Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει αλλα εχω μια ερωτηση, μπορει μια 6990 να παιξει σε τροφοδοτικο 600βαττ? Εχω δει δυο 6970 να τρεχουν σε 600βαττ τροφοδοτικο και αναρωτηθηκα μηπως γινεται να μπει μια 6990 σε 600βαττ τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα δηλαδή η 6970CF με την 6990 μην πω ότι η 6970 CF έχουν ελαφρός υψηλότερη κατανάλωση , οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Βέβαια θα το ζορίσει λίγο είναι η αλήθεια .  Τώρα ποια κάρτα έχεις ; 

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο αετος..θα τν σηκωσει αλλα θα ζοριστει πολυ..

Εγω δεν θα το ρισκαρα..ειδικα με τον 920 oc'ed ..δες εδω ενα τεστ με i7 965 oc'ed στα 3.75GHz

Measured power consumption Radeon HD 6990 (default mode)

1. System in IDLE = 195W
  2. System Wattage with GPU in FULL Stress = 489W
  3. Difference (GPU load) = 294W
  4. Add average IDLE wattage ~ 37W
  5. Subjective obtained GPU power consumption = ~ 331 Watts

• Radeon HD 6990 - On your average system the card requires you to have a 750 Watt power supply unit.

Επισης τωρα που το ειδα η καρτα χρειαζεται 45A στο 12V+ Rail για να τρεξει...το δικο σου εχει ακριβως 45.

Ας με διορθώσουν τα παιδια αν κανω λαθος!

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει το ζορι, ας ζοριστει και λιγο τιβθα παθει μωρε? Χαχαχ πλακα κανω,πριν λιγο καιρο αλλαξα τροφοδοτικο οποτε δεν παω για αλλαγη. Τωρα εχω την radeon hd 4850 512mb

Δημοσ.

΄Εγινε μόδα τώρα η κάθε δεύτερη ενότητα να είναι αν τάδε GPU ταιριάζει με δείνα τροφοδοτικό;

'Εχουμε δώσει την εξής παραπομπή: http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm

...που αναφέρει όλες τις σύγχρονες κάρτες γραφικών και συνδυασμούς αυτών σε mGPU και τις κατά προσέγγιση προδιαγραφές για την κάθε περίπτωση σε αυτήν εδώ την ενότητα: http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

....και όχι δεν θα τρέξει σε 600-άρι τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστω! Μαλλον θα παω για καμοια 6970 μεταχειρισμενη αφου δεν θα την σηκωσει την 6990 το τροφοδοτικο μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...