euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 <p>Πολύ απλά ο x4 965 σου άφησε χρόνους, έδωσες υπερβολικό ρεύμα. Το στοκ ρεύμα του x4 965 είναι 1.4v, πρόσθεσε άλλα 0.500v και έχεις 1.900v, που σημαίνει θάνατος για τον επεξεργαστή. Τέτοια ρεύματα και με ρίσκο βέβαια τα χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες overclockers, με κατάλληλες μητρικές, υγρό άζωτο και παρακολούθηση της πορείας του επεξεργαστή μέσα από ένα μάτσο προγράμματα. Τι τον πείραξες ήθελα να ήξερα, επειδή έλεγε auto στο ρεύμα. Η μητρική δεν φταίει μιας και δοκίμασες και σε άλλη, πολύ απλά έκαψες τον επεξεργαστή σου. Η περιέργεια σκότωσε την γάτα, κυριολεκτικά. </p> αν ισχυει αυτο...τοτε και χωρις cpu δν θα επρεπε να μ δειχνει σημα και απλα να να μ.γραφει οτι δν υπαρχει cpu? :/ Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εγώ θυμάμαι πως με προβληματικό pentium 4 socket 478 είχα μαύρη οθόνη και όχι μήνυμα που να αναφέρει κάτι τέτοιο. Κατά 99% τον πήρες στο χέρι τον phenom, έδωσες παραπάνω από αρκετό ρεύμα για να τον ρημάξεις. Αυτά από εμένα, αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη σίγουρα θα σε βοηθήσει, αν και επιμένω στο ότι κάηκε ο επεξεργαστής, τόσο ρεύμα απότομα είναι αρκετό για να χαλάσει με την μία. 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 <p>Εγώ θυμάμαι πως με προβληματικό pentium 4 socket 478 είχα μαύρη οθόνη και όχι μήνυμα που να αναφέρει κάτι τέτοιο. Κατά 99% τον πήρες στο χέρι τον phenom, έδωσες παραπάνω από αρκετό ρεύμα για να τον ρημάξεις.</p> καλως..σε λγ ωρα θα τεσταρω στν μιτρικη cpu φιλου...ελπιζω ναιναι ο cpu μιας κ επρεπε να αλλαχτει Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Κοίτα να δεις, καλού κακού δοκίμασε και με ένα νέο τροφοδοτικό αν είναι εύκολο, μου πέρασε από το μυαλό πως μπορεί και να την άκουσε το τροφοδοτικό. Χαζή η ιδέα μου, μπορεί να μην είναι βάσιμη αλλά είναι πιθανή. Τον λόγο μου για τον επεξεργαστή δεν τον παίρνω πίσω πάντως. Ωστόσο, δεν σε κάλυπτε ο x4 965 ; Αν σε κάλυπτε και πολύ απλά θεωρούσες πως ήταν παλιός, ναι έχεις δίκιο στην παλαιότητα, ωστόσο βαστάει γερά ακόμα.
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 <p>Κοίτα να δεις, καλού κακού δοκίμασε και με ένα νέο τροφοδοτικό αν είναι εύκολο, μου πέρασε από το μυαλό πως μπορεί και να την άκουσε το τροφοδοτικό. Χαζή η ιδέα μου, μπορεί να μην είναι βάσιμη αλλά είναι πιθανή. Τον λόγο μου για τον επεξεργαστή δεν τον παίρνω πίσω πάντως. Ωστόσο, δεν σε κάλυπτε ο x4 965 ; Αν σε κάλυπτε και πολύ απλά θεωρούσες πως ήταν παλιός, ναι έχεις δίκιο στην παλαιότητα, ωστόσο βαστάει γερά ακόμα.</p> θα δω για για το τροφοδοτικο αν και γυρνανε ανεμηστερακια κτλπ...δλδ παιρνει ρευμα το ολο συστημα...οσον αφορα τν cpu οχο δν με καλυπτε σε gamez που εβλεπα χρηση σχεδον 98% μεσο ορο.. κτ αλλο που μαλλον δν κ καταλαβες (?) αν βγαλεις τονcpu και κανεις χεηση του pc χωρiς αυτον..δν θα επρεπε να δωσει εικονα?και απλα να λεει οτι δν βρισκει τν cpu? Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρω μιας και δεν το έχω δοκιμάσει.
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 <p>Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρω μιας και δεν το έχω δοκιμάσει.</p> οκ ευχαριστω Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 κτ αλλο που μαλλον δν κ καταλαβες (?) αν βγαλεις τονcpu και κανεις χεηση του pc χωρiς αυτον..δν θα επρεπε να δωσει εικονα?και απλα να λεει οτι δν βρισκει τν cpu? Όχι. καλως..σε λγ ωρα θα τεσταρω στν μιτρικη cpu φιλου...ελπιζω ναιναι ο cpu μιας κ επρεπε να αλλαχτει Δοκίμασε και το αντίστροφο, δηλαδή να εγκαταστήσεις τον Phenom σου σε άλλη μητρική. Υπάρχει περίπτωση να μην έπαθε ζημιά ο επεξεργαστής σου, αλλά να κλάταρε το VRM της μητρικής με τόσο υψηλό voltage.
AiWaaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οταν δεν ξερουμε απλα δεν πειραζουμε.. Μπορει να πηρες στο χερι και την μητρικη και τον cpu. Υπερβολικο το ρευμα που εβαλες. 2
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 τελικα μαλλον τουλαχιστον τα εφτυσε ο cpu..στν mobo μου εβαλα τν cpu του φιλου μου και δουλεψε..οποτε παω για νεο cpu Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App 1
AiWaaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Tσεκαρες εαν διαβαζει ολη την μνημη ? Παντως με τοσο ρευμα να περναει απο τα vrm δεν θα την εμπιστευομουνα για νεο cpu 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αν δεν θες να δώσεις πολλά χρήματα euxoulhs, ο fx 6300 είναι the way to go. Οτιδήποτε άλλο, πχ fx 4300 είναι ανώφελο μετά από x4 965 be, γιατί ως γνωστόν ο 965 κοπανάει τα βάρδουλα του 4300. 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Tσεκαρες εαν διαβαζει ολη την μνημη ? Παντως με τοσο ρευμα να περναει απο τα vrm δεν θα την εμπιστευομουνα για νεο cpu οχι απλα τν εβαλα χωρις ψυκτρα ανοιξε μ εβγακε γ να κανω λοαδ η ρεσετ τις ρυθμισεις κ μετα απο λιγο εκλεισε το pc πρπφανως λογο θερμοκρασιας cpu γτ οτν τν επιασα ζεματαγε επειδη τον εβαλα χωρις ψυκτρα
AiWaaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Επρεπε να το ελενξεις και αυτο δεν πειραζει θα το δεις οταν βαλεις τον νεο.. Παντως θα εισαι τυχερος εαν δεν εκανε ζημια στην μητρικη περασε πολυ ρευμα προς τον cpu 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Επρεπε να το ελενξεις και αυτο δεν πειραζει θα το δεις οταν βαλεις τον νεο.. Παντως θα εισαι τυχερος εαν δεν εκανε ζημια στην μητρικη περασε πολυ ρευμα προς τον cpu τι μπορει δλδ να κανει;να μν αναβει; αφου αναψε.απλα οπως ανεφερα εκλεισε μετα απο λιγο με τον αλλον cpu προφανως επειδη δεν του ειχα βαλει την ψυκτρα και οταν τον ακουμπησα τον cpu ζεματαγε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα