Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Εδω και 2 χρονια εχω εναν 3770Κ delided χρονισμενο στα 4.5 μονιμα και οχι καρφωτη ταση αλλα κυμαινομενη με χαμηλοτερο οριο το 0.092 και υψηλοτερο το 1.242...Για μητρικη μια Asus V Gene και μνημες 8GB Gskill Trident στα 2400MHZ...Προσφατα εδωσα τις μνημες με σκοπο να παω σε 2Χ8 αλλα κανω και σκεψεις για αλλαγη μητρικης και επεξεργαστη.....Επειδη δεν εχω πολυ παρακολουθησει τις εξελιξεις με τα καινουργια socket αξιζει να προβω σε αναβαθμιση με οριζοντα 3ετιας ή δεν θα δω καμια διαφορα;

Αν ειναι να δωσω τον 3770Κ και να παρω τον 4...Κ και να δω 3% διαφορα το θεωρω ανωφελο να κανω τοση μανουρα....Προτασεις και για intel και AMD κυριως για χρηση gaming...

Budget αν και θα παω σε μεταχειρισμενα γυρω στο 500-600αρι

Δημοσ.

Ωραία και που είδες να γονατίζεται το συστημα σου?????

Πες ότι δίνεις cpu-mobo (-350) Και πας σε στην επομενη γενιά θες αλλα 150-200 συν μετά (χονδρικά)...Καλυτερα να κοιτάξεις μια μτχ r9 290 να πας σε crossfire καλυτερα..Αφου εχεις γνώμονα τα παιχνιδια..!! Ο επεξεργαστής δε νομίζω οτι έχει θέμα.!!

Δημοσ.

Και σε αυτό ευθυνεται το "μικρόβιο" ...Εγώ σου έθεσα την ιδέα σου και απο οικονομική άποψη...!! Καλύτερα να επενδυσεις σε καρτα μιας και το cpu είναι σκυλί.!

Δημοσ.

Καλησπερα..Εδω και 2 χρονια εχω εναν 3770Κ delided χρονισμενο στα 4.5 μονιμα και οχι καρφωτη ταση αλλα κυμαινομενη με χαμηλοτερο οριο το 0.092 και υψηλοτερο το 1.242...Για μητρικη μια Asus V Gene και μνημες 8GB Gskill Trident στα 2400MHZ...Προσφατα εδωσα τις μνημες με σκοπο να παω σε 2Χ8 αλλα κανω και σκεψεις για αλλαγη μητρικης και επεξεργαστη.....Επειδη δεν εχω πολυ παρακολουθησει τις εξελιξεις με τα καινουργια socket αξιζει να προβω σε αναβαθμιση με οριζοντα 3ετιας ή δεν θα δω καμια διαφορα;

Αν ειναι να δωσω τον 3770Κ και να παρω τον 4...Κ και να δω 3% διαφορα το θεωρω ανωφελο να κανω τοση μανουρα....Προτασεις και για intel και AMD κυριως για χρηση gaming...

Budget αν και θα παω σε μεταχειρισμενα γυρω στο 500-600αρι

Παντως να σου δωσω να καταλαβεις αυτο το 3% που γραφεις εν μερη ετσι ισχυει. I7 3770k vs το αντιστοιχο i7 4790k και η διαφορα ειναι κυριως στο οτι ο i7 εχει χαμηλοτερα Stock ρολογια(ουαου). Αν δε μιλησουμε για i7 5820k τον περιβοητο 6πυρηνο με Socket 2011-3 και τις νεες μνημες Ddr4 που καποιοι που δεν ξερουν που τους πανε τα 4 πανε και σκανε τσαμπα χρηματα και πετανε και την κοτσανα''Futureproof'',ειδαμε και οι προηγουμενοι 6πυρηνοι i7 3930k και i7 4930k οσοι τους πληρωσανε 500+ευρω με την ιδια δικαιολογια,ακομα κλαινε τα λεφτα τους καθως οι 4πυρηνοι i7 τους ξεπερνανε στα παιχνιδια :)

Αν θες αγαπητε μου να κανεις την αναβαθμιση για δικους σου ψυχολογικους λογους Go For It. Οσον αφορα ομως τις διαφορες που λες μεταξυ i7 3770k και i7 4790k τοτε ειναι οντως απειροελαχιστες.

Για τον δικο σου και τον δικο μου επεξεργαστη που ειναι πανω κατω τα ιδια,αλλαγη προτεινεται μονο οταν γινουν Mainstream οι Ddr4 μνημες και εχουν βγει και δυνατοτεροι 6πυρηνοι,δηλαδη οπως το βλεπω σε καμια 2.5 με 3χρονια χαλαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως να σου δωσω να καταλαβεις αυτο το 3% που γραφεις εν μερη ετσι ισχυει. I7 3770k vs το αντιστοιχο i7 4790k και η διαφορα ειναι κυριως στο οτι ο i7 εχει χαμηλοτερα Stock ρολογια(ουαου). Αν δε μιλησουμε για i7 5820k τον περιβοητο 6πυρηνο με Socket 2011-3 και τις νεες μνημες Ddr4 που καποιοι που δεν ξερουν που τους πανε τα 4 πανε και σκανε τσαμπα χρηματα και πετανε και την κοτσανα''Futureproof'',ειδαμε και οι προηγουμενοι 6πυρηνοι i7 3930k και i7 4930k οσοι τους πληρωσανε 500+ευρω με την ιδια δικαιολογια,ακομα κλαινε τα λεφτα τους καθως οι 4πυρηνοι i7 τους ξεπερνανε στα παιχνιδια :)

Αν θες αγαπητε μου να κανεις την αναβαθμιση για δικους σου ψυχολογικους λογους Go For It. Οσον αφορα ομως τις διαφορες που λες μεταξυ i7 3770k και i7 4790k τοτε ειναι οντως απειροελαχιστες.

Για τον δικο σου και τον δικο μου επεξεργαστη που ειναι πανω κατω τα ιδια,αλλαγη προτεινεται μονο οταν γινουν Mainstream οι Ddr4 μνημες και εχουν βγει και δυνατοτεροι 6πυρηνοι,δηλαδη οπως το βλεπω σε καμια 2.5 με 3χρονια χαλαρα.

αδελφέ,ένα γαιδουράκι κινείται ταχύτερα από μια ferrari στα ζαγοροχώρια,αυτό τι σημαίνει;

Οτι το γαιδουράκι είναι καλύτερο από την ferrari;

Έχεις 6.451 μηνύματα και ακόμη δεν κατάλαβες οτι το κάθε hardware φτιάχνεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό;

Που θα μας βγάλεις σκάρτο τον 5820Κ;

Ένα hardware γίνεται σκάρτο στα χέρια ενός άσχετου και δεν είναι σκάρτο από μόνο του.

Αν αγοράσεις τον  5820Κ για να λιώνεις στα παιχνίδια,τότε δεν θα φταίει ο 5820Κ,αλλά η ασχετοσύνη σου.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΛΑ ΜΕ ΜΗΛΑ!

• Like 1
Δημοσ.

Για κανεναν π0θ$τη λογο μην αλλαξεις τον επεξεργαστη σου. Το cpu σου ειναι τουμπανο και θα σου κρατησει ανετα 2 χρονια το λιγοτερο. Ακομα και 8gb ραμ να εχεις με την καρτα που εχεις παιζεις οτι γουσταρεις οπως γουσταρεις. Εχεις sata 3 usb 3, τι νομιζεις οτι θα κερδισεις με την αναβαθμιση? 

• Like 2
Δημοσ.

Μην αλλάξεις τον επεξεργαστή/μητρική. Αν θες να επενδύσεις σε κάτι, αυτό μπορεί να είναι ssd/hdd/ψύκτρα/κουτί/περιφερειακά/οθόνη/τροφοδοτικό. Δες ποιο απ' αυτά δεν σε καλύπτει, δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο θα έπρεπε/ήθελες και το αλλάζεις. Αλλιώς κάτσε όπως είσαι

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω να στο λέει κανένας άλλος...μην αλλάξεις τον επεξεργαστή σου δεν αξίζει είναι ακόμα πολύ δυνατός.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια απλες σκεψεις εκανα...Η χρηση οπως ανεφερα κυριως παιχνιδια...Δεν με νοιαζει αν οι καινουργιοι ειναι καλυτεροι σε επεξεργασια εικονας ή τετοιες μαλακιες ας τους παρουν εκεινοι που τους ενδιαφερει η συγκεκριμενοι δουλεια...Εγω εχω μαθει να περνω κατι για τις αναγκες μου και οχι αν ειναι καλο σε κατι αλλο....

Για τον 5820Κ που λετε δεν το εχω ψαξει αλλα ακομα και 7-10% καλυτερος να ειναι κανει 430e οποτε δεν με ενδιαφερει και παλι...

Δημοσ.

O 5820K overall ειναι αρκετα καλυτερος απ τον δικο σου.Απ τη στιγμη που τον θελεις ομως μονο για παιχνιδια τοτε αυτος που εχεις κραταει καλα!Μεινε οπως εισαι και περιμενε μεχρι να ανακοινωθουν καινουριοι επεξεργαστες στο τελος του χρονου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...