euxoulhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 καλησπερα εχω τν συγκεκριμενη μοβο..<br> πειραξα κτ στα ρευματα δν ανοιγε κ τωρα καταφερα κ πηρε μπροστα..το θεμα ει αι πως δν μ δινει εικονα..<br> εβγαλα τν gpu τν ξαναβαλα αλλα τπτ..εβγαλα τν μπαταρια τν ξαναβαλα αλλα τπτ.. παλια μ ειχαν πει να βαλω σε κτ πινακια ενα καπακι 3 φορες κ κανει restart..εδω υπαρχει κτ τετοιο?<br><br> Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 την μπαταρία την έβγαλες με το τροφοδοτικό στην πρίζα;
euxoulhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 <p>την μπαταρία την έβγαλες με το τροφοδοτικό στην πρίζα;</p> ναι...απλα εκλεισα τον διακοπτη τ τροφοδοτικου και μετα εβγαλα εβαλα μπαταρια και μετα εκανα τα ιδια για μα βγαλω τν gpu Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 κλείσε τον διακόπτη και αφαίρεσε και το καλώδιο τροφοδοσίας για παν ενδεχόμενο,αφαίρεσε την μπαταρία για 2-3 λεπτά και δοκίμασε πάλι.
euxoulhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 <p>κλείσε τον διακόπτη και αφαίρεσε και το καλώδιο τροφοδοσίας για παν ενδεχόμενο,αφαίρεσε την μπαταρία για 2-3 λεπτά και δοκίμασε πάλι.</p> το εκανα...μαλιστα τα ξεσυνδεσα ολα εβγαλα μπαταρια και πηγα τν πυργο μεσα στο σαλονο το συνδεσα στν τηλεοραση αφου ξαναβαλα τν μπαταρια κ τπτ... πφφφ κτ με τν καρτα η τν σκληρο γινεται νμζ.. :/ Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
euxoulhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 <p>Ποιό τροφοδοτικό έχεις?</p> δν ειναι το psu..ενα chieftec το ειχα παρει απτο 2009 Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
STORM1978 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 δν ειναι το psu..ενα chieftec το ειχα παρει απτο 2009 Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App Το μέτρησες με πολύμετρο και το ξέρεις στα σίγουρα? Λοιπόν ξηλώνεις τα πάντα και αφήνεις μονάχα τον επεξεργαστή μία μόνο μνήμη στο 1ο slot την κάρτα γραφικών στην 2η pci-e και τον σκληρό και δες αν ανάβει. Πρώτα βγάζεις όλα τα καλώδια ρεύματος από την μητρική και τα ξανακουμπώνεις μπας και λάσκαραν. Μετά βγάλε την μνήμη και δες αν κάνει κανα μπίπ(3 για την ακρίβεια). Αν υπάρχει άλλη κάρτα γραφικών δοκίμασε και με αυτήν.
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 δν ειναι το psu..ενα chieftec το ειχα παρει απτο 2009 Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App Το μέτρησες με πολύμετρο και το ξέρεις στα σίγουρα? Λοιπόν ξηλώνεις τα πάντα και αφήνεις μονάχα τον επεξεργαστή μία μόνο μνήμη στο 1ο slot την κάρτα γραφικών στην 2η pci-e και τον σκληρό και δες αν ανάβει. Πρώτα βγάζεις όλα τα καλώδια ρεύματος από την μητρική και τα ξανακουμπώνεις μπας και λάσκαραν. Μετά βγάλε την μνήμη και δες αν κάνει κανα μπίπ(3 για την ακρίβεια). Αν υπάρχει άλλη κάρτα γραφικών δοκίμασε και με αυτήν. οκ θα το δοκιμασω αυριο.οχι δν εχω πολυμετρο. μα πως να λασκαρισαν αφου δν ταχα πειραξει? μετα απο πειραγμα ρευματος δν εχω σημα...μιτρικη παντως καρτα κτλπ ακουγονται να λειτουργουν κανονικαΑποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μπορεις να βγαλεις την μπαταρια και να ενωσεις δυο πιν για το clear cmos. Σε εμενα που εχω την ιδια μονο ετσι μπορεσα να το ξαναανοιξω Οταν ειχα κανει μαλακια.
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μπορεις να βγαλεις την μπαταρια και να ενωσεις δυο πιν για το clear cmos. Σε εμενα που εχω την ιδια μονο ετσι μπορεσα να το ξαναανοιξω Οταν ειχα κανει μαλακια.αυτο μαλλον ειναι αυτο π ελεγα :/δλδ ειχα βαλει σε αλλη μοβο παλια ενα καπακι σε κτ πιν που μ ειχαν πει κ ξεσκαλωσε...σε αυτην σε ποια πιν να τονκανω? με ποια ονομασια? :/ Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia Appλπν βρηκα το clear cmos θα ψαξω κ.για jumperακι...μια φορα το.βαζω? δν θυμαμαι... Updateλπν εβαλα το jumper αφου εχωντας βγαλει τν μπαταρια και το ρευμα αλλα τπτ τα ιδια :/ τωρα θα δοκιμασω να ξεσυνδεσω τα παντα απο πανω να ξανακανω clear cmos και υστερα να τα κουπωσω παλι και ο θεος βοηθος..Update 2. τα εβγαλα ολα τα ξαναβαλα τπτ...δοκιμασα και με μια ραμ τπτ με καμια τπτ χωρις σκληρο τπτ...ουτε μπιπ κανει ουτε τπτ...απλα ανοιγει κανονικα και δν δθνει σημα..η μλκια ειναι πως δν εχω αλλη καρτα γρσφικων να δω ειναι η καρτα? ουτε η μοβο δν εχει onboard για μα συνδεσω τν εικονα εκει
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 update 3 λπν δοκιμασα αλλη gpu αλλη mobo με τν ιδιο cpu χωρις ομως να τ εχω βαλει τν ψυκτρα γτ ειναι μανουβρα κ συνεχιζω να μν εχω σημα... παιζει να εχει καει ο cpu και για αυτο να μν εχω σημα? :/ Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
AiWaaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τι ακριβώς πείραξες απο τα ρεύματα ? Να καεί δύσκολα.. Το ρεύμα του επεξεργαστή πειραξες ?
euxoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τι ακριβώς πείραξες απο τα ρεύματα ? Να καεί δύσκολα.. Το ρεύμα του επεξεργαστή πειραξες ? ναι βσκ κτ περι cpuV ελεγε και ηταν στο auto..το εκανα χειροκινητο πηγαινε απο -ο.01.. μεχρι και +0.750. εγω το αφησα στο +0.500 και εκλεοσε...δν αναβε και μετα απο ωρα που δοκιμασα αναψε αλλα απο τοτε χωρις σημα Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πολύ απλά ο x4 965 σου άφησε χρόνους, έδωσες υπερβολικό ρεύμα. Το στοκ ρεύμα του x4 965 είναι 1.4v, πρόσθεσε άλλα 0.500v και έχεις 1.900v, που σημαίνει θάνατος για τον επεξεργαστή. Τέτοια ρεύματα και με ρίσκο βέβαια τα χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες overclockers, με κατάλληλες μητρικές, υγρό άζωτο και παρακολούθηση της πορείας του επεξεργαστή μέσα από ένα μάτσο προγράμματα. Τι τον πείραξες ήθελα να ήξερα, επειδή έλεγε auto στο ρεύμα. Η μητρική δεν φταίει μιας και δοκίμασες και σε άλλη, πολύ απλά έκαψες τον επεξεργαστή σου. Η περιέργεια σκότωσε την γάτα, κυριολεκτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα