Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θέλω να γίνομαι σπαστικός, αλλά μέγα φάουλ το να ξεκινήσεις το pc χωρίς ψύκτρα στη CPU...πόσο μάλλον όταν το τσιπάκι είναι αλλουνού... 

τι μπορει δλδ να κανει;να μν αναβει; 

Να είναι ασταθές, να σου πετάει BSOD...πολλά μπορεί να συμβαίνουν, τα οποία δεν είναι δεδομένο ότι θα γίνουν άμεσα αντιληπτά. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επισης θα ηταν καλο αμα θες να ξανακανεις oc να ρίξεις εαν καλο δίαβασμα πρώτα εχει πολλα αρθρα και εδω και σε αλλα φορουμ. Μπορει να μην σου αναγνωριζει ολη την ραμ να μην ειναι σταθερος σε stock καταστασεις στο load να σου πεταει bsod πολλα..

Δημοσ.

Όταν έβαλες άλλον επεξεργαστή σου άνοιξε κανονικά ο υπολογιστής η έκανε κάποια επαναφορά bios ? ? ?

Γιατί εμένα όταν μου έκαψε το τροφοδοτικό και το αντικατέστησα με καινούριο είχα μαύρη οθόνη ακόμα, τα ίδια όπως εσύ με λίγα λόγια.

νόμισα ότι πήρα την μητρική στα χέρια και έτσι πήρα καινούργια, την έβαλα και όλα οκ.

καποια στιγμή όμως έπεσε στα χέρια μου ένας athlon x4.

Τον έβαλα πάνω στην 990xa Και δούλεψε κανονικά. το μόνο που έκανε ήταν επαναφορά bios. στην αρχη.

Την δούλεψα μια ολόκληρη βδομάδα και ήταν μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

οτν εβαλα τν αλλον cpu ανοιξε κανονικα και αποτι ειδα μ ειχε 2 επιλογες για να κανω restore h default τς ρυθμισεις..προφανως γτ ειχα κανει με jumper clear cmod (καπως ετσι λεγεται).

παντως γιαναμαι σιγουρος ξαναβαλα τον παλιον cpu μπας και επερνε μπροστα αλλα τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...