Dantε Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μου χαλασε στα καλα καθουμενα το ρουτερ και απο forthnet μου εδωσαν το του τιτλου. Τρισαθλιο. Συγχρονισε και μισο mbps κατω και απο κει που με ειχαν ριξει απο τα 12,5 στα 6,5 λογω εργων(θελω να υποθετω),με το ζορι και τα 6 τωρα. Περα απο αυτο αν ανοιξεις πολλες καρτελες μαζι ,μπουκωνει και δε φορτωνουν καν οι σελιδες. Το τορρεντ κατεβαζει πιο αργα απο ριπλει. Κατι οικονομικο που να κανει καλυτερα τη δουλεια απο ολες τις αχρηστιλες που μοιραζουν και να μπορω να το κρατησω και εαν αλλαξω παροχο?
mitsus Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ο μόνος πάροχος που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου router(μόνο του) είναι η cyta, γιατί δουλεύει voip για την τηλεφωνία. Όταν λες οικονομικό για τι budget μιλάς?
Dantε Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Γυρω στα 40Ε.υπαρχει τιποτα καλο εκει η πρεπει να παω παραπανω?
Dantε Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παρατηρησα κατι. Οταν εχω ανοιχτο το τορρεντ γινεται ο πανικος. Δηλαδη αποσυνδεεται στιγμιαια,δηλαδη βγαζει το θαυμαστικο κατω δεξια και η ταχυτητα ανεβοκατεβαινει.Επισης παντα οι καρτελες θελουν 2-3 refresh μπας και φορτωσουν. Θεμα του router γενικα ειναι η ελαττωματικο το συγκεκριμενο? Αυτο γινεται ακομα και αν κατεβαζει με 20kb/s.Ουτε καν να εχει φαει ολη τη γραμμη.
mitsus Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πολύ πιθανόν το router. Πάρτους ένα τηλέφωνο να μήπως σου το αλλάξουν. 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 δεν παιζει να ειναι φυσιολογικα αυτα που περιγραφεις, κ εγω το ZTE ZXHN H108NS που μας εδωσε ο οτες, δεν ειναι κατι φοβερο σιγουρα, αλλα οχι κ αυτα που περιγραφεις, ή καμια ρυθμιση/παραμετροποιηση να θελει ή αλλαγη
Dantε Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Πηρα τηλ στη forthnet και μου εδωσε να περασω χειροκινητα τις ip και το dns. τωρα παρακαλουθω και βλεπω... Αν καταφερει και φορτωνει σελιδα με torrent ανοιχτο,κατι κανουμε.
patrickdrd Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 δεν πιστευω να το χεις unlimited το upload στο torrent, το ξερεις οτι πρεπει να βαλεις ενα οριο, ετσι;
Dantε Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το upload Παντα το ειχα περιορισμενο στο 70. ποτε δεν ειχε θεμα εκει για να χρειαστει να το χαμηλωσω. Τωρα με τις ρυθμισεις ψιλοβελτιωθηκε η κατασταση αλλα δεν εγινε και οπως πριν. Τουλαχιστον καταφερνει και φορτωνει σελιδες με το τορρεντ ανοιχτο. Πριν ουτε με αιτηση.
Dantε Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Με πηραν τελεφωνο. κατι παλευε εκει με ρυθμισεις και μετρησεις. με συγχρονισε πιο πανω.στα 10500 και ετρωγε dc.τωρα με εβαλε στα 8900. Τωρα γιατι ετσι χαλια η συνδεση ενω περσι με ιδιο παροχο ημουν απροβληματισα στα 14000. Αποσταση απο ΤΚ ειμαι 1900 μετρα.ποσο σηκωνει κανονικα?
patrickdrd Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 εννοειται οτι παιζει ρολο κ ο παροχος, εφοσον ησουν στα 14k με τον προηγουμενο κακως αλλαξες κατα την γνωμη μου, 14k δεν θα ξαναβρεις
11demian111 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μπήκαν και άλλοι χρηστές στο καφαο και ανέβηκε το crosstalk, φθορά από υγρασία ή τις εργασίες που αναφέρεις, κακή καλωδίωση, πολλά παίζουν. Άραγε δεν έχει βρει κανένα λύση για το modem της cyta? Τόσα υπάρχουν με voip
Dantε Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ετσι για την ιστορια με το πολλα μου το αλλαξανε με το επομενο ΖΤΕ και ολα καλα τωρα. συγχρονιζω και λιγο πιο ψηλα αλλα κυριως μπορω να κανω browsing με τορρεντ ανοιχτο. πριν ηταν αδυνατον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα