το ατομο που του εκαναν Like Ομως εχουν. Ο ανθρωπος μιλησε για αναβαθμιση και προφανως ο οποιοσδηπτε ανθρωπος γνωριζει οτι αναβαθμιση απο τον i7 3770k(ο οποιος btw αποδιδε καλυτερα στα παιχνιδια απο τον 5820 οπως και γενικα ολοι οι 4πυρηνοι)ειναι απο 6πυρηνες και πανω,στην συγκεκριμενη περιπτωση λογω χρηματων λοιπον ο 5820k. Και επειδη ακριβως η χρηση ειναι κυριως παιχνιδια ετσι λοιπον και απαντησα για αυτη ακριβως την χρηση. Δοξα τον θεο Benchmarks υπαρχουν σε ολο το Internet που ολα συμφωνουν οτι ο 5820 ειναι ακριβως οπως ανεφερε ο Ts/συμφορουμιτης για επεξεργασια και γενικα για επαγγελματικη χρηση. Τωρα ο παραπανω κυριως μαλλον μπερδεψε τα θεματα ,γιαυτο και οι απαντησεις που δινει οι οποιες προφανως ειναι ασχετες με το συγκεκριμενο θεμα ειδικα το συγκεκριμενο παραδειγμα που αναφερει. Αλλωστε απο οτι βλεπω συμφωνουν μαζι μου και ολοι οι υπολοιποι.Κοινως μεινε οπως εισαι αγαπητε γιατι εκτως των αλλων λογω και της ισοτιμιας βγαινεις ακομα πιο πολυ χαμενος.
MrLifeguard Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Βρε μπορει να ψηνει και καφε δεν διαφωνω αλλα ειναι κατι που ειναι αχρηστο για εμενα και κανει 400+e... Εγω απλα σχολιαζω την αποδοση του 5820 με τον δικο σου.Απλα το υφος σου παραπεμπει λες και σου ειπε κανεις να τον παρεις! Οκ,κανει 400ευρω + ,γιατι η αποδοση του ειναι αναλογη! Και σου ξαναλεω οτι OVERALL δεν συγκρινονται οι 2 επεξεργαστες,ο 5820 ειναι αρκετα ανωτερος σε επιδοσεις! Τωρα,για gaming εισαι μια χαρα με οτι εχεις,και οτι καλυτερο και να επαιρνες (4790Κ π.χ.),δεν θα εβλεπες διαφορα που να δικαιολογει το χρηματικο ποσο που θα ξοδευες! Οποτε,περιμενε να ανακοινωθουν οι καινουριες amd καρτες,και τοτε κανεις αναβαθμιση!
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εγω απλα σχολιαζω την αποδοση του 5820 με τον δικο σου.Απλα το υφος σου παραπεμπει λες και σου ειπε κανεις να τον παρεις! Οκ,κανει 400ευρω + ,γιατι η αποδοση του ειναι αναλογη! Και σου ξαναλεω οτι OVERALL δεν συγκρινονται οι 2 επεξεργαστες,ο 5820 ειναι αρκετα ανωτερος σε επιδοσεις! Τωρα,για gaming εισαι μια χαρα με οτι εχεις,και οτι καλυτερο και να επαιρνες (4790Κ π.χ.),δεν θα εβλεπες διαφορα που να δικαιολογει το χρηματικο ποσο που θα ξοδευες! Οποτε,περιμενε να ανακοινωθουν οι καινουριες amd καρτες,και τοτε κανεις αναβαθμιση! O 5820k δεν ειναι ανωτερος στα παιχνιδια,αρα το Overall που γραφεις δεν ισχυει. Επισης ουτε το τελευταιο που γραφεις ισχυει. Ο Ts εχει ηδη μια παρα πολυ δυνατη καρτα οπως ανεφερε και ο ιδιος(R9 290)και απο την στιγμη που δεν ρωτησες καν για το τι αναλυση παιζει κακως του προτεινεις για αναβαθμιση αν ειναι σε 1080p που πιστευω οτι ειναι.
Inler Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι ρε συ Fulgore δεν τα ανεφερα για εσενα εξαλλου τα εχουμε ξαναπει...Για τον 5820 ρε παιδια ωραια μπορει να ειναι συνολικα πιο καλος αλλα οπως ανεφερα δεν με νοιαζει...Αν ο 3770Κ ζοριστει τον ανεβαζω και στα 4.8-5.0 ..Δεν ξερω ποση διαφορα θα δω εκει αλλα κατι θα παρει..
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Επειδη μου αρεσει να μιλαω με παραδειγματα να ενα προσφατο. Ειδικα σε πιο παλια παιχνιδια οπως μπορειτε να δειτε δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα στους επεξεργαστες και εκει που οντως κερδιζουν οι 6πυρηνοι και 8πυρηνοι της Intel οι διαφορες ειναι τελειως αστειες. Τα συμπερασματα δικα σας. Αγαπητε μου Inler πουθενα δεν θα ζοριστει ο επεξεργαστης σου,γιατι αν ζοριστει ο δικος σου τοτε το μεγαλυτερο ποσοστο δεν θα μπορει καν να παιξει αρα να αγορασει τα παιχνιδια
Donalhioy Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι ρε συ Fulgore δεν τα ανεφερα για εσενα εξαλλου τα εχουμε ξαναπει...Για τον 5820 ρε παιδια ωραια μπορει να ειναι συνολικα πιο καλος αλλα οπως ανεφερα δεν με νοιαζει...Αν ο 3770Κ ζοριστει ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ τον ανεβαζω και στα 4.8-5.0 ..Δεν ξερω ποση διαφορα θα δω εκει αλλα κατι θα παρει.. FIXED**
MrLifeguard Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 O 5820k δεν ειναι ανωτερος στα παιχνιδια,αρα το Overall που γραφεις δεν ισχυει. Επισης ουτε το τελευταιο που γραφεις ισχυει. Ο Ts εχει ηδη μια παρα πολυ δυνατη καρτα οπως ανεφερε και ο ιδιος(R9 290)και απο την στιγμη που δεν ρωτησες καν για το τι αναλυση παιζει κακως του προτεινεις για αναβαθμιση αν ειναι σε 1080p που πιστευω οτι ειναι. Με την λεξη overall,προφανως και εννοω οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι καλυτερος!Στα παιχνιδια ειναι σχεδον ισαξιοι,αλλα σ'ολα τα αλλα υπερεχει προφανως ο 5820Κ,οποτε νομιζω οτι μια χαρα τα λεω! Οσο για τη καρτα,οντως εχει μια πολυ δυνατη καρτα,αλλα αυτο τι σημαινει απο μονο του δηλαδη?Οταν βγει η καινουρια σειρα της amd,η κορυφαια καρτα της θα ειναι αρκετα ανωτερη απο την συγκεκριμενη που εχει ο ts.Απο τη στιγμη που αναφερει πως θα ηθελε να κανει μια αναβαθμιση,του προτεινω να την κανει οταν ερθει εκεινη η ωρα,εφοσον το gaming ειναι ο στοχος του!Και παλι δεν νομιζω οτι ειπα κατι λαθος.
Inler Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αφου συμφωνουμε σε ολα γιατι τσακωνομαστε λοιπον; Ολοι το ιδιο πραγμα λεμε... 1
nightray Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Σαφώς και όλοι λέμε το ίδιο πράγμα,με την διαφορά οτι κάποιοι εδώ μέσα έχουν την ψευδαίσθησηοτι όλοι οι επεξεργαστές φτιάχνονται για την ίδια δουλειά,για αυτό τους βάζουν σε ένα καζάνι και αρχίζουννα κριτικάρουν αυθαίρετα το κάθε hardware υλικόΌπως για κάθε σπορ χρειάζεσαι διαφορετικό παπούτσι,έτσι και στους υπολογιστές για κάθε δουλειάχρειάζεσαι διαφορετικό επεξεργαστή ή διαφορετική κάρτα γραφικών.Ναι μεν, με όλα τα υποδήματα μπορείς να περπατήσεις αλλά για να ανεβείς στον Μύτικα δεν θα φορέσειςσκαρπίνιαΤο socket 2011-3 δεν προσφέρεται για παιχνίδια.Φτιάχτηκε για άλλες εφαρμογές.Έτσι λοιπόν για κάποιον που είναι στο 1150 και θέλει να κάνει αναβάθμιση κινούμενος πάντοτε στο χώρο τωνgames,δεν θα πάει στο 2011-3 αλλά θα περιμένει το καινούργιο 1151
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα