paiktis30 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 καλησπέρα θα ήθελα την συμβουλή σας... θέλω να συνδέσω το laptop με την τηλεόραση και δεν ξέρω τι καλώδιο να αγοράσω?
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Θα αγροάσεις ειτε vga είτε hdmi την ίδια δουλειά κάνουν και τα 2 ανάλογα την τηλεόραση που εχεις και τι παίρνει , απλα με το hdmi θα μπορείς να μεταφέρεις και τον ήχο
paiktis30 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Θα αγροάσεις ειτε vga είτε hdmi την ίδια δουλειά κάνουν και τα 2 ανάλογα την τηλεόραση που εχεις και τι παίρνει , απλα με το hdmi θα μπορείς να μεταφέρεις και τον ήχο δεν έχει θύρα hdmi η τηλεορασή μου οπότε vga μάλλον? όμως τι έννοεις δεν θα έχω ήχο με το vga???? καλησπερα, ποιο λαπτοπ εχεις? ένα asus notebook και ένα laptop acer θα χρειαστώ διαφορετικά καλώδια???
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Το hdmi καλώδιο μεταφέρει ταυτόχρονα και τον ήχο οποτε αν το έβαζες με hdmi θα άκουγες και τον ήχο απο τα ηχεία της τηλεόρασης , τώρα με το vga κλασσικά θα μεταφέρεις μονο την εικόνα και ο ήχος απο το laptop κανονικά εκτός και αν βάλεις ηχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα