Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκίμασε να κατεβάσεις τα drivers του bios απο το site...βάλε τα αρχεία που έχει μέσα σε ένα άδειο στικάκι. σύνδεσε το στικάκι στο λάπτοπ...με συνδεδεμένο το λάπτοπ στο ρεύμα και σβηστό το λάπτοπ. πάτα κρατημένο το κουμπι FN και το κουμπί 

ESC και μετα το κουμπί ενεργοποιησης.μόλις ανάψει το λάπτοπ ασε το κουμπί της ενεργοποιησης και κράτα τα αλλα δύο πατημένα για 5  δευτερόλεπτα. μετα τα 5 δευτερόλεπτα ασε και τα άλλα 2 κουμπιά. θα δεις το λαμπακι του λαπτοπ να αναβοσβήνει γρήγορα γατι θα ενημέρωση το bios και ίσως ανοίξει. εγώ είχα παρόμοιο θέμα σε ένα λάπτοπ και άνοιξε.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ένα παλιό λαπτοπ Hp Pavilion dv5-1120ev και πριν κάτι μήνες μου έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη.Στην αρχή είχε σκαμπανεβασματα στην φωτεινότητα τής οθόνης, αλλά μετά από καιρό αφού το άνοιγα μετά από κάποια δευτερόλεπτα, μαυριζε και δεν φαινόταν τίποτα.έριξα με το φακό του κινητού επάνω στην οθόνη και φαίνονταν τα εικονίδια από την αρχική οθόνη ελαφρώς.Συνδεσα και το λαπτοπ με την τβ, με hdmi και έδειχνε κανονικα.Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και διάβασα, ότι είναι σύνηθες πρόβλημα αυτό και ότι φταίει το inverter τής οθόνης.Εάν όντως είναι αυτό το πρόβλημα, θα μου κοστίσει πολλά για επισκευή και αν δεν κοστίζει πολλά, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα στην Αθήνα και ποιο συγκεκριμενα κοντά στο Περιστέρι.

ΥΓ: μου είπε ένας φίλος να το πάω στο πλαίσιο, αλλά έχω ακούσει ότι είναι ακριβό.

Επεξ/σία από Johnsnow!!
Δημοσ.

εχουν περασει τα χρονια και δεν καλυπτει η εγγυηση αν και θα επρεπε να το ξερει η lenovo to προβλημα και να κανει κατι γιαυτο αλλα ....

Θα το κάνω φίλε μου αυτό και εάν δεν στραμπουληξω κάνα δάχτυλο θα ενημερώσω για το τι μέλλει γενέσθαι

Δημοσ.

Εχω ένα παλιό λαπτοπ Hp Pavilion dv5-1120ev και πριν κάτι μήνες μου έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη.Στην αρχή είχε σκαμπανεβασματα στην φωτεινότητα τής οθόνης, αλλά μετά από καιρό αφού το άνοιγα μετά από κάποια δευτερόλεπτα, μαυριζε και δεν φαινόταν τίποτα.έριξα με το φακό του κινητού επάνω στην οθόνη και φαίνονταν τα εικονίδια από την αρχική οθόνη ελαφρώς.Συνδεσα και το λαπτοπ με την τβ, με hdmi και έδειχνε κανονικα.Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και διάβασα, ότι είναι σύνηθες πρόβλημα αυτό και ότι φταίει το inverter τής οθόνης.Εάν όντως είναι αυτό το πρόβλημα, θα μου κοστίσει πολλά για επισκευή και αν δεν κοστίζει πολλά, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα στην Αθήνα και ποιο συγκεκριμενα κοντά στο Περιστέρι.

ΥΓ: μου είπε ένας φίλος να το πάω στο πλαίσιο, αλλά έχω ακούσει ότι είναι ακριβό.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο εκτός από τα συνηθισμένα προβλήματα με inveter και λάμπα έπαιζε αρκετά και το καλώδιο της οθόνης.

Πλαίσιο δεν θα πρότεινα, άσε που δεν πιστεύω να μπορούν σε εξυπηρετήσουν σε μηχάνημα 7ετίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο συγκεκριμένο μοντέλο εκτός από τα συνηθισμένα προβλήματα με inveter και λάμπα έπαιζε αρκετά και το καλώδιο της οθόνης.

Πλαίσιο δεν θα πρότεινα, άσε που δεν πιστεύω να μπορούν σε εξυπηρετήσουν σε μηχάνημα 7ετίας.

Δυστυχώς σε εμένα δεν μου το έβγαλε νωρίς.Και εκτός τής οθόνης μου είχε βγάλει πρόβλημα και στην Ethernet και στο dvd reader.

Έχεις υπόψην σου κάποιο άλλο γενικά;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Johnsnow!!
Δημοσ.

Δυστυχώς σε εμένα δεν μου το έβγαλε νωρίς.Και εκτός τής οθόνης μου είχε βγάλει πρόβλημα και στην Ethernet και στο dvd reader.

Έχεις υπόψην σου κάποιο άλλο γενικά;

Ευχαριστώ.

Kάποια προβλήματα μετά από τόσο καιρό είναι φυσιολογικά λόγω φθοράς.

Θα προτιμήσω να μην προτείνω λόγω κανόνων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια δεν εχω ασχοληθει ακομα με το λαπτοπ για να αναβαθμισω το bios αλλα το εχω αναμενω και λειτουργει μια χαρα. Στην επανεκκινηση που του κανω καπου καπου ξανα αναβει δεν εχει προβλημα το θεμα ειναι μην το σβησεις γιατι μετα θελει πολυ κοπο για να ξανα αναψει. κανενα αλλο θεμα δεν αντιμετωπιζει το λαπ τοπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...