Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ςχω ενα παλιο υπολογιστη τελευταια αλαγη ηταν το τροφοδοτικο του.λειτουργουσε μια χαρα,Τωρα αυτο που κανει ειναι οταν κανω εκκινηση αναβει-σβηνει για καποιο δευτερολεπτα και μετα αναβει μονος του παλι αλλα δεν εχς καμια ενδιξη στην οθονη .εχς κανςνικα ρευματα μαλλον η m/b εχει αναμενα τα led του start  και reset ,ανεμυστηρεσ κανωνικα δουλευουν απλα δεν εχω καμια ενδιξη σε οθονη .σαν να μην ειναι συνδεδεμενο το pc .ποο ειναι το ποιο πιθανο σεναριο?

Δημοσ.

καλησπερα,

εχεις καρτα γραφικων? και ποια μητρικη φορας γνωριζεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα καρτα γραφικων εχω την Nvidia Geforce 8600 GT νωμιζω ειναι αρκετα παλιια και απο μητρικη ειναι η asus p5q deluxe.τον εχω περιπου 6-7 χρονια 

Επεξ/σία από nikosk6
Δημοσ.

η μητρικη σου απο οτι βλεπω δεν εχει ενσωματωμενη καρτουλα οποτε δεν μπορεις να δοκιμασεις..

αν εχει καποιος φιλος σου μπορεις να δανειστεις μια καρτουλα αντιστχη με αυτην που εχεις οσο αφορα τη συνδεση της και να δοκιμασεις και καλο ειναι αν εχεις πανω απο μια μνημη να αφησεις τυχαια ενα αθρωμα απο τις μνημες και να κανεις τις δοκιμες σου αν θα παρεις εικονα...και ξανα γαρφεις..

Δημοσ.

Κατάλαβα λογικά το ποιο πιθανό ειναι η κάρτα απ ότι κατάλαβα .θα κοιτάξω να βρω κάποια άλλη να την βάλω πάνω και να δω αν θα μου βγάλει εικόνα !! Θα το κάνω από Δευτέρα γιατί τωρα ταξιδεύω για επαρχία και ξανά στέλνω για τα αποτελέσματα της δοκιμής .μνημες έχω 2• 2gb .οταν λες άρωμα εννοείς κενό; Τις έχω την πρώτη στην 2 και

την άλλη στην 4 θέση .

Δημοσ.

βγαζεις τη μια και δοκιμαζεις και αν χρειαστει βαζεις την αλλη στη θεση της γιατι μπορει και καποια μνημη να το δημιουργει το προβλημα και οχι η καρτα...αλλα με τη καρτα που παιζει σιγουρα κανε τις δοκιμες σου και στελνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...